ESPANAINF.COM

AMP Mentor, Girona

Direccion Carrer de La Llibertat, 160, Banyoles, Girona
Telefono +34 695 59 89 27
Horas
lunes09:00-19:00
martes09:00-19:00
miercoles09:00-19:00
jueves09:00-19:00
viernes09:00-19:00
Sitio web www.ampmentor.com
Categories Especialista en medicina holística, Centro de coaching, Terapeuta de reiki
Clasificacion 5 9 opiniones
Empresas similares cercanas
Kinesiología Joan Campos — Carrer Ramon Margalef, 32, Melianta, Girona
ARMONIA. Teràpies Alternatives i Complementàries, Estètica Natural i Esoterisme — Carrer del Pou nº1, Entresol 2., Banyoles, Girona

AMP Mentor opiniones

9
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Laura
20 Enero de 2023 15:17

Conèixer a en Toni ha significat un canvi de perspectiva davant el món, en general, i la meva manera de ser i estar, en particular. M'ajuda a desencallar-me davant les situacions on no veig sortida. M'acompanya en la desprogramació d'aquells patrons interioritzats que bloquejen la meva essència, aprenent així un "modus vivendi" conscient i sa. M'ensenya a descobrir qui és la Laura, a romandre en sintonía entre el binomi cor-ment.
Gràcies per transmetre'm la teva saviesa i per guiar-me en aquest meravellós camí anomenat vida. Un plaer compartir amb tu.

Mireia
05 Diciembre de 2022 4:04

A vegades ens pensem que ens coneixem perfectament i no és així. A vegades quan patim un daltabaix a la nostra vida, tot esclata. I és llavors quan les emocions, el cor i la ment es revolucionen, patim un col.lapse i no veiem la sortida. És en aquest moment quan jo vaig contactar amb l’Antonio, necessitava algú que m’ajudés a gestionar els meus sentiments i sortir de la tristor que m’envaïa; i he acabat descobrint, o més aviat retrobant una part de mi que tenia amagada i que, fins i tot, m’atreveixo a dir que no coneixia. En el meu cas ha estat un creixement a nivell personal. Només li puc donar les gràcies. Agraïda a la vida per haber-lo conegut!

Mag
28 Abril de 2022 0:15

Gracias por ayudarme a abrir mi conciencia y poder entender las señales que la vida en múchas ocasiones me envia…
Eso entre múchas cosas más!
Gracias por tódo lo positivo que me aportas para crecer como persona en todos los aspectos de mi vida!
Un profesional como la copa de un pino!

Sonia
09 Abril de 2022 11:33

Conocer a Toni ha marcado un antes y un después en mi forma de ver el mundo; me ha enseñado el camino para entender nuestra mente, nuestras acciones, nuestros pensamientos y emociones. Me ha enseñado a amarme, a conocerme, y me ha acompañado la toma de decisiones difíciles.
Gracias por compartir tu sabiduría, por esa luz que desprendes, y por guiar a todas esas personas que lo necesitan.
Aun queda mucho camino por delante, pero de su mano todo se hace más fácil.
GRACIAS

Ester
04 Abril de 2022 17:11

Ha sido una bonita experiencia, con los conocimientos y la delicadeza de Toni, sus atenciones para todos, y mis dos maravillosas compañeras de curso. Me alegra haber elegido aprender Reiki con Toni Mondéjar, porque pienso que lo que se te enseña tiene que estar resumido en la personalidad de quien te lo enseña, y en este caso es así. Muy recomendable.

Anna
03 Abril de 2022 10:10

En Toni em va ajudar a veure el "conflicte" des d'una altra mirada. Em va ensenyar que jo podia reconduir la meva vida. Em va donar una nova visió del que m'estava passant. Vaig trobar en Toni en un moment on necessitava ajuda i ell em va donar la mà en tot moment. És molt pròxim. Recomano el seu acompanyament el 100x100

Annita

Zoraida
13 Marzo de 2022 14:45

Me ha encantado la experiencia en la formación de Reiki. Antonio es un gran profesional, los contenidos y materiales del curso son excelentes. Muchas gracias maestro!

Clara
13 Marzo de 2022 12:04

Vaig fer unes quantes sessions de reiki amb en Toni que em van ajudar a trobar la meva essència de nou. Portava una època que no aixecava cap i vaig descobrir en Toni que em va ajudar en tot moment en tornar a "reviure" els moments més dolorós que he viscut per sanar-los i els millors moments per tornar-hi i quedar-me amb la sensació. Per descomptat, fer aquestes sessions em va relaxar moltíssim i veure les coses d'un altre color.

Merce
12 Febrero de 2022 18:48

Renacimiento, eso es para mi, la experiencia con Antonio.
Después de muchas decepciones y sufrimiento, perdí toda ilusión y esperanza de avanzar en mi vida.
Me sentía estancada y fuera de lugar.
Con la ayuda de Toni estoy aprendiendo a ser la que realmente he sido siempre, no la que quieren los demás. Y no solo eso, sino que también estoy aprendiendo a luchar por lo que yo quiero.
Gracias a el estoy iniciando mi propio proyecto con su mentoría.
Muchísimas gracias Antonio!

Agregar una opinion