ESPANAINF.COM

Alberg Cal Manel, Barcelona

Direccion Plaça del Pedraforca s/n, Davant de l'Ajuntament, Saldes, Barcelona
Telefono +34 938 25 80 04
Sitio web www.albergcalmanel.eu
Categories Lodge, Bed & Breakfast, Zona de senderismo, Alojamiento en interiores, Reserva natural
Clasificacion 4.4 42 opiniones
Empresas similares cercanas
Hostel One Paralelo — Carrer de Salvà, 62, Barcelona
El Xalió — GI-524, Girona
Can Font Brunyola — GIV-5334, 6, Brunyola, Girona
Hostal Benidorm — Rambla dels Caputxins, 37, Barcelona

Alberg Cal Manel opiniones

42
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Yolanda
05 Abril de 2023 16:24

Ideal para hacer un retiro a pie de Pedraforca, una escapadita en pareja o salida con amigos o familia.
La comida es casera y espectacular! Sobretodo los “pèsols negres” típicos de la zona, aunque lo mejor, el trato del personal y los dueños. Relación calidad-precio, muy correcta!
Repetiremos sin duda alguna!

M.Mercè
10 Enero de 2023 6:49

Tanquen quan els sembla. De fet davant del bar hi ha un rètol on esplica els horaris. En lletra petita posa " és possible que alguns dies tanquem abans". A les 6 ja estava tancat!

silvia
18 Diciembre de 2022 8:04

Limpio, espacioso y muy buena comida en su Restaurante. Además muy amables y simpáticos. Lo recomiendo el 100%

Angy
07 Noviembre de 2022 8:42

Las habitaciones, cocina, y bar están muy bien muy limpio y acogedor lo recomiendo para pasar unos días tranquilos, el personal agradable en especial Toni y Manel excelentes

Tallers
28 Octubre de 2022 0:54

Vem descobrir Cal Manel per la Saldes Xtrail i quina troballa! Habitacions grupals amb tot el necessari i cuidant els detalls. Lavabos nets i moderns. Per no parlar del restaurant, un luxe als peus del Pedraforca.

enric
08 Octubre de 2022 5:51

Hem estat molt a gust. Molt bona qualitat i un preu molt correcte. Vistes espectaculars, tranquilitat i el personal molt agradable. Ho recomano 100%

Montse
10 Septiembre de 2022 2:59

Nos hemos sentido como en casa: todo el personal muy atento, muy buena la comida. La habitación y baños muy limpios. Muy recomendable.

mineta
07 Septiembre de 2022 0:10

No podíem haver estat millor. Alberg molt nou, modern i molt net. Hem estat en habitació compartida però hem estat sols. Vistes al Pedraforca desde el balcó. La cuina impecable amb tot el necessari per poder cuinar i nevera per deixar menjar. Molt bon ambient en la zona comunitària. També hi ha una sala de jocs i lectura molt gran. Molt recomanable. Tornarem segur.

Alejandro
20 Agosto de 2022 17:46

Visitando el pueblo de Saldes, nos encontramos con este albergue, que esa misma tarde/noche hacían música en directo y servían caña + pintxo (4 euros).

Todos los sábados de Julio a partir de las 20.30h, cortan la calle y montan mesas para poder disfrutar del artista invitado, ambiente genial e improvisado.

David
06 Noviembre de 2021 23:15

Habitació Pedraforca àmplia i còmoda, i bon servei de restaurant (hi vam dinar el darrer dia).
La primera impressió en arribar no va ser molt bona perquè ens van dir de manera no gaire amable que no podríem entrar a l'habitació fins les 4-5 de la tarda tot i que per telèfon ens havien dit d'entrar entre 12-1; però després van agilitzar la neteja i poc després de la 1 ja teníem l'habitació disponible (gràcies Toni)
En conjunt una molt bona opció per dormir a Saldes, si hem de tornar possiblement repetirem ;-)

Mireia
03 Noviembre de 2021 8:46

Fantàstica estada, les habitacions amplies, noves, ben equipades i molt netes. A més, dispossa d espais comuns per gaudir com el menjador i el jardí. El tracte exquisit i també té un bar on es menja molt bé.

