ESPANAINF.COM

Ananda Ioga, Lleida

Direccion Carrer Torres de Sanui, 1, Lleida
Telefono +34 973 26 65 71
Horas
lunes08:00-21:30
martes08:00-21:30
miercoles08:00-21:30
jueves08:00-21:30
viernes08:00-21:30
Sitio web www.anandaioga.com
Categories Centro de yoga
Clasificacion 5 20 opiniones
Empresas similares cercanas
zenkiu gimnàs Lleida — Av. Prat de la Riba, 94, Lleida
Arya Tara — Plaça de les Missions, 4, Lleida

Ananda Ioga opiniones

20
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Angie
02 Octubre de 2023 20:25

Fa més de deu anys que vaig descobrir Ananda i encara segueixo anant a les classes, són vitamina per cuidar el meu cos i la meva ment. Excel.lents professors que t'ajuden a millorar les postures i ser conscient i estar en el moment present. Surto de les classes relaxada i amb pau interior. Gràcies Judith, Ricard i altres professors per les vostres classes, cadascú aportant desde la seva essència.

Eva
15 Septiembre de 2023 12:55

Ja fa molts anys que vaig descobrir Ananda. Em mantè en forma, flexible, calmada, serena. Entrar a la classe estressada i/o contracturada.i sortir-ne alegre, en pau, i tonificada no té preu. Les classes són molt dinàmiques i sempre em sorprenen!

Cristina
19 Julio de 2023 20:28

Ananda ioga és un regal molt espacial que ha arribat a la meva vida. Apart de curar´m una tendinitis m´aporta equilibri mental i físic i em dona confiança per praticar altres esports. L´energia que es desprend després de cada classe és màgica. Recomano aquesta pràctica sempre que tinc oportunitat. Immensament agraïda a tot l´équip. Namasté

Claudia
30 Junio de 2023 5:17

L'Ananda Ioga m'ha refugiat de l'estrés, de les preocupacions mes profundes i de la por. El ioga per mi, s'ha convertit en un habit de la meva vida i gràcies als prpfessionals que aporten cada dia un nou aprenentatge m'han motivat a créixer com a persona. Cada classe ha estat diferent i molt especial perquè els professors que guien la classe desprenen una energia molt bunica i pura. Anar a ioga és "mirada endins" i ho portaré sempre amb miAra sé meditar, estic mes forta física i mentalment perquè el ioga aporta estabilitat i confiança. Els professors són molt propers i cadascú té la seva essència

alba
15 Junio de 2023 3:33

És genial assistir a les seves classes, generen un ambient super còmode, ho fan tot molt fàcil i bunic! Gràcies per la feina que feu

laia
13 Junio de 2023 20:57

Assistir a les classes del Ricard és en el meu ritual de pau.les activitats són dinàmiques, molt ben estructurades i amb extraordinari clima de relax. Recomano al 100% provar una classe a Ananda Ioga.segur que repeteixes!

Ana
11 Junio de 2023 22:15

Ambiente familiar en el que cada uno practica y mejora a su ritmo. Para mí, el mejor centro de yoga.

Ferran
07 Junio de 2023 23:52

Descobrir Ananda Ioga m'ha canviat la vida. Fa vuit mesos que em vaig posar en mans de Ricard i l'equip, i passat aquest temps soc una persona nova, tant física com mental. Agraeixo haver coincidit en el camí i per ser-hi. Namasté:)

ROSARIO
03 Marzo de 2023 23:04

En el meu cas a Ananda vaig viure dues etapes: em van acompanyar durant el meu embaràs i durant els primers mesos de connexió amb la meva bebé.
Quan arribes a Ananda la pau t’envolta i realment connectes amb el teu propi cos i ment i per suposat amb la bebé tan dintre com fora de la panxa.
Em van ensenyar a connectar de tal manera que sento que al part vaig ser capaç de controlar el meu cos preparant i gaudint cada contracció per acompanyar a la bebé a la sortida.
Una experiència molt recomanable.

