ESPANAINF.COM

Ajuntament d'Aitona, Lleida

Direccion Carrer Major, 6, Aitona, Lleida
Telefono +34 973 79 40 10
Horas
lunes09:00-14:00
martes09:00-14:00
miercoles09:00-14:00
jueves09:00-14:00
viernes09:00-14:00
Sitio web www.aitona.cat
Categories Ayuntamiento de la localidad, Iglesia, Oficina de atención al ciudadano
Clasificacion 2.3 8 opiniones
Empresas similares cercanas
Ajuntament de Banyeres del Penedès — Plaça de l'Ajuntament, 6, Banyeres del Penedès, Tarragona
Ajuntament de Vilanova i la Geltrú — Plaça de la Vila, 8, Vilanova i la Geltrú, Barcelona
Ajuntament d'Igualada — Plaça de l'Ajuntament, 1, Igualada, Barcelona
Ajuntament de Sant Llorenç de Morunys — Carrer Josep Cirera, 1, Sant Llorenç de Morunys, Lleida

Iglesia Ajuntament d'Aitona opiniones

8
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Jordi
15 Noviembre de 2023 19:47

Aitona localidad del Segrià en Lleida ha vendido la marca"Aitona en Flor" como apuesta para transformar su riqueza frutícola en sello de identidad y reclamo turístico. Para gestionarla, han creado la marca turística “Fruiturisme” que organiza visitas guiadas.
El paisaje colorido de los campos en flor es digno de visitar i fotografíar.
Todo está muy bien organizado.

Sandra
16 Marzo de 2023 9:59

Yo explico mi experiencia. Fuimos el último fin de semana de floración y aunque no encontramos todo un manto rosa, los frutales tardíos aún estaban en flor. A mí me gustó la experiencia de hacer la excursión guiada, pero si que es cierto que para la próxima vez ya la haré por libre.

maria
11 Marzo de 2023 12:27

M'ha agradat molt. Recomanaria fer les rutes amb bicicleta. Tot i que cal millor senyalització

Lola
07 Marzo de 2023 11:29

La meva experiència avui ha estat un desastre total. Hem anat amb fruiturisme a veure els camps florits de presseguers. Arribem i els camps pelats i només uns pocs amb algo de flor. I encara pitjor, s 'ha anat l'autocar i ha deixat 8 persones allà al mig del camp.
Fatal, no recomenable

Carmen
28 Febrero de 2023 17:02

Hoy he visitado este lugar y la verdad que me han cobrado 12 euros por ver un campo sin flor que es privado y no hay otra manera de acceder. También he tenido la experiencia de que el autocar nos ha dejado a las 11,40 en un campo libre (puede acceder todo el mundo) y no ha vuelto a recogernos hasta la 13,05.el autocar nos tenia que recoger en media hora, no estoy nada satisfecha.

Carmen
26 Febrero de 2023 19:22

Avui hem anat a Fruiturisme a fer segons ells una “experiència estacional de l'arbre fruiter”. No hi havia presseguers florits només en un trosset començaven a sortir flors, una vergonya, ens hem sentit estafades, però això no ha estat tot, l'autocar ens ha deixat a 8 persones al camp. Lamentable i més quan la voluntària ens a dit q ella no sabia les persones que anaven a l'autocar, simplement preguntava "estan tots", que pretén que nosaltres des del camp diguem no estem.
Carmen Alvarez

Jose
25 Febrero de 2023 10:14

Fruiturisme = experiència NEGATIVA
Ahir 8 de març varem anar a Airona per veure els arbres fruiters florits.
Vaig voler canviar la data per un problema mèdic i a més pensant que no hi hauria flors. No m’ho van canviar i em van assegurar que hi havia flors = MENTIDA.
L’autocar que sortia a les 12h, del poliesportiu, matrícula 9745 GWR, conductor ~ Gigi i una guia voluntaria, ens van portar a l’únic lloc que hi havia quatre floretes. Quelcom de POSITIU, la molt bona explicació del pagés. Quan anavem a marxar, l’autocar tanca les portes i marxa, vam fer senyals perquè parés i ni cas. Van abandonar al mig del camp 8 persones. Vam tornar amb un altre autocar, no de fruiturisme, i en arribar li diem a la guia que ens ha deixat i ens diu que ella mai compta la gent que porta. Aquesta persona més val que s’hi defique a altre cosa, ha deixat en molt mal lloc a la resta de voluntaris.

María
24 Febrero de 2023 15:44

Ahir 7 vaig anar a Aitona amb la idea de veure els arbres florits. Bé el día abans vaig trucar al Aj.dien que venía de Bcn, I em van dir que tot no estaba florit pero que hi habían moltes zones floridas, bé dons no hi habia res florit es mes la gent que va agafar el bus per anar a veure la zona mes florida els hi varen donar un tiquet per tornar un altre día perque no hi habia res florit. No m’ho podían haber dit el día abans? Jo hagues decidit si feia 400 Km. Amb sembla impresentable

Agregar una opinion