ESPANAINF.COM

Aigües de Manresa SA, Barcelona

Direccion Plaça del Salt, 1, Manresa, Barcelona
Telefono +34 938 72 55 22
Horas
lunes09:00-14:00
martes09:00-14:00
miercoles09:00-14:00
jueves09:00-14:00, 16:30-19:00
viernes09:00-14:00
Sitio web www.aiguesmanresa.cat
Categories Compañía suministradora de agua
Clasificacion 2.7 27 opiniones
Empresas similares cercanas
Aqualia — Plaça Concòrdia, Tordera, Barcelona
Aigües del Vendrell, S.A. — C. de la Carnisseria, 7, El Vendrell, Tarragona
Aigües de Girona Salt I Sarriá de Ter s.a. — Ciutadans núm. 11 Baixos, Girona
Agbar — Carrer Itàlia, 50, El Masnou, Barcelona

Aigües de Manresa SA opiniones

27
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Lourdes
01 Septiembre de 2023 19:45

He anat a la oficina a fer un tràmit, m'han atès amb rapidesa i eficiència. He demanat els passos per canviar de nom el comptador. El noi que m'ha atès, m'ho ha explicat molt be i m'ha mostrat a la web quins passos havia de seguir. A l'arribada a casa, ho he fet i a migdia ja ho tenia tot enllestit. Molt agraïda per la rapidesa i eficiència!

Dani
29 Agosto de 2023 7:40

Lamentable servicio, 4reventones en 3 meses y siempre en el mismo sitio, encima la atención telefónica pesima

Mª Josep Bover
29 Mayo de 2023 20:34

Senyors, despres de tres telefonades meves, comunicacio tambe al Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, despres de una trucada per part dels encarregats que están amplían la zona industrial de L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada.despres de un mes un mes i AMB temps de SEQUERA. Al final heu resolt la fuga d'aigua del Camí Vell de Juncadella! Es un Servei patétic! No sou ni molt menys rapits!

Marc
19 Enero de 2023 6:30

Gran atencio i predispocisio per part de tot el personal, en especial antencio a Albert i Oscar. Sincerament, persones que ajuden que els problemes no es tornin mal de caps! Gracies i seguiu aixi!

josep
11 Noviembre de 2022 8:20

Molt bon tracte, i resolutius amb les seves tasques.

Muy buen trato, i resolutivos con su trabajo.

Derkeros
01 Agosto de 2022 8:36

Hoy 11/07/2022 estamos intentando contactar con el número de averías por 2 horas debido a una avería que tenemos en TODO EL EDIFICIO. Estamos sin agua, en pleno mes de Julio. Para cobrar las facturas no hay ningún problema, pero si necesitamos la atención, ni caso.

Espero que, ya que estamos sin agua desde esta mañana a primera hora, se nos indemnice por no tener servicio.

COGED EL TELÉFONO! No puede ser que SIEMPRE estén las líneas ocupadas.

Editado: el propietario ha respondido con datos coherentes y está dando información por twitter.

Por favor, creemos que como mejora podrían publicarlo también en la web.

Joana
29 Julio de 2022 11:10

No hi ha manera que agafin el telèfon. Després de més de 20 minuts d'espera et pengen i torna a començar. Vull fer el tràmit per la seva pàgina web però és un desastre i no funciona: No detecta la meva signatura digital i per donar-te d'alta demana dades que no son a la factura (punt de subministrament)

Alfonso
16 Febrero de 2022 14:10

Son unos auténticos sinvergüenzas, en especial el que está a la entrada, un tal Carles Garrido, y un tal Ruiz.tuve que hacer dos viajes y solicitar un documento al propietario del piso para que pudiera hacer el contrato. A sabiendas de que ellos tienen los registros de la cédula de habitabilidad. Algun día, espero que les pase factura divina algún día.

Pepita
03 Febrero de 2022 8:51

He vingut a les oficines de les Aigües i m'ha ates la Laura Espelt el tracte i la eficacia ha sigut inmillorable. Persones així fa gust tractar

Gemma
22 Enero de 2022 13:32

Molt amables i eficients! Sobretot la atencio prestada per les noies de atencio al client un 10!

Joan
29 Diciembre de 2021 10:50

De l'estil de les elèctriques, cobren quotes de servei exagerades sense especificar contingut.

