ESPANAINF.COM

Alberg Rural El Negre, Girona

Direccion Carretera de Ribamala, km. 7, Sant Martí d'Ogassa, Girona
Telefono +34 626 11 68 58
Sitio web www.elnegre.cat
Categories Albergue, Centro de retiro
Clasificacion 4.8 18 opiniones
Empresas similares cercanas
Hostal Barcelona Travel — C/ d'Aragó, 224, Barcelona
Rodamon Barcelona Hostel — C/ de Còrsega, 302, Barcelona
OYO Hostal Athenas — Carrer Andreu Soler, 2, Sant Adrià de Besòs, Barcelona
Resort Rural Vilar Riu de Baix — Camí Illes, s/n, Flix, Tarragona

Alberg Rural El Negre opiniones

18
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Emma
09 Septiembre de 2023 18:48

Mi Experiencia marcó un antes y un después para mí, es un lugar mágico. Eva y Sandra me atendieron de maravilla, me sentí en casa. El paisaje es de cuento y la paz que se vive, una bendición! Repetiré seguro, gracias chicas!

Brian
21 Agosto de 2023 11:40

Precioso albergue, en una ubicación excepcional.
El camino para llegar no es apto para todos los coches, pero merece mucho la pena.
Perfecto para desconectar, apenas hay cobertura y, con ello, uno desconecta si o si.
Por las noches uno puede disfrutar de las preciosas vistas del cielo estrellado.

Esteban
22 Julio de 2023 12:36

Sitio de cuentos por su locación, sus colaboradores y Filosofía!
Sientes 100 % conexión con la Montaña y la Naturaleza.

Carme
14 Marzo de 2023 13:02

Lugar especial para perderte…el sitio tiene de todo menos cobertura, acogedor, tranquilo, mágico…si quieres desconectar este es el sitio.

Cris-ll
28 Noviembre de 2022 10:08

Alberg molt bonic i cuidat. Enmig de la natura, amb vistes espectaculars i accés a rutes des del mateix alberg. Les instal·lacions i habitacions cuidades al detall. Perfecte per desconnectar. Així i tot, estaria bé aclarir que la cuina comunitària no és gratuïta, s'ha de pagar 3 euros cada cop que la fas servir. A més, no hi ha accés a internet. Si necessiteu mapes recordau portar-los descarregats.

Pili
14 Noviembre de 2022 1:22

Tranquilidad absoluta, un buen sitio para desconectar d todo el estrés q vivimos, por no aver, no hay ni cobertura, q relax

María
17 Septiembre de 2021 18:51

Vistas espectaculares
Personal muy agradable y servicial
Desayuno genial
Estancias muy acogedoras
Recomendado 100 por 100
Volveremos

Ànima
02 Enero de 2021 2:29

Des d'Ànima de Natura vam organitzar-hi un retir molt bonic, ple d'amor i propòsit, per connectar i trobar el propi Ikigai a través de la natura. Els participants del retir van quedar molt contents tant de l'estada com de l'experiència que les facilitadores de l'organització van proporcionar. Un lloc ple de significat i amb un entorn increïble, amb ecosistemes d'una gran diversitat biològica. Ens encantaria repetir per viure-hi un altre estada màgica, moltes gràcies a tot l'equip que ho fa possible!

Julia
06 Diciembre de 2020 15:26

Fantàstica estada a l'alberg el Negre, Tal i com bé s'indica, l'accés per la pista forestal no és fàcil però val la pena arribar-hi per la tranquitat del lloc i les vistes

Les habitacions són senzilles però tenen tot el que es pot necessitar. L'alberg fa ènfasi en la sostenibiiltat i els materials que utilitza en les seves instal.lacions, cosa que vam valorar positivament.

Els àpats estan preparats amb molt d'amor i dedicació: tinc varies intoleràncies alimentaries i em van adaptar els plats sense problema, a més d'estar deliciosos (gràcies!)

Apart de totes les rutes de senderisme que es poden fer a l'entorn, l'alberg disposa d'una petita biblioteca amb obres de Xirinacs i altres poemaris preciosos.gràcies

Eva
28 Noviembre de 2020 0:36

Es un lugar precioso donde respirar paz y tranquilidad. La desconexión es total ya que no hay cobertura por lo que es una experiencia recomendable donde liberarse de las ataduras sociales y disfrutar de la naturaleza al 100%. Lo mejor de todo son David y su padre Josemi que os enamorarán desde la cocina y con su gran amabilidad. ¡Volveré en cuanto pueda!

Raul
08 Octubre de 2020 5:32

Genial! Hemos pasado unos días de desconexion total! El sitio es precioso y súper tranquilo, el albergue limpio y súper acogedor. Los dueños encantadores y muy atentos y las cenas y desayunos excelentes.
Las medidas covid perfectas, nos hemos sentido súper seguros.
Volveremos sin ninguna duda!
Gracias x todo!

Miguel
20 Septiembre de 2020 20:13

Bon ambient, la gent que hi treballa molt afable i amb ganes de que l'estada sigui el més agradable possible. L'entorn idílic per fer tot allò que vulguis i aïllat del mon. Una estada molt recomenable.

Eva
27 Agosto de 2020 22:06

Es per anar sol, amb amics amb família, un lloc espectacular, bona gent, l'unic que el camí es una mica pedregós, però amb la calma s'arriba bé, es pot anar amb cotxe normal, val molt la pena.

Anna
22 Octubre de 2019 5:00

Espai privilegiat en molts sentits! Un personal (i la voluntària) amb un tracte molt familiar i amb molta atenció, un allotjament amb molt de caliu, unes vistes increïbles, unes rutes per perdre el nord, uns àpats per llepar-se els dits encara que tinguis intoleràncies, siguis vegà. I una bassa que et fa pujar al cel després de caminar amb una aigua 100% del Pirineu! I crec que em quedo curta de les sensacions que m’emporto després de 3 dies! Hi tornaré!

Olga
20 Octubre de 2019 3:24

Fantàstic santuari de natura on pel sol fet de ser-hi ja s’eleven tots els sentits. En David i la seva família són molt acollidors, sempre a punt d’explicar tot el que calgui sobre l’entorn. Els pares uns cuiners excel·lents, també per als vegetarians. Hi hem estat 4 dies i la casa i els banys han estat sempre molt nets.
Si a més esteu interessat en el llegat de Xirinacs, hi ha força bibliografia per consultar. Hem participat del reces/caminada de Vida Bona i ha estat una experiència molt rica per a tots els participants!
Cal una mica de paciència per a fer la pista d’arribada i un cop allà calçat còmode per a fer passejades o excursions. L’entorn s’ho val! Vistes esplèndides, fagedes frondoses, riu i gorgs,

Bea
18 Octubre de 2019 0:35

Un tesorito en la montaña donde desconectar y encontrarte con otros viajeros. Trato muy bueno y relajado, comida muy rica. Para los que se quejen del camino para llegar, pues es un trocito si, mejor ir con un coche adecuado, pero vaya, es parte de la gracia

Juan
17 Octubre de 2019 8:03

Lugar de retiro total xq no hay cobertura pero son encantadores. Buenisima comida y precios de escandalo.

Carlos
22 Julio de 2019 12:31

Lloc esplèndid! I els que ho porten millor encara. No et decebrà la zona privilegiada d'aquest alberg. Ple de rutes de senderisme, boscos, animals salvatges, gorgues i molt més. I els llibres de Xirinacs que no falten.

Agregar una opinion