ESPANAINF.COM

Ajuntament de Cornellà de Llobregat, Barcelona

Direccion Plaça de l'Església, 1, Cornellà de Llobregat, Barcelona
Telefono +34 933 77 02 12
Horas
lunes08:30-14:30, 16:30-19:30
martes08:30-14:30, 16:30-19:30
miercoles08:30-14:30, 16:30-19:30
jueves08:30-14:30, 16:30-19:30
viernes08:30-14:30, 16:30-19:30
Sitio web www.cornella.cat
Categories Ayuntamiento de la localidad
Clasificacion 3 33 opiniones
Empresas similares cercanas
Ajuntament de Sant Boi de Llobregat — Plaça Ajuntament, 1, Sant Boi de Llobregat, Barcelona

Ajuntament de Cornellà de Llobregat opiniones

33
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Elena
22 Octubre de 2023 14:34

Bon dia,
Vull posar de manifest la atenció rebuda per l’empleat del cementiri.

Vaig arribar a les 11: 08 del dia d’avui, 22 d’octubre de 2023, i vaig haver d’ esperar un 45 minuts que fes acte de presència per poder sol·licitar la seva ajuda. Havia anat a esmorzar i venia amb un company de feina, que aquest estava de visita, ja que en aquest moments es troba de baixa. Així ho va fer saber a tots els que allí estàvem esperant, quan va aparèixer per la porta del cementiri i les persones que esperàvem el vam reclamar.
Hi havíem tres famílies, dues necessitaven la clau i jo que venia de Tarragona, tampoc la portava.
Un cop va arribar i va estar per nosaltres, va dir que havia deixat la clau i no podia obrir. Què si volien una clau nova valia 4 euros.
Se’m va ocorre de dir-li que com deixava la clau? , i si no li tornaven? I respon que la clau és seva i la deixa a qui vol, que nosaltres tenim la nostra clau perquè tenim una propietat. No vam dir res a la seva resposta!
Va vendre una clau a unes noies i va deixar dues a l’altra matrimoni a veure quina de les dues era i després va venir amb mi.
Li vaig indicar on era. És un quart pis necessitava que fos ell qui neteges el nínxol. Passo del 60 anys, amb rehabilitació per fractura del braç dret i no puc amb l’escala.
El meu pare va morí en el 1981. Durant aquest temps sempre hem anat al cementiri i no hem tingut cap queixa. Ma mare va morí en 2013, vinc tots els anys des de Tarragona. No ha hagut cap problema!
SEMPRE en les dates pròximes a tots Sant hem anat abans, per no tenir problemes de que tots a última hora volum tenir net el nostre nínxol i no tenim escala, com ja he dit amb anterioritat el nínxol està en un quart pis. La persona que ens ha atès sempre ha estat amable i diligent. Si no portava la clau no havia cap problema, ell la tenia, obria, netejava, et preguntava si estava tot bé si hi veiem alguna cosa a esmenar.tot molt bé.
En aquesta ocasió no ha estat així. No volia posar netejavidres al marbre, em va comentar que cada cinc anys ho fes amb aigua i sabó.
Li vaig dir que passés el drap perquè es veien unes llàgrimes al marbre que baixaven i amb el papar en sec no marxaven, li vaig dir que m’ho fes amb el drap humit. Li va tirar un raig de neteja vidres directament al marbre i en contes de treure els restregons anava deixant més i jo des de a baix li anava indican per on hauria de passar el drap com feia amb el company que any darrera any ho fèiem i aquest va i es molesta, recull tot i em diu que vingui un altre dia.
Em va tancar el vidre, va recollir draps i netejavidres, va baixar de l’escala i em va dir que tornès un altra dia. Li vaig dir que venia de Tarragona i no va atendre a raons. Em va deixar allà plantada.
Vaig demanar la clau al matrimoni que li va deixar dos claus per veure quina li obria i no m’anaven bé.
Vaig haver de netejar per fora i deixar-lo tal com ho va deixar ell, brut de pol, amb clapes i taques de de pluja.
A la sortida li vaig dir que donaria informació dels feta a l’Ajuntament i tot envalentonat em va dir: “Hágalo, hágalo”
He tingut una hora i mitja de camí per refer-me d’aquesta situació viscuda.
Poder ell té raó que no ha de tenir cap conseqüència i aquest escrit només serveix per treure’m el mal gust que m’ha deixar la seva actuació, però crec que el meu deure és notificar a l’ajuntament de la seva actuació en el dia d’avui. Encara que ara no visc al municipi, sóc nascuda en ell.
Poder hi ha d’altres persones que també passen per situacions similars i vosaltres com organisme no esteu assabentats.
Ara em preocupa no tenir algun accident al nínxol com represàlia a la meva actuació.
Perdoneu l’extens del meu escrit, però us havia de explicar els detalls de l’incident, que espero no es torni a repetir i conservo amb molt bon record del 41 anys que el seu companys em va dispensar.
No crec que facin falta dades personals d’ell, ja que estava tot sol treballant aquest dia, i vosaltres en sabreu millor de que us estic parlant. Però si fos necessari us les puc oferir.
Atentament

Isaac
21 Septiembre de 2023 10:39

Cuando vais ha hacer algo con la plaga de chinches que hay en SantIdelfonso? Cuando estemos igual que en París? A claro la mayoría trabajáis en Cornella pero vivís fuera.

