ESPANAINF.COM

Allegra Residencia Tercera Edat, Barcelona

Direccion Carrer de Sardà, 120, Sabadell, Barcelona
Telefono +34 937 10 94 24
Horas 00:00-24:00
Sitio web mgsseniors.es/residencias/sabadell-allegra
Categories Residencia de ancianos, Edificio de apartamentos, Agencia de servicios de atención a la tercera edad
Clasificacion 4.4 25 opiniones
Ramas mas cercanas
RESIDENCIA BENVIURE — Carrer Benviure, 7, Sant Boi de Llobregat, Barcelona
Empresas similares cercanas
centre geriàtric del vallès sa — Carrer de Salvany, 46, BAJO, Sabadell, Barcelona
Ballesol Barberà del Vallès — Carrer de l'Abat Oliba, 24, Barberà del Vallès, Barcelona
María De Luján S L — Carrer Mossèn Gaietà, 24, Sabadell, Barcelona
Residència La Font i centre de dia — Carrer d'Arimon, 45, Sabadell, Barcelona

Allegra Residencia Tercera Edat opiniones

25
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Neus
27 Diciembre de 2023 10:20

No puc dir res negatiu, tot el contrari, el personal competent, molt bon tracte amb els residents, molt professionals o sigui un 10. La direcció, competent, empàtica amb les situacions i de molt bon tracte. Només em cal agrair que hagueu fet que l'estada del meu familiar hagi sigut lo més agradable possible.

Yolanda
26 Diciembre de 2023 11:42

Mi madre, es feliz en este lugar, y yo.súper agradecida, con TODO el personal del centro, un abrazo con mucho cariño

Marta
14 Marzo de 2023 9:57

Personal excelente, atento, amable y profesional. La residencia tiene unas instalaciones limpias, espaciosas y agradables para vivir y para hacer diferentes actividades que aportan calidad en el dia a dia de los residentes. Toda la familia estamos encantados y tranquilos desde que mi abuela reside allí, sabemos que recibe la atención necesaria teniendo en cuenta que tiene Alzheimer y que es una persona muy dependiente.
Aconsejaría esta residencia sin ninguna duda.

josefa
19 Enero de 2023 1:48

Hola buenas tardes. Soy Pepi la hija de Josefa Recio, residente en vuestro centro, desde hace 5 meses, estamos muy contentos y felices de tener a nuestra madre con vosotros, por el trato recibido desde el primer momento con ella, y la familia. Sois un gran Equipo de profesionales, Gracias, Gracias Gracias, a cada uno de vosotr@sss! Desde el Gerente Isaac Rubio. Mayte Vidal Asistenta Social. Y a tod@sssss por la gran labor que hacéis, profesionalidad amabilidad, respeto, y cariño. SALUDOS, Y GRACIAS DE NUEVO

miguel
18 Enero de 2023 18:07

La Residencia Allegra ha sido un verdadero hogar para mis padres Juan Beltrán y Rita Pache en los últimos años de su vida.
Nunca olvidaremos la atención cariñosa y el trato tan humano de todos y todos los cuidadores de la residencia hacia los ancianos, y como no, también hacia los familiares.
Resulta encomiable la labor social que desarrolláis. Nunca lo olvidaremos
Mil Gracias a Maite, Isaac y a todo el personal que hace posible tan buena labor.
Un fuerte abrazo
Juana Beltrán

Neida
08 Febrero de 2021 21:36

Estuve estudiando en el mismo centro he hice las prácticas allí mismo.gracias al aprendizaje llevado mi vocación es al 100%
Es un centro limpio.bien organizada, tanto los personales hacia el usuario y la comida es buenísimo. Es como un hotel
Me gustaría trabajar algun día alli

tortura
13 Noviembre de 2020 20:43

Estuve de prácticas el año pasado. Es una pena ver la falta de personal y como reciclan los alumnos que vamos de prácticas. Aparte las trabajadoras no te indican nada no te ayudan a mejorar el trabajo en equipom me dejaron solo varias veces con los usuarios cosa que esta prohibido dejar una persona de prácticas solo. Con el peligro de posibles caídas de los residentes 25 a mi cargo.

ASUNCION
15 Octubre de 2020 6:01

Els meus pares van ingressar a l'Allegra el mes d'agost de l'any que es va inaugurar la residència. Després de moltes dificultats a casa amb les seves malalties, ella amb Parkinson i diferents íctus i ell amb Alzheimer, la millor decisió per a tots va ser trobar el suport de l'Allegra. Si parlo per mi com a filla i cuidadora, en aquest lloc em van ajudar a cuidar-los durant tot el procés de la millor manera possible, trobant-hi molts bons professionals i millors persones. Sense la immesurable ajuda que vam rebre no ens n'haguéssim sortit pas. Durant els 8 anys que hi va estar el pare, la mare només 3, ens hi vam trobar com a casa. També vam fer un molt bon vincle amb altres famílies i amb algunes encara tenim contacte. Només tinc paraules d'agraïment!

