ESPANAINF.COM

Alberg La Bruna, Bellver de Cerdanya

Direccion Pol. Ind. Pla de la Codina, Carretera Nacional 260, km. 198, Bellver de Cerdanya
Telefono +34 609 30 70 58
Sitio web www.alberglabruna.com
Categories Lodge, Alojamiento
Clasificacion 4.6 50 opiniones
Empresas similares cercanas
Hostel One Paralelo — Carrer de Salvà, 62, Barcelona
El Xalió — GI-524, Girona
Can Font Brunyola — GIV-5334, 6, Brunyola, Girona
Hostal Benidorm — Rambla dels Caputxins, 37, Barcelona

Alberg La Bruna opiniones

50
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Marc
14 Febrero de 2023 7:00

Molt recomanable. Vam passar-hi una nit amb un grup de 40 alumnes i vam tenir la sort de ser l'únic grup. Estada entre setmana per a fer activitats d'esquí amb el grup escolar. Val a dir que l'organització de l'alberg va ser molt més que correcte, atenció propera i molt amable, ens vam sentir molt ben acollits, habitacions senzilles però molt ben adecuades i netes. El menjar molt bó. Vam poder fer festa a la sala polivalent del soterrani amb música i llums.
Una relació qualitat-preu espectacular.
El recomanem, hi tornarem i estem molt agraïts.
Gràcies i fins la propera!

puerto676
08 Febrero de 2023 3:39

Hemos pasado el fin de semana en familia y el Albergue La Bruna ha superado nuestras expectativas. Fácil acceso y se puede aparcar bien. La habitación limpia y camas cómodas. Tanto en el desayuno como en la cena, variedad y calidad. En la zona común, hay juegos, material para pintar, etc. Por la tarde ofrecen merienda. La discoteca cuenta con mesa de Ping Pong y futbolín, buen ambiente y copas a buen precio. Sala de juegos infantil con muchos juguetes. Paseo a caballo en una cuadra cercana incluido en el precio. El personal es muy amable (especialmente Pilar). Sin duda, ¡repetiremos!

Imma
07 Febrero de 2023 19:51

Ideal per anar amb nens però també amb parella estaràs bé. Diversió, xocolatada i coca per berenar, el menjar del bufet és boníssim, gran varietat i pots repetir tantes vegades com vulguis! La sala de joc per grans i petits, ping-pong, futbolí mentre et prens un gin! La Bruna és molt més que un alberg. Hem repetit diverses vegades i sempre hi estàs a gust! Cuiden molt els detalls. El personal és molt amable. La ubicació molt bona. L'aparcament gratuït i fàcil. El preu immillorable. Les habitacions amb dutxa i els llits molt còmodes. La sala amb sofàs per lectura, descans, jocs de taula.amb la llar de foc. Organitzen excursions. I et preparen picnic pel dinar si el necessites. Es pot demanar alguna cosa més? Gràcies Josep i a tot l'equip per fer de la nostra estada un gran plaer!

Susanna
14 Enero de 2023 18:41

Excelent en tots els sentits. Alberg molt maco i cuidat. Personal molt amable. Menjar molt bo i variat. Molt ben pensat pels nens, tenen moltes coses x fer. Nosaltres hem estat 4 adults i 2 gossos i hem estat súper be.tornare amb la familia. Es un lloc x repetir.

Angel
26 Diciembre de 2022 13:03

Lugar esplendido, rodeado de naturaleza
Trato fabuloso y comida exquisita por parte de Pilar, Marcia y Gato, auténticos profesionales. Recomendable 100%

Fran
17 Diciembre de 2022 0:54

En medio del Pirineo, totalmente equipado, buen precio y buen trato. Fuimos un grupo de 31 personas con niños y lo pasamos genial
Repetiremos seguro!

Leticia
14 Diciembre de 2022 16:53

Albergue familiar con muy buen ambiente, nosotros hemos estado dos veces y repetiremos. La comida es casera, opciones saludables y muy buena. Las habitaciones son correctas y disponen de baño propio. Disponen de actividades fuera de sus instalaciones incluidas en el precio; nosotros hemos subido en pony y visitado una granja, por ejemplo. Dentro tienen una sala grande llena de juguetes y otra con mesa de Ping pong y futbolín, por la noche hay mini disco. También tienen varios juegos de mesa que puedes coger y utilizar sin problema. 100% recomendable.

