ESPANAINF.COM

Alberg Les Estades, Rialp

Direccion i, Ctra C-13 (entre Sort, Rialp
Telefono +34 934 30 16 06
Sitio web peretarres.org
Categories Albergue, Alojamiento, Alojamiento con servicio
Clasificacion 3.5 8 opiniones
Ramas mas cercanas
Albergue Montsec Mur - Guàrdia de Noguera, Lleida — Ctra Sant Esteve de la Sarga s/n, Guàrdia de Noguera, Lleida
Alberg La Sala — Crta de Guardiola - La Pobla de Lillet km.6, La Pobla de Lillet, Barcelona
Albergue Anna Maria Janer - Llívia, Girona — Carrer dels Forns, 19, Llívia, Girona
Alberg La Conreria - Tiana, Barcelona — Carretera B-500, Km 6, Tiana, Barcelona
Empresas similares cercanas
Hostal Barcelona Travel — C/ d'Aragó, 224, Barcelona
Rodamon Barcelona Hostel — C/ de Còrsega, 302, Barcelona
OYO Hostal Athenas — Carrer Andreu Soler, 2, Sant Adrià de Besòs, Barcelona
Resort Rural Vilar Riu de Baix — Camí Illes, s/n, Flix, Tarragona

Alberg Les Estades opiniones

8
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Tatiana
30 Agosto de 2023 7:03

Hem estat 1 setmana allotjats a l'alberg de Les Estades - Rialp dins del programa vacances en família.

Les activitats organitzades (matí, tarda i nit) ens han semblat bé tot i que algunes d'elles millorables.

És un alberg antic amb instal·lacions que cal modernitzar així com portes, pintura, mobiliari (Matalassos, lliteres, Mobles i el sofà que està antic i molt brut), dutxes.

Hem estat a l'agost i la calor dins de l'alberg és insuportable, sobretot dins del menjador.

Tenen cuina pròpia i ens han sapigut adaptar els àpats a dieta vegetariana. Tot i així, no ens han agradat els esmorzars on hi ha un excés de bollería de mala qualitat envasada en plàstics i sempre el mateix tipus de formatge de barra que no te gust a res. Fruita molt restringida i poca varietat en ple estiu. Masses flams, natilles, gelats i cremes de xocolata.

Posen a disposició dels hostes una nevera però no tanca bé, no refreda gaire i queda petita per tots.

El personal és amable i atent. Ens van recomanar moltes opcions per visitar.

Cayeoficial
18 Agosto de 2023 23:33

Bueno para empezar todo en este albergue era desastroso, las instalaciones estaban dejadas de la mano de dios, todo muy antiguo, se cae a cachos, paredes rotas, sucias, con esconchones, solo 1 enchufe en una habitación de 6 personas y no pueden ofrecer ninguna alargadera ni ladrón.
La ducha por habitación es un rectángulo de 90cm x 100cm, un cuchitril.
Tanto los colchones como las sábanas y mantas estaban llenas de pelos, agujeros y manchas de dudosa procedencia que mejor no saber qué eran. Las almohadas, bueno, he visto folios más gruesos que ellas, no se notaba diferencia entre dormir con y sin almohada para ser honesto de lo finas que eran, suerte que sobraba una en mi habitación y al menos las pude apilar
La zona de recreativos es entera de pago, las máquinas expendedoras no aceptan ni billetes ni tarjeta, la máquina de cambio no funciona, y por no decir que no había agua fresca, ni gratis ni para comprar.
Por no hablar del grandioso trato de los que trabajaban allí, eran todos muy amables, en especial el cocinero. (Es sarcasmo)
La gente se quejaba de la comida pero a mi no me parecía tan mala, eso si poca cantidad.
Todos sabemos lo que es un albergue y que calidad esperar, me esperaba un albergue no una chabola de las 3000.

Paula
20 Abril de 2023 10:52

El peor albergue en el que me he quedado en toda la vida. Lejos del pueblo. En las habitaciones, las escaleras de las literas no correspondían con cada una de las literas, había que subir como se pudiera y a demás se movía muchísimo como para caerse. El colchón era tan solo espuma y dura, y las almohadas como si tan solo te apoyaras en el colchón. La ducha no tenía alcachofa de mano. La comida incomible tan solo valía el desayuno y porque era leche, cereales y bollería comprada. Tan solo valía el balcón/terraza de la segunda planta y las preciosas vistas.

Joan
30 Marzo de 2023 18:14

Ha sigut la nostra primera experiència en un alberg, hi hem anat tota la família a través de la xarxa Xenascat, he possat la puntuació màxima pero varis motius.
La amabilitat del personal, tant a la recepció per guiar-nos amb les activitats a fer amb els menuts.
Segon la cuina. Senzilla i bona com faríem a casa nostra i l’amabilitat del servei del menjador.
I per últim la netedat en tot el recinte.
Els espais comuns genial els nens han pogut interaccionar amb altres nens de forma fàcil.
Un cap de setmana fantàstic!

Estela
23 Enero de 2023 5:06

Albergue situado en una zona con muy buenas vistas. Cerca del pueblo de Sort. Muy buena atención por parte del personal. Habitaciones amplias.

Jenifer
17 Enero de 2023 19:40

Albergue con toda su esencia de albergue. Colchones y almohadas muy sencillos, ducha básica y precio más que ajustado por su ubicación. Lo mejor zonas comunas que incluyen sofás, mesa de pin pon, armario con algunos juegos de mesa y pequeña habitación de juegos infantil y el servicio de comedor, sobretodo destacar el de cena con muy buen servicio.

Mireia
08 Diciembre de 2022 22:56

Hi hem estat tot aquest pont de la Castanyada tota la família, avis inclosos. Hi hem vingut a través de Vacances en Família. Dir que hem estat com a casa. Instal•lacions molt netes. Espais amples. Zona comunitària amb jocs de taula, billar, futbolí, taula de ping-pong. I una ludoteca amb joguines pels més menuts.
Tot l'equip que hi hem trobat fantàstic, molt amables i sempre amb bona predisposició. Tenen cuina pròpia i hem de felicitar als cuiners i el personal de cuina: tot boníssim. Un gran detall tenir castanyes i moscatell per la nit de la Castanyada.
Tenen en compte les alèrgies i intoleràncies alimentàries.
Vam participar a l'activitat organitzada de joc de nit, un joc de pistes per descobrir els Mineirons. Ens ho vam passar súper bé!
L'alberg està molt ben situat.
Molt recomanable. Hi tornarem!

Anna
08 Noviembre de 2022 16:05

Bona opció per allotjar-t'hi en família i visitar la zona. Evidentment, no és un hotel de 5 estrelles, però com alberg, està molt bé. L'habitació (amb lliteres) era àmplia i estava molt neta, a més disposa de bany privat. El menjar molt millor del que esperàvem, bo i molta quantitat. El personal ha sigut molt agradable amb nosaltres i la comunicació prèvia molt bona. Repetirem amb els ulls tancats i ho recomanem.

Agregar una opinion