ESPANAINF.COM

Aduho Estilistas, Barcelona

Direccion Carrer de la Mare de Déu del Pilar, 114, Cardedeu, Barcelona
Telefono +34 935 10 61 93
Horas
martes09:00-20:00
miercoles09:00-20:00
jueves09:00-20:00
viernes09:00-20:00
sabado09:00-15:00
Sitio web www.aduho.com
Categories Centro de estética
Clasificacion 3.8 27 opiniones
Ramas mas cercanas
ADUHO GRANOLLERS — Carrer de Roger de Flor, 10, Granollers, Barcelona
ADUHO LA GARRIGA — Carrer dels Banys, 103, La Garriga, Barcelona
Aduho — Av. Montserrat, 47, Lliçà de Vall, Barcelona
ADUHO STA. COLOMA — Pl. Montserrat Roig, 7, Santa Coloma de Gramenet, Barcelona
Empresas similares cercanas
CENTRE D'ESTETICA CARDEDEU — Carrer Bellsolar, 39, Cardedeu, Barcelona
INFINITY Hair Salon — Av. Rei en Jaume, 231, Cardedeu, Barcelona
Aida Anglada Centre de bellesa i benestar. — Carrer Dr. Reig, 8, Cardedeu, Barcelona
Centre de Estètica Bdepil — Av. Rei en Jaume, 125, Cardedeu, Barcelona

Aduho Estilistas opiniones

27
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
user
01 Mayo de 2023 3:22

He ido hoy por primera vez (con algo de miedo porque llevo muchos años yendo a otro estilista que ahora vive lejos) y la verdad me ha encantado el trato, el servicio y el resultado. Me ha atendido Gema, que le ha puesto mucho cariño y comprensión para saber lo que quería y que me quedara contento con el corte. Os lo recomiemdo! Un 10

Carla
16 Febrero de 2023 19:16

RE-REEDITO: LA RESSENYA LA VAIG FER DEL CENTRE DE LA GARRIGA! I l’han canviat al de CARDEDEU QUE NO TENEN CAP CULPA, doncs no hi he anat mai.
Perdoneu, però la persona que gestiona les ressenyes del centre de La Garriga us l’ha jugat i canviat el comentari al vostre centre. NO TINC RES DOLENT A DIR DE VOSALTRES.
——-
REEDITO: EM BORREN LES FOTOS PER A QUE NO ES PUGUI VEURE LA DESGRÀCIA. Si les torneu a borrar, les tornaré a penjar. Increíble que puguin borrar comentaris els propietaris.

La pitjor perruqueria a la que he anat. No tenen ni idea de tallar el cabell. Intentant vendre’m de tot de manera insistent, extensions, xampús, OMG. Em van desgraciar la melena. El pitjor tall de la meva vida. Quan vaig veure l’estil de les perruqueres ja hauria d’haver sortit per potes. Les 4 primeres fotos són de diferents èpoques, per a que es pugui veure com és el meu cabell i com queda en ocasions varies, sempre secat al vent sense secador, amb talls similars, difereix el ser més o menys llarg (m’agrada la melena per darrera amb un escalat gradual i la zona del serrell tot escalat en diagonal fins les puntes, que quedi una linia diagonal tota seguida) i les següents fotos, que duc una camiseta negre màniga llarga, són just dues hores després de sortir de la pelu, que vaig deixar que se’m sequés al vent com sempre. No donava crèdit quan em vaig veure. Sembla impossible que es pugui arribar a desgraciar una melena de tal manera. Traumàtica la super diagonal del serrell, les puntes semblen que necessitin un tall urgent perque estàn esborifades, crepades, com si no m’hagués tallat el cabell en anys i estiguessis destroçades, i d’altre banda, en tot el llarg del cabell no fan més que sortit cabells trencats des de dalt de tot, obra de la suposada perruquera/destralera, que fan tota la capa exterior lletja de nassos, perque em van perfilar, o més ben dit ja ratlla el trasquilar, i una melena mai es pot perfilar perque el resultat és aquest. Horrible, pitjor, impossible! I el baix super recte, just com jo el volia. (Ironia màxima) Crec que ja es veu prou bé a les fotos la desgràcia. En fi, moooooolts mesos per sanejar-la. Ah! Per cert, vaig tornar a que me l’arreglessin i va ser molt pitjor. Increíble però cert.

Elena
26 Enero de 2023 22:30

Ya hace tiempo que vengo y para mí el trato que dan y la profesionalidad que muestran, son una maravilla. Siempre salgo muy contenta de esta súper peluquería! Además las instalaciones son una gozada ;-)

user
20 Enero de 2023 6:38

La Nora i la Judit unes estilistes meravelloses. M han deixat impressionat. Un tracte exquisit. Gràcies

Toni
03 Enero de 2023 18:10

Estoy muy contenta con el resultado. Como estilistas te aconsejan sobre el estilo que más te favorece y que productos necesita tu cabello. El masaje en el lavado genial, el color de mechas y corte un 10. Volveré.

