ESPANAINF.COM

Antic Celler de la Cooperativa de Vila-seca, Tarragona

Direccion Carrer dels Castillejos, 21, Vila-seca, Tarragona
Categories Lugar de interés histórico
Clasificacion 4.9 17 opiniones
Antigua bodega de la Cooperativa de Vila-seca
Empresas similares cercanas
Casa Batlló — Pg. de Gràcia, 43, Barcelona
Torre del Rellotge — Plaça de la Vila de Gràcia, 9999, Barcelona
ARTeneu — Carrer de Sant Joan, 35, Sabadell, Barcelona
Plaça Del Pi — s/n, Barcelona

Antic Celler de la Cooperativa de Vila-seca opiniones

17
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
montserrat
28 Junio de 2023 16:10

Está muy bien, solo tiene un problema, el aire acondicionado no llega a todas las filas, solo llega a las delanteras, pero por lo demás muy bien!

Joan
01 Junio de 2023 13:01

Debates, discursos, mítines, y sarao con mucha gente hacen que el ambiente sea acogedor y con disciplina humana. Fantástico.

Josep
29 Mayo de 2023 16:42

Han fet una bona feina, amb la seva rehabilitació i el ús de l'espai. Es molt recomanable visitar-lo.

Epi
23 Marzo de 2023 16:19

Me encantó. Ese sitio habla a tu corazón. Muy bien reformado y las chicas en la entrada son más che acogedoras

santi
21 Febrero de 2023 20:32

Es un lloc molt bonic. S'ha fet una molt bona remodelació de L'antiga cooperativa, convertin-la en un lloc multiús al servei del poble.

Joan
10 Febrero de 2023 10:30

Brutal l'experiencia de veure i viure com es pot donar una nova vida a un espai tant bonic

Montserrat
01 Enero de 2023 15:59

Edifici molt bonic. Interessant visitar-lo.
En el concert del Pot Petit, vam perdre una jaqueta infantil i la van trobar i guardar. Moltes gràcies. Grans professionals!

Ferran
15 Diciembre de 2022 11:20

Espai multifuncional totalment reformat. Han conservat l’esencia de l’antiga cooperativa vinícoñadel poble. La sala principal mot ben reformada. Butaques no massa còmodes suportades sobre una estructura en forma de graderia. Els pasamans una mica inestables

Xus
09 Diciembre de 2022 0:52

Estuvimos el festival Internacional de cortometrajes y la experiencia fue fantástica. El auditorio es precioso así como el resto de las instalaciones. Muy recomendable visitarlo

Jose
28 Noviembre de 2022 13:09

Un espacio recuperado para actividades culturales que ha quedado muy bien, un amplio auditorio para diferentes actos. Me ha gustado mucho. Vilaseca mira por su patrimonio de cara a la cultura, ojala en Tarragona se actuara igual.

Fernando
27 Octubre de 2022 11:57

Edificio muy bonito. La rehabilitación ha sido todo un éxito. Auditorio excesivamente dimensionado. Locución inicial pobre en una tele. Realidad virtual interesante principalmente para los niños. Una inversión desorbitada. Se denota que es un pueblo con superávit económico. En agosto con todo el turismo de La Pineda, estuvimos sólos. La profesional que nos atendió

Josep
19 Octubre de 2022 3:44

Està molt bé, han fet una bona rehabilitació, l'única cosa a critica, és que no han deixa cap de les antigues tines de vi que hi havien dintre de la nau, per poder-les veure els visitants, tal i com eran. Es molt recomanable fer una visita guiada per poder-se fer una millor idea de com feient el vi anys enrera.

imma
27 Julio de 2022 14:05

Vam estrenar el nou celler en un concert familiar. És preciós tant per dins com per fora. Tot un encert per part de l'Ajuntament de Vila-seca. Junt amb el Castell seràn punts lúdics per gaudir en família. No s'ho podeu perdre!

Laura
08 Julio de 2022 5:27

Hemos estado en la celebración de 30 aniversario de Academia de Baile Begoña Ramos. Teatro reformado, antigua bodega, ha quedado fenomenal, el escenario espectacular, gradas adaptables al auditorio. Sin duda se le podrá sacar mucho provecho por la calidad de sus instalaciones.

Marc
30 Junio de 2022 12:14

Després de la renovació ha quedat molt xulo, la graduació dels adolescents de 4rt d'ESO no podia haber tingut un marc millor

Yolanda
04 Junio de 2022 3:02

Asistí a la presentación de las instalaciones con una guía que explicaba el proceso y los porqués de las diferentes estancias. Estéticamente muy bonito. La zona de teatro promete mucho, esperemos que tenga gran sonoridad y poder decir que es un 10 ️

Josep
03 Junio de 2022 23:08

A principis del segle XX, època de l’auge del cooperativisme a Catalunya, un gran nombre de viticultors de Vila-seca es van agrupar i amb els seus estalvis van finançar la construcció d’aquest Celler Cooperatiu.

Aquesta tasca va ser encarregada a l’arquitecte Pere Domènech i Rovira i l’edificació es va realitzar entre març de 1919 i setembre 1920, amb els estils Modernista i Noucentista que imperaven en aquells temps.

L’any 2020, coincidint amb el segle de la seva construcció, l’Ajuntament i el municipi han fet profundes obres de restauració i l’han recuperat, convertint-lo en un espai cultural multi-funcional, on es podrà fer teatre, concerts, cinema, etc.

Finalment, han tingut la sensibilitat de conservar molts dels elements fonamentals del Celler i l’han convertit en un Museu del vi, el qual també es podrà visitar.

Agregar una opinion