ESPANAINF.COM

Aquarium del Ges, Barcelona

Direccion Carretera de Manlleu, 51, Vic, Barcelona
Telefono +34 938 89 45 70
Horas
lunes10:00-13:30, 16:30-20:00
martes10:00-13:30, 16:30-20:00
miercoles10:00-13:30, 16:30-20:00
jueves10:00-13:30, 16:30-20:00
viernes10:00-13:30, 16:30-20:00
sabado16:30-20:00
Sitio web www.aquariumdelges.com
Categories Tienda de acuarios, Acuario
Clasificacion 4.4 24 opiniones
Empresas similares cercanas
Kiwoko. Mundo Animal — Retail Park, Ctra. Sant Hipòlit, 61, B, Vic

Aquarium del Ges opiniones

24
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Glòria
17 Noviembre de 2023 6:33

En sabeu, escolteu i n'ensenyeu. L'espai et sorprèn molt gratament! Tant de bo hi fessiu cursos variats sobre aquariofilia! Una petició sobre l'horari dels dissabtes: obrir a les 16.30h no és problema a l'estiu, però a l'hivern el dia és molt curt i fer la perillosa autovia ja fosc et fa enrera per a anar-hi sovint. No podrieu avançar-lo un parell d'hores a l'hivern, si us plau?
Moltes felicitats pel vostre tracte i professionalitat, per cert!

valenti
20 Octubre de 2023 9:54

Compre una pareja de discos, todo perfecto! Atentos y profesionales antes y después de la compra.
Seguiré comprando aqui.

Nigel
11 Agosto de 2023 2:37

Aquarium del Gels me ayudó a convertir un tanque de agua salada fallido en un magnífico tanque de agua dulce. Estuvieron conmigo en cada paso del camino y me proporcionaron recursos ilimitados. No puedo recomendarlos más. Y gente encantadora también.

Marta
10 Agosto de 2023 21:47

No tinc res dolent a dir d'aquarium del ges.
Servei, tracte inigualable.
Ho recomano al 100% perquè de veritat una pasada de botiga i que dir d'en Manel i la Laura, espectacular con professionals i persones.
Tinc un estanc i el tinc espectacularment bé i es gràcies vosaltres
Ens tornarem a veure aviat!

Gràcies per tot?

alba
07 Junio de 2023 23:45

(La resposta a la vostre contestació esta en un altre compte, ja que Google no deixa respondre).

Fa temps vaig tenir problemes amb ells per les plantes comprades i per el seu tarannà amb els clients. Pensava que ho tornaven a tenir tot bé, però fa poc vam comprar un peix, i al cap de quatre dies es va morir, no menjava ni es movia molt. La qüestió es que teniem més peixos i tots estaven molt bé, l'aquari està ciclat i fem canvis d'aigua regulars i mirem els paràmetres sovint. La cosa es que vam anar a la botiga ja que ens van dir que necesitaven veure que realment estaven bé els paràmetres, quan vaig arribar em van fer les analitiques jo sola sense supervisió, i un cop acabades les van tirar per la pica, vaig preguntar que si no tenien un lloc per posar els tòxics d'aquests, però em van dir que "és aigua", en teoria llocs així necesiten una mínima d'higiene i manteniment al medi ambient (he treballat també en diferents llocs d'aquariofilia). Després, em van estar explicant de males maneres el perque tenia els nitrits una mica més elevats (quan aquell nivell no afecta els peixos de manera dràstica com va pasar-nos), per molt que li comentés que no era correcte i la justificava, tornava a buscar una altre excusa per no fer alguna cosa amb el problema. La veritat que es una botiga preciosa i amb molts productes i espècies, però depen del dia el tracte cap a tú, no es precisament agradable (que no es el primer cop que m'ha pasat).

Alba
06 Junio de 2023 21:03

(En contestació a la vostre resposta anterior faltant-me al respecte, ja que Google no deixa respondre més)

Gràcies per la teva resposta, tot i que he de dir que el teu to i les acusacions que fas no em semblen apropiats. Lamento que hagis optat per utilitzar un to acusatori i desqualificador cap a la meva persona, afirmant que he dit "tantes mentides". Voldria aclarir que la meva intenció en deixar la meva ressenya era expressar la meva experiència i preocupacions legítimes com a client.
En cap moment he difamat ni mentit. Tot el que he mencionat a la meva ressenya es basa en fets i en la meva percepció personal dels esdeveniments. És important recordar que cada client pot tenir una experiència diferent i és vàlid expressar-la.
Si hi ha discrepàncies en la interpretació dels fets, considero que el més constructiu és abordar les preocupacions i intentar trobar una solució amistosa. Atacar i acusar de mentides no contribueix a una comunicació efectiva ni a la resolució de problemes.

Ara, permet-me abordar els teus punts un per un:

1. Pel que fa al tema de l'abonament del peix: Entenc que la botiga vulgui verificar l'estat de l'aigua abans d'oferir cap tipus de compensació. No obstant això, el que em va molestar és que en lloc de tractar de resoldre el problema, se'm va parlar de manera despectiva (com a la vostre reposta) i se'm va culpar directament. La meva intenció era rebre ajuda i trobar una solució conjunta. A més, vull deixar clar que en cap moment se m'informà que havia de pagar pel servei de l'anàlisi realitzada a la botiga, però no t'amoïnis, en els pròxims dies passaré per la botiga i abonaré les anàlisis.

