ESPANAINF.COM

A bodes em convides, Lleida

Direccion Partida Sant Pere Màrtir, 10, Solsona, Lleida
Telefono +34 634 44 90 30
Horas
martes00:00-24:00
miercoles00:00-24:00
jueves00:00-24:00
viernes00:00-24:00
sabado00:00-24:00
Sitio web www.abodesemconvides.com
Categories Fotógrafo de bodas, Fotógrafo, Estudio de fotografía
Clasificacion 5 12 opiniones
Empresas similares cercanas
Veronica Hansen Barcelona Wedding Photographer — Av. Diagonal, 520, Barcelona
Bagan Fotografia — Carrer de Sant Joan, 39, 1r, Sabadell, Barcelona
FotoStudi — C/ de Casp, 37, Barcelona

A bodes em convides opiniones

12
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
marcgallardo12
13 Noviembre de 2022 10:16

Muy buen trato y profesionalidad, ha entendido desde el primer momento nuestras necesidades y ha sido espectacular. Muchas gracias!

Glòria
11 Octubre de 2022 4:32

No podríem haver escollit una fotògrafa millor! Tracte immillorable, discreció en tot moment, propera i amable abans, durant i després…moltes gràcies Aida per ajudar-nos a immortalitzar aquell dia amb tanta professionalitat!

Elisenda
21 Septiembre de 2022 19:51

No podríem haver triat millor fotògrafa! Ja havíem fet algun reportatge fotogràfic amb ella i des del principi ho vam tenir clar! Havia de ser ella la que ens fes les fotos el dia de la nostra boda i les fotos espectaculars! Molt naturals i espontanies! Brutals! Gràcies gràcies i gràcies Aida! Com sempre un 10! Fins aviat!

Laura
20 Agosto de 2022 20:09

Experiència completament adaptada a les nostres necessitats. Discreció durant l'event, tal com volíem, i tot el procés previ i posterior impecable, proper i amable cap a nosaltres. Sense dubte tornaríem a confiar amb l'Aida si comencéssim de zero amb l'organització del casament!

anna
17 Julio de 2022 7:55

Tenim un gran record gràcies a la super feina de l'Aida! És una gran professional i no podem estar més contents.l amb el temps que ens va fer, tot va quedar perfecte! Mil gràcies

Laia
19 Enero de 2022 3:27

L'Aida és una gran professional i persona. Vam fer la millor tria confiant en ella un dels dies més importants de la nostra vida. És un encert segur perquè sap captar l'essència de cada moment. És una persona molt propera que t'escolta, transmet molta confiança i s'adapta a totes les teves necessitats i propostes. Estem súper contents amb el resultat final i les fotos tant de la boda com de la post boda. Un gran record per tota la vida!:)

Laura
10 Enero de 2022 12:43

Estamos encantados con Aida, hemos hecho varias sesiones con ella y siempre repetimos, por algo será! Nos enamoran todas sus fotos, y nos resulta super difícil escoger! Sabe captar los detalles, se muestra super atenta y tiene una paciencia de admirar! Se nota su amor por la fotografia con su trabajo tan bien hecho! Todo ello se refleja en el resultado, unas fotos increíbles!

Gemma
22 Diciembre de 2021 7:17

Contactar amb l'Aida per un reportatge de fotos és un encert segur. És una persona compromesa i perfeccionista i que s'implica molt, a més de saber crear un ambient distès perquè surtin fotos naturals i passis una bona estona. Nosaltres vam fer amb ella un reportatge de boda i ens feia cosa no saber "posar" davant la càmara o si estaríem tensos amb un desconegut darrere l'objectiu. A més, no volíem directrius molt rígides ni fotos artificials.
La sorpresa va ser que des del primer moment va captar tot el que volíem. A més, abans del reportatge ens va enviar un munt de propostes de fotografies per veure ben bé quin era el nostre estil i quin tipus volíem (a més d'oferir 1000 consells més d'altres temes no fotogràfics sobre bodes).
El dia del reportage, la veritat és que ens ho vem passar molt bé fent les fotos (ens va passar el temps volant) i el resultat és més que espectacular. Estem encantadíssima. Si ho tornéssim a fer.repetiríem segur ;)

Èrica
22 Julio de 2021 17:22

L'Aida de (A bodes em convides) ens va fer unes fotos precioses que van superar totes les nostres expectatives. Sabíem com volíem les fotos però les va fer fins i tot millors. El tracte amb ella va ser fantàstic des del primer dia que vam parlar i va captar els millors moments sense que ens n'adonéssim. La recomanem a tothom qui estigui buscant fotògraf/a per al seu casament. Un 10!

Monica
22 Julio de 2021 9:21

La meva experiència amb Bodes em convides, ha sigut extraordinària, vaig confiar en l'Aida el meu dia més important per la seva professionalitat, compromís, delicades i experiència. El que més m'agrada d'ella és que sap transmetre amb la fotografia als petits detalls de cada moment. Sense dubte tornaria a contractar el seu servei.

Umy
12 Junio de 2021 17:48

Estem encantats amb la sessió tan bonica que ens va fer! S'adapta a el 100% al teu estil i horari, t’aconsella a la perfecció! És ràpida i eficaç, sens dubte repetirem aviat perquè les fotos són tremendament boniques!

yeray
30 Mayo de 2021 11:12

Aida es una pasada. Solo darte las gracias por tu gran trabajo. Queríamos alguien que se adaptase a nuestras necesidades de hacer una boda por horas y ella se ajustó a nuestra idea a la perfección. Te mandamos un abrazo muy grande Aida. Gracias por tu tiempo.

Agregar una opinion