Nayife
12 Septiembre de 2023 22:14

He sido atendida amablemente por un funcionario y me explico lo que tenia que hacer para exponer el suceso de una caída en la vía …

Jordi
12 Septiembre de 2023 13:05

La sede electrónica tiene buena apariencia pero, como es habitual en las administraciones, funciona de pena. Para poder hacer un trámite hay que identificarse. Hasta ahí, lógico y correcto. Pero para identificarse hay que tener un perfil creado previamente, es decir que hay que darse de alta en la sede. Y ahí viene lo divertido: ¿dónde c##o se da uno de alta? Porque tras recorrer la sede de arriba a abajo, no hay ningún enlace que nos lleve a un formulario para darnos de alta. Eso sí, hay unas instrucciones muy bonitas donde explica cómo usar la sede.y en las que sólo dice que hay que darse de alta sin especificar dónde. Ya no es que las personas mayores tengan dificultades con las nuevas tecnologías, es simplemente que el diseño de los servicios está hecho con el cu##.

WILLIAM
16 Agosto de 2023 11:56

Muy buena atención, me gustaria trabajar allí me recuerda mi Alcaldia de Guayaquil atendiendo y ayudando al publico

Vanessa
19 Julio de 2023 7:29

Hola somos un grupo con discapacidad venimos fuera de Cornellá
Hoy nos hemos encontrado con disfruta para aparcar dos furgonetas en las zonas de MEGA y bolera
También podrían regla las calles

toni
13 Julio de 2023 11:10

Servicio de atención telefónico al ciudadano nefasto y horrible. Llevo toda la mañana para que me puedan coger el teléfono y cuando lo consigo, al pasarme me lo cogen y me cuelgan. Los impuestos si que los cobran puntualmente. Un desastre.

Jordi
08 Julio de 2023 4:17

Tienen personal muy bueno y muy competente. La parte política peor imposible. Los contenedores muchos tienes que ser un fortachón para abrirlos, se nos comen las ratas y las cucarachas, el pestazo és increïble, lo dicho la parte política peor imposeble

吴玲玲
10 Junio de 2023 18:46

El personal está bien. Es solo que deduje el dinero equivocado. Dijo que me devolvería. Ha pasado un mes y no ha vuelto

Ana
10 Mayo de 2023 19:57

Atención al cliente es Cero quería sacará idcat me no dejado me daban la cita hasta dos meses para sacar certificado digital no entiendo que está pasando en los ayuntamientos el COVID y paro necesitamos atención humana

Escobar
18 Abril de 2023 3:33

Muy buenas como que el circuito de rc del can mercader no se le hace un mantenimiento porque es una lastima que se deje en ese estado los buenos ratos que vemos pasado mis colegas con sus hijos

user
11 Abril de 2023 7:57

Sorprendentemente excelente, no tuve que esperar, pude hacer mi trámite en la máquina exprés. Todo mucho más rápido y eficiente.

Francisco
26 Marzo de 2023 3:52

Soy. CHEF DEL RESTAURANTE CIBUM en av ferrocarriles catalans 156.mensaje para EL CONCEJAl de actividades. Hace 9 días que nos obligó a cerrar por una reforma desde 1dia se mando toda la reforma hecha y estamos esperando su firma para abrirPOR FAVOR FIRME. SI NO NOS HARAN ERTE. GRACIAS YA PASAMOS UN DURO COVID

Carlos
24 Marzo de 2023 21:19

Fui a firmar un documento de oposición todo bien la atención muy buena esperemos que me llamen para la entrevista

Mercedes
14 Marzo de 2023 18:49

Mucho calor y la cola de espera bastante largo. Empleado muy agradable y cooperativo. Buena atencion por su parte

Miguel
22 Febrero de 2023 21:38

Alucino con el servicio de este ayuntamiento. Llevo mas de media hora intentando ponerme en contacto con ellos por teléfono pero como todo funciona a través de centralitas 'mágicamente' siempre que voy a acceder a la llamada se cuelga el teléfono. No entiendo como puede ser tan dificil acceder a un servicio que es público.

Abdel
17 Febrero de 2023 14:54

Un edificio antiguo donde se concentra y casi todo los trámites de la administración de Cornellá

sergio
16 Febrero de 2023 3:47

La atención de los funcionarios es buena lo malo es lo que hay por los despachos.y a ver si solucionan de una vez el problema de suciedad algunas zonas de la ciudad

Teresa
05 Febrero de 2023 13:32

Es l'ajuntament de la ciutat on es poden fer tots els tramit s necresaris amb molta amabilitat.

zaida
09 Enero de 2023 23:24

Atención a través de cita previa, por número bastante bien gestionado, lo malo son las largas colas para entrar, por el volumen de gente que hay. Los trámites suelen ser rápidos a la hora de realizarse. No tienes que esperar mucho rato

Agregar una opinion