Xavi
11 Octubre de 2021 12:51

Una gran atenció, bon menjar i bones instal·lacions. Personalment m'han fet varis favors i sempre amb bona predisposició. Molt recomanable!

DAVID
12 Septiembre de 2021 19:49

Nosaltres només hi hem sopat i dinat, la veritat és que és un lloc molt recomanable. A part del restaurant té habitacions, però desconec el funcionament i com som.
Com ja he comentat només hi hem menjat. Plats molt interessants i bons, sortint dels típiques cartes dels restaurants de muntanya. Els preus són acord amb la quantitat i qualitat dels plats i el servei ràpid i tenen xispa, servint.et fan riure.
La decoració és curiosa i "sostenible" i a la terrasseta si està de fàbula!

Davide
12 Septiembre de 2021 19:18

Es la tercera vez que duermo y como en el Alberg Cal Manel y de verdad no tengo ninguna queja. Está limpio, la comida es buena y hecha con amor, el personal que te atiende es super amable y se preocupa de que tengas todo.
Volveremo una cuarta vez, seguro.

Héctor
21 Agosto de 2021 15:23

Vam rebre molt bon tracte pels treballadors. La relació qualitat/preu es molt bona. Tenen aparcament per a bicicletes, cuina a disposició dels hostes. Les instal·lacions estan netes i són molt noves. Molt recomanable!

Ly MCD
13 Julio de 2021 16:22

Bonito albergue en un pequeño pueblo a los pies del Pedraforca. Todas las instalaciones están nuevas, las habitaciones son muy amplias. Tiene una sala común para descansar con una cocina y un bar-restaurante donde hacen tapas y comida.
Tienen servicio de desayuno, a la hora que precises, pues te lo dejan listo la noche anterior.
Si traes bicicletas, tienen unas jaulas bien seguras donde guarlarlas.
Además, son "petfriendly", dejan entrar a las mascotas.
Eso sí, no busques TV porque no hay!

RAMON
16 Junio de 2021 5:59

Todo bien limpio ordenado buen ambiente y buena calidad de alimentación. Esta nuevo construcción de montaña muy bien situado, con una visión de las montañas impresionantes

Magaria
02 Junio de 2021 19:41

A més de que els entrepans están MOLT bé qualitat/preu, m'han salvat d'una bona. Havia perdut la clau del cotxe i per si de cas he trucat i en jordi m'ha confirmat que sí que tenía ell allà les claus, però clar, eren ja les 19: 30 de la tarde i nosaltres ja haviem arrivat a Saldes i si tornavem a pujar fins allà per tornar a baixar se'ns feia de nit. Total en Jordi súper simpàtic m'ha donat una solució i m'ha posat en contacte amb en Manel de l'Alberg Cal Manel i el propi Manel m'ha pujat en cotxe fins a després del mirador i m'ha portat de tornada fins a Saldes. ESTARÉ ETERNAMENT AGRAÏDA, MOLTÍSIMES GRÀCIES ALS DOS.

Xavi
27 Noviembre de 2020 6:11

Hem passat uns dies a l'alberg i tot ha anat perfecte. Tant per l'habitació (doble amb bany privat), molt neta i espaiosa, com pel menjador compartit on pots guardar menjar a la nevera, com pel menjar si estàs en règim de mitja pensió, abundant, casolà i de proximitat.
Per últim, una nota especial a tot el personal que et fa sentir en família. El tracte per part de tothom és exquisit, amable i sempre atent.

Maria
14 Noviembre de 2020 20:02

Nos encanta! Siempre que podemos nos escapamos. Ya sea para pasar un fin de semana o simplemente tomar algo después de hacer alguna excursión por la zona.
Las instalaciones son geniales y el personal un encanto.
Molt bon rotllo i molt bona gent!

Agregar una opinion