ESPANAINF.COM

92 Restaurant, Girona

Direccion Passeig Marítim, 92, Platja d'Aro, Girona
Telefono +34 872 01 72 79
Categories Restaurante, Restaurante mediterráneo
Clasificacion 4.6 14 opiniones
Empresas similares cercanas
Sea Club Alàbriga - Beach Bar & Restaurant — Carretera de Sant Pol, 633, Sant Feliu de Guíxols, Girona
Tucan Beach — Passeig de Sant Pol, 105, Sant Feliu de Guíxols, Girona
Godard s'agaró — Passeig de Sant Pol, 119, S'Agaró, Girona

Restaurante 92 Restaurant opiniones

14
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Rafel
03 Agosto de 2023 20:19

Lloc a primera línia de platja, amb vistes genials, local maco, amb un servei jove però super eficinent i molt amable, un 10 per ells!
Menjar bo, unes braves boníssimes, i un arròs negre al punt! I tot a un preu raonable per ser on és!
No tardarem a tornar!
Vàrem tornar per sopar, i ratificant lo q ens vàrem trobar per dinar, tot molt bo i el personal exccel.lent!

ISABEL
31 Julio de 2023 1:20

Una terrassa preciosa a primera línia de mar. Menjar de qualitat i ben elaborat. Postres exquisits. Molt bon servei i bon ambient. Una gran descoberta. Hi tornarem!

Rosam
27 Julio de 2023 13:27

Bona. El menjar és bo, menjes d'avant de mar q sempre és agradable, i el servei es molt amable. Hi tornaré així q pugui.

JOAN
23 Julio de 2023 12:24

Tot boníssim però el preu de la carn massa car, excepte steak tàrtar que està boníssim i a preu correcte.

Àlex
17 Julio de 2023 6:36

Vam anar amb una colla d’amics i s’ha de dir que es menjar realment bé, la sensació es que hi ha molt d’esforç darrere. Amb uns quants amics vàrem decidir fer un variat de tapes. Vam fer croquetes de rostit i de gambes i estaven molt bones. Un pop a la gallega molt tendre i bo, però pel meu gust una mica petita. Unes braves boníssimes i finalment vàrem fer una tapa de pernil de bellota que jo personalment va ser el que hem fa perdre una estrella amb la valoració. Pel preu que té m’atreviria a dir que no era de “bellota”, no era gens greixos, cosa molt característica d’aquets pernils. I el servei… se’ls veu amb ganes i empenta però e de dir que el servei va ser força dolent. A la hora de menjar tot correcte, els plats van ser força ràpids i escalonadament. Però sen se exagerar van tardar com 30min a demanar-nos els postres i els cafès, en aquest aspecte poc atents. Molt probablement fos una cosa puntual. Però sense dubte ho recomanaria

LL
14 Julio de 2023 13:54

Comida, localización y servicio excelentes. Se ve la playa/mar desde la mesa.
El arroz mixto con zamburiñas es uno de los mejores arroces que hemos probado.

Daan
11 Julio de 2023 12:05

A pesar de la poca gente y muchas mesas vacías, decidimos cenar aquí y ¡no nos arrepentimos en absoluto!

Adyacente al dique con vista al mar, aquí recibirá una cálida bienvenida. Quizás no sea la mayor variedad de variaciones, ¡pero los platos que se sirven son súper sabrosos!

Una pequeña selección de tapas como entrante definitivamente vale la pena. Unas ricas bravas, pan con tomate o unas ricas croquetas de la casa.todo recomendable.

Como plato principal comimos un excelente steak tartar (a elegir con diferentes grados de picante) y un delicioso jamón ibérico de bellota. Las papas fritas se pueden pedir por separado si lo desea.

Diferentes opciones de postre que definitivamente valen la pena.

Así que no pases por alto este caso y les des la oportunidad de demostrar su valía. Estarás mejor que en muchos otros restaurantes turísticos populares de la zona.

Mireia
06 Julio de 2023 0:29

Sopar davant la platja. De tapes. Cambrers i cambreres molt agradables. Sardines netes amb coca, cloïsses amb suquet per prendre a cullerades, calamars tendres i cruixents, braves tovetes i cruixents a la vegada, amanida simple de tomàquet i ceba molt gustosa i refrescant, croquetes de rostit meloses i amb trossets de carn, mousse de coco, llima i pinya per acabar amb un punt dolç. Vam estar molt a gust i vam menjar molt bé! Tornarem segur.

Silvia
04 Julio de 2023 15:00

Servicio muy amable La comida era muy buena. Casi caminamos porque estaba muy tranquilo. Me alegro de que no lo hicimos. Vista al mar, gente amable y comida muy sabrosa.

Pin-Sho
04 Julio de 2023 6:17

Comida increíble. El arroz estaba muy bueno (aunque las raciones no son muy grandes, así que si tienes hambre, pide unos entrantes) y el coulant era magnífico. Favorito instantáneo.

Carlota
30 Junio de 2023 18:47

Dels millors llocs amb producte de qualitat de Platja d’Aro! Hi anem sovint i no han fallat mai, proveu el coulant d’avellana

Montse
29 Junio de 2023 15:00

Comida excelente
Calidad excelente
Postres buenísimos
Camareros muy agradables
Recomendado total

Marion
13 Junio de 2023 10:07

Frente al mar, nada que decir.
Por otro lado, 15€, calamares a la romana, esperaba un buen plato con ensalada, por 15€, solo conseguí lo que está en la foto.
De lo contrario, buen camarero.

Elarife
13 Junio de 2023 1:30

Muy buen coctel.
La comida estuvo excelente todo bien sazonado y picante!
¡Los servidores son amables y muy acogedores!
Yo recomiendo

Agregar una opinion