Eduard
17 Septiembre de 2020 15:07

Buena residencia. Moderna. Personal muy cualificado. Limpio, ofrecen servicios varios peliqueria, esterica, podologia etc.hay opciones de habitaciones compartidas o individuales.

Miquel
30 Mayo de 2020 16:54

Van cuidar al meu pare de forma excel.lent. Vull destacar l'especial tracte humà que tenen amb tothom. És una residència totalment recomenable.

Jordi
24 Mayo de 2020 13:31

Moltíssimes gràcies a Allegra i a tot el seu equip per ajudar al nostre pare a trobar la seva pau interior i sentir-se com a casa seva. Una abraçada!

Rosa
29 Febrero de 2020 2:03

Allegra és molt més que una residència, és un grandíssim projecte destinat a millorar en tot el possible la qualitat de vida de la gent gran. Tenim un equipàs de profesionals que fan una feina realment fantàstica.
Orgullosa d'haver format part d'aquesta gran família.

Mercè
31 Enero de 2020 7:35

La nostra esperiència en aquest Centre ha estat extraordinaria i inmillorable, donem infinites gràcies al equip, especialment a les Fisios, per la professionalitat mostrada mes enllà del seu deure, l’avi va entrar molt malament i la recuperació ha estat espectacular.

Gabriel
04 Enero de 2020 18:15

La estància de la meva mare a la Residencia Allegra ha estat totalment satisfactòria gràcies a la gran qualitat humana i professional de tot el seu personal.
No tinc prou paraules per agrair tot allò que han fet per ella i per la família.
Amb total convenciment puc dir que és més que una residència.

Judith
02 Enero de 2020 8:54

Crec que és una residència que ofereix molts serveis, que s'impliquen molt en el benestar de la gent gran, i procuren que gaudeixin de la seva estada.
Aquesta ofereix grups de psicomotricitat, sessions individuals de fisio, tallers amb animals, manualitats, terapia amb nines, entre d'altres.
Per mi com estudiant en pràctiques ha estat un gran lloc on apendre a tractar amb gent gran, ja que tot l'equip tècnic es nota que hi és perquè li agrada i t'hi trobes agust rapidament.

Carlos
28 Diciembre de 2019 0:43

Mi abuelo ha estado 8 meses en Allegra para recuperarse tras tener una fractura de fémur y sólo tenemos palabras de agradecimiento para todo el personal.
Es un centro muy bonito, con mucha luz y diferentes espacios. Destaca el gimnasio donde realizan la recuperación.
Todavía hoy mi abuelo Elias recuerda su estancia en Allegra.
Gracias a todo el personal por vuestra calidad humana, cercanía, calidez y profesionalidad.

Familia de Elias Rubio

ASUNCION
19 Diciembre de 2019 16:05

Els meus pares van ingressar a l'Allegra el mes d'agost de l'any que es va inaugurar la residència. Després de moltes dificultats a casa amb les seves malalties, ella amb Parkinson i diferents íctus i ell amb Alzheimer, la millor decisió per a tots va ser trobar el suport de l'Allegra. Si parlo per mi com a filla i cuidadora, en aquest lloc em van ajudar a cuidar-los durant tot el procés de la millor manera possible, trobant-hi molts bons professionals i millors persones. Sense la immesurable ajuda que vam rebre no ens n'haguéssim sortit pas. Durant els 8 anys que hi va estar el pare, la mare només 3, ens hi vam trobar com a casa. També vam fer un molt bon vincle amb altres famílies i amb algunes encara tenim contacte. Només tinc paraules d'agraïment!

Carola
13 Diciembre de 2019 21:57

La nostra experiència amb l'estada de la nostre mare a la vostra institució va ser molt positiva. Vàrem estar molt còmodes i sempre amb la convicció que estava atesa en tots els aspectes que requereix una persona depenent total i amb la tranquil·litat que podíem venir quan volíem (fora dels horaris de mes atabalament per feina). Les persones encarregades de la cinquena van ser molt bons profesionals i des de l'atenció rebuda per la gent d'administració com pels metges i infermeres va ser molt agradable i reconfortant, ja que amb la fase terminal de la mare sempre vàrem sentir-nos molt recolzats i la mare molt ben cuidada.
Gràcies per tot i a tots!

Judi
08 Noviembre de 2019 9:43

Un sitio increible respecto a instalaciones, limpieza, personal.que trabajamos durante dia tras dia para hacer lo que mas nos gusta, hace un año y medio que formo parte de este equipo y estoy dispuesta a seguir mucho tiempo mas. A seguir creciendo laboralmente pero sobre todo a ser mejor persona cada dia.

elena
26 Octubre de 2019 17:30

Tuve a un familiar, viviendo en Allegra ya hace tiempo, que estuvo en diferentes unidades y siempre encontré que el trato de las coordinadoras con los residentes y con las familias era muy bueno. Las auxiliares siempre están dispuestas así como las enfermeras. No puedo decir más que elogios de esta residencia y del personal que trabaja en ella.

Agregar una opinion