Olga
02 Febrero de 2023 16:26

M’encanten les classes d’Ananda ioga… allà aconsegueixo concentrar-me em mi i no pensar en res més que en allò que estic fent

Inés
01 Febrero de 2023 14:25

No sabría por dónde empezar, pero sois de lo mejor que me ha pasado este año. El yoga ha traído la calma y el bienestar a mi vida, y es que lo hacéis tan bien! Siento tanta calma solo al entrar, y todo son facilidades, y amabilidad. Solo me hizo falta probar un día, para querer repetir esa sensación y perpetuarla en el tiempo. Venía de años de mucho estrés, dolores de espalda e insomnio, y solo me ha hecho falta un mes, para notar los beneficios, tener ese ratito para mi y aprender a llevarlo a mi día a día, que es al final lo más importante. Gracias por cómo lo hacéis y el cariño que le ponéis a cada clase! Sois maravillosos?

user
28 Enero de 2023 18:07

És una cosa estranya, el silenci. La ment es torna com una nit sense estrelles; i aleshores passa un meteor esplèndid, solca la foscor i s'extingeix. Mai agrairem prou aquest espectacle. Virginia Woolf

Gemma
08 Enero de 2023 0:19

Un lloc on trobar-se còmode, les classes s'adapten al que cadascú cerquem treballar i com volem fer-ho. Tant la Judith com en Ricard fan les classes amb tot el cor

M.JESUS
30 Diciembre de 2022 18:27

"Sento que necessito assistir al centre més d'un cop a la setmana "Fa uns anys li vaig dir al Ricard.
"Si ho sents que t'impideix fer-ho? "
Després de 9 anys, hi continuo. Gràcies a la Judith, Ricard, Hur (formació profes de ioga), la meva 1@profe l'Ares i tot el professorat. Gràcies als companys i companyes.
Sento que necessito el ioga i la base del centre és viure'l i aplicar, -lo a la teva vida quotidiana.

lolga
27 Diciembre de 2022 22:01

Professors de ioga en constant aprenentatge que saben transmetre il·lusió, camins per a l'autoconeixement i salut física i mental a totes les persones que formen part de la seu entorn. Gràcies Ananda i Judith per la vostra dedicació!

Romina
26 Diciembre de 2022 3:25

A Ananda vius una experiencia de 360 graus. No es treballa només el ioga a nivell físic sinó que es crea una conexió amb la ment i el cos aconseguint que cada sessió sigui super complerta i aprenguis cada dia alguna cosa nova. 100% recomanable, sens dubte val la pena provar-ho i comprobar realment la diferència amb altres centres que ofereixen "ioga".

Mari
07 Febrero de 2022 16:37

Practiques con quién practiques, cada uno con su estilo, sales del centro con unas sensaciones y un bienestar general de calma, de goce, de felicidad a veces con el corazón un poco tocado. Pero siempre para bien.
Gracias a todos por lo que transmitís y por tanto sentir.
Gracias también por los esperados correos de los lunes, siempre con un toque de vivencia personal, y por compartir tanto.
Un abrazo para todos? ️

marta
07 Enero de 2022 20:24

Gent súper maca, et fan sentir com a casa.
Desde que vaig descobrir el yoga amb ells ja no he pogut deixar-ho? ‍️

Olga
07 Enero de 2022 3:52

El Ricard, la Judit, l'Antje i tot l'equip d'Ananda ioga transmeten un amor i una passió per la seva feina que arriba al cor. He tingut la gran sort de practicar ioga amb cadascun d'ells i tots tracten cada un dels usuàris i usuàries del centre amb delicadesa, cor i amabilitat.

I del centre.què dir! Per a mi és anar a tenir el meu espai i estona de connexió i aprenentatge personal:)

Oscar
10 Mayo de 2020 5:14

Practico yoga desde hace 25 años, por mi trabajo he residido en muchas ciudades y creo que puedo asegurar sin equivocarme, que este es el mejor centro de yoga que yo conozca

Agregar una opinion