ESPANAINF.COM

Arcís, Barcelona

Direccion Avinguda Prat de la Riba, 111, Bigues i Riells, Barcelona
Telefono +34 938 65 87 06
Horas 07:00-00:00
Categories Restaurante, Cafetería
Clasificacion 3.1 16 opiniones
Empresas similares cercanas
Can Traver Restaurant — Masia Can Traver, s/n, Bigues i Riells, Barcelona
Hotel Moli de la Torre — Carrer del Camí de la Torre, s/n, Barcelona
La Mama Restaurant — Ctra. Parets a Bigues, Santa Eulàlia de Ronçana, Barcelona
Can Ribas de Montbui — Camí de Can Ribas, s/n, Bigues i Riells, Barcelona

Restaurante Arcís opiniones

16
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Marta
19 Mayo de 2022 16:04

Muy lentos, más de una hora esperando unas bravas y calamares. El trato de los camareros poco cordial, a la hora de pagar muy desagradables. No repetimos.

marc
30 Noviembre de 2021 7:23

Tomemos unos cortados aquí. No puedo opinar mucho. Se veía bar de pueblo dd toda la vida. Estaba bastante lleno

matocao
20 Noviembre de 2021 19:48

Muy lentos en el servicio del almuerzo.más de 1h esperando un trozo de galta con patatas fritas congeladas

SOLRAC
29 Octubre de 2021 23:45

Na es muy buen bar recomendable sirven unos calamers riquisimos i es un lugar muy bueno tiene loteria i todo

Rut
19 Octubre de 2021 17:13

Esta bien pero no tienen carta. En el papel que te traen solo ponen las tapas y los segundos platos pero sin precios.
Al final el entrecot me costó 19€, el tartar de salmón 18€.

David
19 Septiembre de 2021 4:50

Muy casero y muy atentos y simpáticos todo el personal, una comida estupenda a resaltar para mí lo mejor de la casa sus alcachofas con chipirones y cebolla caramelizada

Victor
31 Enero de 2021 17:29

Familiar con cocina casera de calidad
Atención rápida
Menu 10€ (cafe a parte)
Fácil aparcar

Rebeca
29 Noviembre de 2020 11:02

La cocina del menu es siempre variada y de calidad. Los camameros se lo curran. Se nota la experiencia y la dedicacion de todo el equipo, asi que os lo recomiendo!

jose
23 Octubre de 2020 0:50

Restaurante de pueblo, carta sin precios, entiendo que según mercado.tapas generosas y buenas. Pero lo de la carta de precios.sin precios!

Florencia
01 Agosto de 2020 8:21

Restaurante poco habitual. En la entrada hay una pequeña barra, de típico bar de pueblo, en la que la distancia de seguridad e higiene brillan por su ausencia. La zona de restaurante es un amplio salón con una entrada peculiar, has de pasar por la barra del bar y la barra del salón comedor.
En cuanto al menú, podemos decir que escaso, con dos opciones de primero y dos opciones de segundo. Una de las opciones más healthy que la otra. En el marco de las ventanas se podian apreciar algunas moscas muertas y sólo volveria como último recurso.

Oriol
28 Diciembre de 2019 22:05

Es un restaurante familiar que mantiene un ambiente agradable, donde priorizan el uso de alimentos de calidad, un trato impecable y precios muy asequibles.
Recomiendo encarecidamente el menu diario a 10 euros con entrante, 1er plato, 2do plato y postre. Con unas raciones abundantes y productos frescos, con gran variedad.
Vale la pena hacer parada técnica en este local y disfrutar de la cocina local, incluso los fines de semana.

Luz
21 Noviembre de 2019 12:32

Es uno de mis restaurantes preferidos, por su excelente servicio, sus buenos platos y su local. Siempre es un placer comer en l'Arcis.

Javier
02 Noviembre de 2019 7:09

Excelente comida buen sitio para aparcar y camarero simpático (el chico con barba) para mejorar mucho este sitio dejaría los comentarios de la puerta como esta gente no tiene casa, si tenemos pero te estamos dando de comer porque si no vamos tu vas a la calle ok, otro camarero me cago en la puta íbamos con familiares de Andalucía y pensaron madre mía a donde nos han traído.luego con la comida excelente mejoro la cena, pero cuidar más los detalles.

Christian
28 Septiembre de 2019 3:00

Menu de 10€ con entrante, primero, segundos, postre, pan y agua.
La calidad de la comida es correcta, las cantidades son normales, ni justas ni generosas. Suele estar badtante lleno por lo que el servicio va de bolido y se dejan algunas cosas o tienes bastante espera entre platos.

nau
22 Octubre de 2018 12:57

El millor del restaurant, el cafè! Ara bé, només el trobareu amb llet de vaca, no hi ha cap més opció (ni semi, ni desnatada, ni soja, ni civada).

A vigilar el preu al sortir, et cobren el que volen.

Tracte significativament millorable, esquerp i molt poc acollidor. Servei molt millorable de cara al client, sent una sala de 40 persones amb 3 cambrers.