Responc:

Exacte la super quota de servei, d'això parlem: el triple o quadrúple cost del propi ús i consum del servei!

"Dicese de". Quota de servei, la conservació i el clavegueram van destinats a la posada a disposició de les infraestructures per tal d'assegurar el subministrament en òptimes condicions de quantitat, qualitat i immediatesa

Quantitat, qualitat i immediatesa conceptes ambigus sense detallar de cap producte ni servei ofert, sols comissions de cost mensual en els quals la infraestructura del particular ja té instal.lat i en té la responsabilitat de canviar, modificar o arreglar si succeeix una averia.

Andreu
23 Diciembre de 2021 1:53

Tuve una averia de fuga de agua en el suelo del patio a 60cms de profundidad y no se veia ninguna fuga y detecte un consumo anormal en el contador. Gracias a ello llame a Aigües de Manresa y en todo momento la atención telefónica prestada por parte de la SRA Neus, a sido "EJEMPLAR", se ha preocupado en todo momento, muy bien. La factura tambien lo han hecho bastante bien. Solo puedo decir que estoy agradecido por el servicio prestado.

Gemma
14 Noviembre de 2021 17:09

Tracte excepcional, sempre intentant ajudar en el que necessitis, és molt fàcil demanar hora a la pàgina web i, si no, sempre t'intenten agafar si poden. Gràcies per totes les gestions i per la simpatia i ganes d'ajudar sempre. Molt amables tots:)

Xavier
01 Septiembre de 2021 13:24

Vaig presentar un escrit per una avaria soferta en una propietat que no utilitzo habitualment. Vaig acreditar la reparació i justificar la meva falta de control, per no residir-hi habitualment. El tracte rebut per l’empresa Aigües de Manresa, Excel.lent.

Monica
11 Julio de 2021 3:09

La meva experiència ha sigut molt bona, atenció telefònica immillorable, sempre que truques et sol lucionen el problema

Rousy
04 Julio de 2021 8:46

Fa uns mesos cap aquí que per algun motiu tenim poca pressió a les aixetes de casa, fent que no tingui prou força perquè l'aigua calenta se'ns encengui. Es veu que és per alguna averia a Manresa que provoca que no pugui arribar amb prou força. Cada cop que he trucat a les aigües m'han atès molt bé, molt amables i resolutives. Cada cop que he trucat, al cap d'unes hores han vingut a comprobar la pressió i ens han explicat el perquè passa i en un parell de dies, com a molt, s'ha resolt. El problema és que de tant en tant va passant, fins que no es solucioni l'avaria a Manresa suposo que anirem així. Però he de dir, que tant el tracte telefònic com el presencial del tècnic han estat molt correctes i eficients. Gràcies pel bon servei.

Calville
29 Junio de 2021 15:36

Yo siempre he creído que cuando una compañía de suministro, como en el caso de "aguas", y obteniendo los enormes beneficios que obtienen, lo menos que se espera, es un mínimo de educación por parte de los/las empleados/as. Pero parece que les molesta atender al público y eso cobrando un sueldo. Pero claro, cuando quien atiende al público, está acostumbrado a tratar con cabras y gallinas de monte, no saben tratar con personas. Que pena, que Catalunya se esté deteriorando tanto, por culpa de gente que tiene el cerebro del tamaño de una avellana.

Admistració
02 Junio de 2021 10:24

He tingut ocasió de tractar amb ells, i tot ho faciliten. L'atenció al públic és inmillorable (especialment la Mónica, que és qui m'ha atès la majoria de vegades) i sempre estan disposats a trobar maneres per ajudar. Tinc sort que sigui la nostra empresa de suministre d'aigua.

Francisco
09 Abril de 2021 17:29

Servicio y atención pésimos, descontrol operativo, muy poca vocación de servicio al cliente, incluso llegando a la mala educación, parece que les molesta que les llames, ojalá se puediera elegir y tuvieran competencia seguro que se esmerarían más

Albert
05 Febrero de 2021 21:37

Avui he trucat per demanar que no puc entrar a l'oficina virtual i la operadora que m'han derivat, a part de no deixar-me parlar quan li volia comentar alguna cosa, s'ha posat a bufar varies vegades quan em demanava coses que no tenia a mà. En aquets casos penjar i aviam si el pròxim.dia trobo algú més educat i amb menys aires.

Agregar una opinion