ESPANAINF.COM

AFK Virtual Events, Barcelona

Direccion Avinguda de Montserrat, 102, Sant Joan de Vilatorrada, Barcelona
Telefono +34 677 95 61 23
Horas 00:00-24:00
Sitio web www.afkvirtualevents.com
Categories Centro de ocio
Clasificacion 5 57 opiniones
Empresas similares cercanas
Casa Batlló — Pg. de Gràcia, 43, Barcelona
Maremagnum — Moll d'Espanya, 5, Barcelona
Ilusiona Space Diagonal — Centro Comercial Diagonal Mar, Av. Diagonal, 3, Barcelona
The Indoor Jumping Club — C/ del Perú, 230, Barcelona

AFK Virtual Events opiniones

57
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Emma
17 Octubre de 2023 23:13

Una activitat! En Joan s'ho ha currat un munt i ha fet que l'experiència sigui de 10! Tornarem segur! Molt molt recomanable!

Mar
27 Julio de 2023 13:07

Vam celebrar l'aniversari del nostre fill i 100% recomanable. Una experiència brutal i ells super macos. Repetirem segur

Fina
11 Julio de 2023 19:46

Hem pogut gaudir en familia d’una experiència molt divertida. El Joan i l’Andreu molt amables. Per repetir!

Mariona
01 Julio de 2023 4:33

Hem anat a fer l’experiència duo i ha sigut genial! 100% recomanable i el noi molt maco i atent. Un 10

Sara
19 Junio de 2023 17:51

Un tracte excel·lent, bones instal·lacions i activitats molt xules, triades amb criteri. Una bona immersió a la realitat virtual! Segur que repetirem. Moltes gràcies AFK!

Robin
16 Junio de 2023 14:49

Un experiencia increíble y con un trato espectacular. Hemos salido encantados y repetiremos seguro. Muchas opciones de juego y niveles para pasar un rato genial.

Fran
11 Mayo de 2023 2:50

Si estás buscando una experiencia divertida y emocionante para disfrutar en grupo, entonces definitivamente deberías visitar este local de juegos de realidad aumentada. Desde el momento en que entras, te encuentras inmerso en un mundo de diversión y aventura.

El personal es extremadamente amable y servicial, y están dispuestos a ayudarte a que disfrutes al máximo de tu experiencia. Antes de empezar a jugar, te explicarán cómo funcionan los equipos y cómo jugar de forma segura y efectiva.

Los juegos en sí son increíblemente divertidos e innovadores, y están diseñados para desafiar tanto tu mente como tu cuerpo. Hay una amplia variedad de juegos para elegir, desde juegos de acción hasta juegos de estrategia, lo que significa que siempre hay algo nuevo para probar.

Pero lo mejor de todo es la tecnología de realidad aumentada que se utiliza. Es realmente impresionante ver cómo los mundos virtuales se integran perfectamente con el mundo real. Y esto no solo hace que los juegos sean más divertidos, sino que también permite que interactúes con tus amigos de una manera totalmente nueva.

En resumen, este local de juegos de realidad aumentada es un lugar increíble para disfrutar en grupo de una experiencia nueva y emocionante. Si buscas algo diferente y divertido, no dudes en visitarlo. ¡No te arrepentirás!

Pilar
17 Abril de 2023 4:12

Una passada, per repetir, hem disfrutat molt i L'Andreu i el seu soci ens han tractat super bé.
Si heu de fer un regal, no ho dubteu és una canya!

estrella
30 Marzo de 2023 21:06

Super super super bé. Ens Ho hem passat de luxe. Increíble sembla que estigui realmente a l.escenari. 100%recomanable.

Júlia
27 Marzo de 2023 0:59

S'adapten a tot tipus de públics i de gustos, i ofereixen diferents activitats que es poden fer sol, en parella o en grup (sessions de realitat virtual, simuladors de conducció, escape rooms i plataformes omni).

En el nostre cas, vam gaudir molt de l'experiència de fer una sessió duo de realitat virtual amb el Joan. Vam fer un tastet de diferents jocs variats, molt ben explicats i dirigits, que ens van permetre introduir-nos en aquest món. Hi tornarem segur!

Antoni
25 Marzo de 2023 10:41

Una experiència fantàstica de la mà d'aquests dos experts que t'acompanyen en l'event perquè tot vagi perfecte.

Més encara si parlem del joc Richie's Plank VR, un joc de vivències a dalt de tot d'un gratacels amb boniques vistes.

Moltes gràcies per l'atenció i estarem atents al catàleg de jocs per tornar en una altre ocasió de ben segur.

Laura
12 Marzo de 2023 7:38

Una gran experiència, súper divertida i amb moltíssimes opcions. A més, el tracte i l'acompanyament que et fan és excel·lent. Hi tornarem segur!

Aleix
03 Marzo de 2023 20:47

Feia temps que no m'ho passava tant i tan bé! Una experiència que recomano a tothom. Hi tornaria demà mateix. I ens han tractat molt bé!

Emili
18 Agosto de 2022 6:50

Tant el tracte com l'experiència de 10! Tenir una atenció personal tant dedicada i amb tant bones explicacions fa que gaudeixis encara més del viatge! Moltes gràcies Andreu i Joan!

Ángela
11 Agosto de 2022 3:20

Increible experiencia! Es la segunda vez que hago una actividad con ellos y repetire sin duda.
Joan y Andreu super amables y atentos en todo momento hacen que estes comoda y disfrutes al maximo.

Olga
08 Agosto de 2022 10:45

Va ser el regal d'aniversari a la meva parella. No ho havíem fet mai. Vam fer la sessió DUO d'una hora i en Joan ens va fer provar un seguit de jocs variats per poder gaudir de diferentes experiències. Molt atent i molt professional, ens va explicar en detall tot els jocs, sensacions que podríem tindre i consells per gaudir el màxim de cada activitat. Una experiència virtual i sensitiva de 10! Se'ns dubte tornarem amb familiars i amics.

xenia
18 Julio de 2022 19:54

Magnífica experiència compartida amb la familia! Ha estat un autèntic plaer. Ens hem sentit súper còmodes des que hem entrat per la porta. El tracte de tot l’equip humà ho ha fet encara molt millor. Ens ho hem passat pipa i hem xalat de valent! Tornarem seguríssim!

Perlevic
13 Julio de 2022 0:30

Va ser una experiencia única i molt divertida. A més a més, el noi que va estar amb nosaltres (el meu tiet i jo) ens va donar un tracte excelent i molt profesional.
Recomano a tothom anar al simracing ja que es molt xulo, espero tornar a anar.

tony
12 Julio de 2022 17:39

Una molt bona experiència, ens ho ens passat molt bé, i amb un tracte excel·lent de part del personal, tot explicat a la perfecció. Hi tornarem segur.

Savador
29 Junio de 2022 9:58

Una gran experiencia y un trato mejor
Te lo explican todo muy bien y sales con ganas de repetir
Si te lo estás pensando ni lo dudes, es genial
Gracias por todo

Agregar una opinion