Experiència:

Ha estat una experiència que no recomano. Menú senzill de 3 primers, 3 segons i 3 postres, sense preu. Al cap de 10 minuts d'espera, aconseguim que la cambrera ens faci cas. Li preguntem pel primer, i resulta que dels 6 plats del menú només els hi queda la meitat i que no podem escollir del full que fa 10 minuts que llegim.
L'ENTRANT: D'entrant pots triar, si suc (encara no sabem de què) o amanida que, des que estem al restaurant, està reposant sobre la barra sense cap mena de protecció ambiental.

EL PRIMER: Ens porten el primer, tall i mig de meló poc dolç amb espatlla de porc tallada a màquina, de les que compres al súper; i un tartar de salmó i alvocat d'una pinta molt bona, però que al veure l'interior et crea una gran incertesa sobre la qualitat dels dos aliments.

EL SEGON: Et serveixen el 2n sense haver acabat el primer, igual que amb l'anterior plat, però amb la diferència que aquest hauria d'arribar calent. El segon, un tall de tonyina mitjà un pèl sec, i 3 mandonguilles a la jardinera, ambdós acompanyats amb patates fregides. En aquell moment opinem que no està malament. La sorpresa arriba quan a la taula del costat, uns avis molt macos, que tampoc les tenien totes del servei i la qualitat del menjar, els hi porten un tall de tonyina el doble de gran que el nostre i una ració de 5 mandonguilles. Tot això, acompanyat de pa de barra dur d'haver-lo descongelat al forn fa 5 minuts.

Definitivament quan acabem, i havent esperat durant 10 minuts més, la cambrera es digna a preguntar pel postre, ens diu que hi ha flam, fruita i iogurt. Ens fixem en la barra del darrere on hi ha acumulada una pila de tarrines de flams industrials, extrets amb la mateixa cullereta i sense rentar-la entre flam i flam (en tota l'estona que hem estat al restaurant). Decidim fer cafè, amb sorpresa de la bronca que ens emportem de la cambrera, pel simple fet de demanar llet de civada, com a dada, la meva parella no pot prendre llet de vaca.
Ja estem finalitzant el cafè, quan li porten a les taules del costat, un cornet de xocolata i nata; qui també estan fent menú i a ells sí els han ofert aquesta opció. El més curiós, a una taula el serveixen amb plat i tovalló, i a l'altra només el gelat de mà de la cambrera a mà del client.

Decidim marxar que ja n'hem vist prou, i quan demanem el compte. Ens cobra 22€, pretenent cobrar menú i cafès, sense haver-ho confirmat amb ningú de sala i sense mirar el TPV. Hem de comentar que no hem fet postre i ens torna a fer el compte descomptant els 2 euros de cafès.

Total, gens agradable. Prefereixo anar 10km més amunt i parar a Riells del Fai o St Feliu. Espero que us serveixi i que aviat millorin el servei.

Carme
02 Octubre de 2018 20:32

Amb aquest restaurant, inicio la meva llista de "llocs on no tornar rotundament". El més destacable del local: la simpatia de la cambrera (que es noti totalment la ironia, si us plau). A cada pregunta que fem, ens mira amb mala cara i les respostes amb mala gana, com si haguéssim de conèixer les respostes o les preguntes fossin del tot incoherents. Vàries vegades hem tingut ganes d'aixecar-nos i marxar, sobretot pel seu tracte. En relació amb la seva "amabilitat", al demanar els cafès i preguntar-li per llet de civada, m'ha esbroncat dient que "només tenim llet, de la normal, de la de tota la vida, de la sencera de vaca, la normal" sense preocupar-se si puc tenir cap intolerància ni oferint cap alternativa. Tornant a l'inici, per dinar. Preguntem si fan alguna cosa a banda del menú (tan sols els queden un dels tres primers), preguntem preu d'un plat (no hi ha preus de res enlloc) i entre dos cambrers es diuen el preu, totalment improvisadament. Ens diuen que el preu del menú és de 10€ i un platet de sípia també. Cap sentit! Acabo per demanar el meló amb pernil (meló que no és ni una mica dolç i pernil clarament de paquet del supermercat) i un plat de tonyina a la planxa (la meitat de gran, en comparació amb el tall de tonyina de l'home de la taula del costat). Tanmateix, comentar que m'han portat tots els plats sense haver acabat l'anterior. Darrere meu una barra, on tenien els plats d'amanida com a entrants acumulant-se i totalment destapats, igual que un tortell; i on també s'hi van acumulant la pila d'envasos de plàstic de flams industrials ja servits, a la vista de tothom. Al marxar, anem a pagar a la barra i ens demanen 22€, havent confirmat que hem fet dos menús. Els dos euros de més a sant de què? L'home, sense haver confirmat amb nosaltres, ni amb el personal de la sala, ens cobra el menú i cafès a part. Ja diuen que "si cola, cola" i un extra que s'emporten. En resum, el tracte pèssim i el menjar pobre. He menjat pel mateix i menys, i he menjat molt més bo. Esperem que els surti aviat la competència al poble, tindran ben fàcil fer-ho una mica millor!

Agregar una opinion