Xavier
13 Diciembre de 2022 6:28

Es un alberg fantàstic, vam anar quatre famílies en total vuit adults i 7 nenes a pasar el cap de setmana. Te molt a veure el bon temps que vam trobar que ens va ajudar molt a gaudir de les diferents activitats. Vam fer una excursió al pic de l'àliga molt "especial" ens van donar esmorzar, un bon detall. Les habitacions més que correctes són lliteres i es dorm bé, no vam passar fred estan ben equipades i tenen bany individual amb dutxa i un bon servei d'aigua calenteta.
L'atenció per par del personal, tant de recepció com al menjador immillorable, l'Oriol te molta paciència i ho explica tot molt bé. El menjar és més que correcte amb varietat i bona mesura. Fan mini dis o a la nit i tenen un munt d'espai per fer diferents activitats. Vam quedar força contents, hi tornarem

roger
15 Octubre de 2022 20:12

Hemos estado pasando unos días de Agosto con la familia y nos ha encantado.
Es un albergue familiar, con un servicio excelente, atento y la comida es realmente buena.
Hemos podido disfrutar de un montón de actividades y excursiones ya incluidas en el precio.
Las instalaciones están muy bien, todo muy limpio y las habitaciones tienen baño propio.
Este año además han estrenado unas pistas de fútbol, básquet, rocòdromo y una piscina cubierta con vestuarios, duchas, etc. Aunque están un poco apartadas del albergue, en coche son dos minutos.
Sin duda repetiremos.

Muchas gracias Alberg la Bruna por hacernos pasar tan bien estos días.

Mark
15 Octubre de 2022 19:38

Albergue ubicado en la Cerdanya perfecto para practicar deportes de montaña, soy ciclista y me dejaron dejar la bici en la habitación, chapeu. Habitación con litera y baño propio, muy aseado y confortable. Desayuno + comida muy satisfactoria (tipo buffet). Un lugar para volver a muy buen precio. Estuve una noche en media pensión y me perdí mucha cosas, como la piscina, una lástima, pero pienso volver. Altamente recomendable. 10/10

Javi
24 Septiembre de 2022 0:44

Un trato esquisito del personal del Albergue. Las zonas comunes muy amplias incluyen ludoteca, sala con pingpong, futbolín y pista de baile, proyector y bar. La comida buenísima y muy variada. Cerca dispone de zona de actividades con piscina semicubierta y climatizada, campos de bàsquet y fútbol sala, también cubiertos y rocódromo de escalada.
Las actividades y excursiones organizadas de 10!

Josep
18 Septiembre de 2022 8:14

Un alberg per sobre la mitjana, amb espais comuns amples i molt agradables, habitacions correctes, i amb un menjar variat que sense deixar se ser menjar d'alberg, es deixa menjar. Enguany, a més, han obert una zona exterior amb piscina coberta, gespa i pistes esportives magnífica.

Maria
02 Septiembre de 2022 21:11

Un lugar precioso para ir en familia, con amigos, en pareja, solo.
Comida buena y variada, muchas actividades, buena atención. Un lugar precioso.
Recomiendo 100%

Marc
02 Septiembre de 2022 19:49

No es pot demanar res més a un alberg: net, bon ambient, gran tracte, funcional i en català!
El noi i el sr.més gran, uns cracks!

Miguel
29 Julio de 2022 10:05

Un albergue familiar para disfrutar de varios días en la Cerdanya. Destacar las excursiones y actividades que ofrecen y la posibilidad de llevar a tu perrete le hace ganar enteros. Chapeau!

raquel
28 Julio de 2022 17:36

Exelente sitio para pasar unos dias en familia i amigos. Muchas actividades i servicio muy familiar

Estela
28 Julio de 2022 9:38

Para ser un albergue está muy bien y con entorno espectacular. Cuidan mucho los detalles, la comida variada, las excursiones muy chulas y el personal un 10. Volveremos seguro!

Adolfo
29 Mayo de 2022 21:42

Hem anat amb l'institut i els nois s'ho han passat genial. El menjar molt bó, les activitats i instalacions adequades, els monitors excelents i una direcció professional

Irina
07 Marzo de 2022 9:36

Ubicació ideal per gaudir de tota la zona i anar a pistes o bé fer excursions.
Tracte immillorable i familiar, amb unes instal·lacions estupendes. Els àpats bons i molt complerts.
I a més.són dog friendly ️
Hi tornem segur!

Vanessa
27 Febrero de 2022 3:49

Les habitacions estan molt bé, menjar força bé, amables i les activitats organitzades majorment estan molt bé

Agregar una opinion