3. Respecte als nivells de nitrit en l'aquari: Entenc que menciones que els peixos a la vostra botiga estaven en perfectes condicions i que el peix que vaig comprar va sortir sa de la botiga. No obstant això, dius que el meu aquari no estava ciclat perquè hi havia nitrits (NO2), és important aclarir que el meu aquari estava completament ciclat abans de la incorporació del peix, i els nivells de nitrit estaven controlats dins dels límits recomanats.
És cert que la introducció d'un nou peix pot provocar fluctuacions temporals en els nivells de nitrit, ja que l'aquari ha d'adaptar-se a aquesta addició. No obstant això, aquestes fluctuacions haurien de ser manejables i no haurien de causar una situació crítica per a la salut del peix, especialment si l'aquari estava adequadament ciclat i es mantenen els paràmetres de l'aigua sota control.

4. Com aclariment sobre el maneig dels líquids de l'anàlisi: Vaig preguntar on havia de dipositar el líquid. En resposta, se'm va dir que era "només aigua". Aquesta afirmació em va generar confusió i preocupació sobre el maneig adequat de substàncies tòxiques i el seu impacte ambiental, ja que no es va mencionar que la pica conecta a una garrafa de reciclar.

5. Pel que fa al tracte rebut: Com a client, esperava rebre un tracte respectuós i empàtic. Durant aquestes interaccions tant a la botiga com en el comentari, m'he sentit infravalorada i tractada amb menyspreu. La manera com em vas parlar de manera despectiva i em vas culpar directament va ser descoratjadora. M'hauria agradat rebre una comunicació més oberta i receptiva, on es mostrés un autèntic interès per abordar les meves preocupacions.

Gràcies de nou per la teva resposta.

marc
15 Febrero de 2023 23:53

Tienda de acuariofilia de mar tropical I agua dulce. Me a sorprendido que en vic tengan u na tienda de peces tant grande y con muchas cosas que algunas tiendas de barcelona no tienen. Compremos una pecera completa con todo ya de wabi kusa. Una planta para el acuario grande y artemia viva. Buena atención.

Muntal
11 Diciembre de 2022 16:37

De la comarca, és dels llocs on més hi ha per triar i escollir. Trobo a faltar agilitat, a l'hora de poder atendre la gent.

Jordi
01 Diciembre de 2022 14:33

Calidad buena, los peces se nota que los escoje el propietario. Los bettas por ejemplo son muy bonitos los discos igual. Por ejemplo tengo 4 cardenales de aqui y 4 de otra tienda tipica de un centro comercial y por el color los disingues y mira que hace 3 meses que los tengo. Colores mucho mas vivos los del aquarium del ges. Esto si esta calidad se paga pero la diferencia tampoco es para tanto y se tiene que valorar

Roma
21 Septiembre de 2022 20:21

Fui a comprar un filtro para un estanco me asesoraron muy bien, gran variedad de productos un 10.

Daniel
03 Abril de 2021 20:46

Genial, muy profesionales! Increible pecera muy original y de calidad con diferentes colores que puedes programar️

Neli
14 Marzo de 2021 8:29

El personal siempre ha sido amable y sabian de su trabajo. Llevo 15 años teniendo acuario y los mejores peces les he comprado de aquí.

Merce
29 Enero de 2021 3:10

Ara si que he trobat una botiga de peixos com deu mana. Animals molt ven cuidats, molt repertori i personal amable i simpatic.

naatcande
16 Noviembre de 2020 7:43

El personal és súper agradable i ben informar sobre el tema. Vetllen pels clients. Tenen molta varietat de productes i peixos.

Ferran
22 Octubre de 2020 23:40

Excelentes profesionales, han atendido perfectamente nuestras dudas y han sabido brindarnos distintas soluciones para que elijamos a la más conveniente a nuestra necesidad y bolsillo. Espectacular súper satisfechos de la visita!

Manel
01 Octubre de 2020 5:39

Botiga de peixos bastant complerta, tenen variedad de peixos de aigua calenta, aigua freda i aigua salada, especialistas en peixos d'exterior tenen infraestructures per creació de llacs, bona zona d'aparcament i bon horari comercial, servei agradable i profesional

Maria
12 Agosto de 2020 10:28

Molt bona, el personal atent i eficaç.
Un lloc especialitzat diferent de grans superfícies despersonalitzades

Xavier
06 Agosto de 2020 1:25

Es un establecimiento que ve es muy bueno para peces de todo tipo.
Espectacular el estanque que tienen a la entrada

Imma
31 Julio de 2020 18:32

Son muy amables y te atienden muy correctamente. Te resuelven cualquier duda. Se merecen un 10.

Charly
11 Enero de 2020 0:14

El millor lloc per comprar peixets, aquaris i tot el relacionat amb aquest univers tan bonic. I t'aconsellaran molt bé per tenir-lo perfecte.

Agregar una opinion