ESPANAINF.COM

Alberg Can Ribals, Lleida

Direccion Km. 1, Carretera de Lles, Lles de Cerdanya, Lleida
Telefono +34 659 68 04 98
Sitio web www.canribals.com
Categories Lodge
Clasificacion 4.2 21 revision
Empresas similares cercanas
Hostel One Paralelo — Carrer de Salvà, 62, Barcelona
El Xalió — GI-524, Girona
Can Font Brunyola — GIV-5334, 6, Brunyola, Girona
Hostal Benidorm — Rambla dels Caputxins, 37, Barcelona

Alberg Can Ribals opiniones

21
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Pericial
13 Septiembre de 2023 4:58

Era nuevo en albergues, el sitio privilegiado, el servicio y habitaciones entiendo que dentro del orden.

Miquel
08 Septiembre de 2023 3:36

Els dono màxima puntuació tenint en compte el que ofereixen com alberg. Evidentment tindrem habitacions típiques d'un lloc de colònies, amb menjador comú i espais comuns habituals. Bon tracte i bon preu per estar uns dies a la Cerdanya. Fan activitats de nit, hi ha una piscina petita que va bé per treure la calor a l'estiu. L'únic que podrien millorar es la cuina, sobretot els sopars.

Oriol
21 Julio de 2023 6:59

Estada a l’alberg de Can Ribals on ens van tractar molt bé tant el Joan com el Ferran.
Ben ubicat, situat a 1km de Martinet i a menys de 30 minuts Lles de Cerdanya en cotxe.
Habitacions netes, tot i que alguna llitera grinyolava al moure’s però correctes i bon servei de cuina.

Francesc
02 Junio de 2023 6:19

Fantástico albergue rural en un entorno precioso. Es ideal para ir con niños o con amigos. Hay muchas excursiones cerca y pueblos con encanto para visitar. La comida es casera y muy buena.

Ruth
02 Junio de 2023 2:53

Indret increïble, tracte immillorable, habitacions còmodes i netes i menjar fabulós. Tot està molt pensat i cuidat al detll perquè els visitants ens sentim a gust. Un alberg tant per anar-hi amb canalla, com amb parella o amics. El Joan i el Ferran són uns grans amfitrions i la resta de col•laboradors de l'equip també. Gràcies per tot, repetirem segur!

Toni
29 Abril de 2023 5:23

Nefast.
Molt mala atenció. Recordava un ambient familiar.
Ara en Joan, que es qui ens ha atès, ens ha tractat amb soberbia i molt mala educació. No hi vindré mai mes.

Jordi
06 Abril de 2023 3:42

Albergue familiar situado en el paraiso, ubicado en le corazón de la Cerdanya. Nos hemos sentido muy bien atendidos por los encantadores dueños. Ideal para practicar deportes de montanya.

Marta
14 Marzo de 2023 2:06

A banda de un entorn idíl·lic la casa és un lloc molt agradable on fer estades sol, amb amics, amb família. Relació qualitat preu genial. I molt bon tracte del Joan i el Ferran que fa uns 3 anys que la porten.

Ester
21 Febrero de 2023 22:11

Era un lloc molt agradable, però un tal Joan ens ha tractat molt malament. No ens ha deixat veure l'habitació q havíem reservat X telèfon. Ni ens ha saludat després de 15 minuts esperant al cotxe q vingués. L, únic q volia es q li donessin els dni's. No hi tornarem i penso q és una llàstima q et tractin amb tanta mala educació. Hem marxat.

David
20 Febrero de 2023 18:20

Una gran opció per anar a la Cerdanya. Les habitacions tenen tot allò que pots necessitar. La atenció i el servei és molt proper, amable i atent. La relació qualitat preu és evident. Recomano agafar mitja pensió ja que els àpats estan genial, són Buffett i són genial per quantitat, qualitat i diversitat.
Tornarem.

Greg
26 Noviembre de 2022 12:08

Es un sitio genial para explorar la Cerdanya - es básico pero cómodo, con comida muy buena y un ambiente muy amable.

Silvia
10 Noviembre de 2022 10:01

Lloc espectacular en entorn increible. Per mi personalment sobren normes per a que una família monoparental s'hi trobi ben acollida.

José
09 Agosto de 2022 1:17

Ideal para ir varias familias y si estáis solos, aún mejor.
Nosotros coincidimos un día con otras personas, y todo perfecto.
Hay algún punto de mejora (de ahí las 4 estrellas) pero relacionada con alguna expectativa no cubierta.
Sin duda alguna repetiríamos y, de hecho, hemos dado voces para ir con otros grupos de amigos.

Albert
10 Julio de 2022 7:05

Quin Alberg tant bonic que tenen! Tracte increïble i proper a més és acollidor i cuinen molt bé! La zona espectacular, vora el riu i prats de gespa amb la imponent mirada constant dels contraforts del Cadí-Moixerò. Brutal!

sara
07 Julio de 2022 15:08

Experiencia muy mala comida malísima y si es musulmana le daban igual no ponen en cuenta que estas haciendo actividades y nesecitas alemntarte bian por ejemplo en el desayuno han puesto pavo u queso le pide con amabilidad un poco de chocolate con pan para acompañarlo con leche me contesté que no si me da a mi hay que dar a todos! Por tema de comida fatal y la limpieza todo sucio pero los monitores en los actividades todo genial le agradezco todo le que han hecho por nosotros

sergi
18 Junio de 2022 11:26

Un espai idílic. Facil d'accedir pero dificil anar-se'n. Molt recomanable per fer nit i ruta l'endemà o sols anar i quedar-s'hi per llegir, meditar o estar en pau a algun raconet de la vora, que en te molts

Ju Ls
25 Mayo de 2022 18:10

Son encantadors, molt bon tracte, menjar molt bo i un entorn fantàstic. Amb espais comuns tranquils i una sala de joc per les criatures. Les alpaques i les ovelles van enamorar a tota la família. Hi vam estar molt a gust, repetirem segur!

Vanessa
16 Febrero de 2022 19:37

Albergue estupendo, todo lo necesario para ir con niños pequeños y bebés. Joan y Ferran son muy amables y están siempre disponibles si necesitas cualquier cosa. Tienen ovejas y alpaca, las niñas han disfrutado mucho dándoles de comer, y Truc un perrito muy simpático. Además se come de lujo, todo casero y delicioso. Calidad precio inmejorable, a los pies del Cadí y a 30min de las pistas de La Molina. Con muchas ganas de volver:)

Isaac
21 Julio de 2021 0:00

We were in the hostal for 5 days and used as starting point for our pyrinees hiking tour. The place offer complete breakfast and you have the option to order dinner for a good price. The instalation are optimal for families and friend groups. Archery, wall climbing and other outdoor activities are offered. The hostel is near to a small village called Martinet and from Cerdanya. The staff is very friendly and ready to help you to plan your day. The staff can speak Catalish, Spanish or English. Enjoy the nature.

SANDRA
21 Junio de 2021 22:32

Vistes del Cadi magnifiques, en plena natura. Un alberg molt ben cuidat i net. El Joan i el Ferran són encantadors i et fan sentir com a casa. Val la pena agafar mitja pensió porque el menjar és deliciós. Tornarem aviat!

Agregar una opinion