Raquel
24 Septiembre de 2022 6:06

DECEPCIÓN! Después de darles varias oportunidades y tener paciencia infinita con el rato q te hacen esperar, mi última visita de hoy ha sido nefasta, debí levantarme de la silla y marcharme. Una hora de espera y cuando te atiende no están por tí y ni están pendientes de lo q hacen o lo que has pedido pq están a mil cosas menos a por la que tienen que estar, que es la adecuada atención al cliente sin importar q se has nueva clientela o fija, solo se salva Judith del equipo de hoy.
Les recomiendo dar las horas mejor en un futuro ya que he marchado a medio peinar pq se me fue el tiempo esperando ser atendida y sin matiz en las mechas cuando lo solicité. Disgustada con el equipo.y lamentablemente después de varias oportunidades no volveré ni lo recomiendo.

Alex
13 Septiembre de 2022 0:25

Excelente equipo soy de Pamplona y fui con mi hija a esta peluquería porque teníamos una boda cerca, el trato fue genial, una mención a Jessica que consiguió hacerme un peinado muy creativo

montse
01 Septiembre de 2022 13:22

En Aduho Cardedeu hay un equipazo de 10 pero en concreto quiero agradecer a la peluquera Judit que es increible los trabajos que hace!
Sin duda repetire

Sira
04 Agosto de 2022 17:46

Un abús, quasi una estafa. Tracte encantador, mentre sense cap subtilesa et van insistint en vendre't serveis i productes. Un error en el color o en el tall i la seva solució és vendre't un altre servei. Això si, sempre amb un gran tracte i un gran somriure per convence't, però compte perquè fàcilment pots sortir d'allà pagant el triple del què havies previst, amb un altre color de cabell i un parell de xampús que no necessites.

Mar
21 Abril de 2022 22:45

Trato espectacular por parte de Gemma y las peluqueras. Me han echo exactamente lo que quería y sobretodo muy rápido. Volveré seguro, siempre vuelvo!

Marta
19 Abril de 2022 18:08

Tracte molt bo per part de la Gemma i tot el seu equip. Ideal tant pels més petits com pels grans. Sempre tornem!

Marc
11 Enero de 2022 23:49

Després de més d'una hora d'espera sense cap tipus d'atenció, m'he disposat a que em tallin el cabell. La jefa es la que m'ha ates i no ha tingut cap tipus de consideració amb el tipus de tall que jo volia. Me l'ha tallat com li ha vingut en gana i exageradament més curt del que volia. M'he anat molt emprenyada en tots els aspectes.

Saray
23 Diciembre de 2021 21:08

Un servicio único, grandes profesionales, muy familiar, buen trato, ya no cambiamos de peluquería, cuesta encontrar la peluquería que te hagan lo que pides, y sin dañarte el pelo.

Marta
04 Diciembre de 2021 10:07

L'atenció, la simpatia, la professionalitat i com et fan sentir de bé, és el que puc destacar entre moltes altres coses. Un gran servei per part de tot el personal.

Olga
09 Noviembre de 2021 23:19

Fa anys q en som clients tan el meu marit com jo, atenció molt professional i personalitzada. NO és una cadena en la q tothom surt amb el mateix pentinat. Tenen bons productes, immillorable equip de professionals amb la Gemma al capdavant!

Laura
13 Octubre de 2021 16:40

Cita previa el sábado 02.10.21 a las 12h. A las 13: 30h solo me habían lavado la cabeza. No son puntuales, demasiada espera. Otras personas que llegaron después les atendían primero.

carlos
09 Octubre de 2021 0:49

Vergonzoso.
Dar una hora y hora y media más tarde, todavía sin atender y ni una disculpa, explicación, o algo que pueda justificar esa falta de prefesionalidad
Es una vergüenza de servicio.
Pongo 5 estrellas para mayor visualización, pero no merecen ni media.
Una lástima

José
03 Octubre de 2021 22:48

Muy buen trato, encima tienen todo tipo de servicios, láser, uva, maquillaje, e encontrado mi peluquería, repetire sin duda alguna

MARTA
19 Septiembre de 2021 20:03

Me ha gustado mucho la experiencia. La próxima vez que vaya quiero que me atienda Jeni me ha tratado genial!

Carla
30 Agosto de 2021 19:26

La pitjor perruqueria a la que he anat. No tenen ni idea de tallar el cabell. Intentant vendre’m de tot de manera insistent. Em van desgraciar la melena. El pitjor tall de la meva vida.

Agregar una opinion