ESPANAINF.COM

Area ac Rupit, Barcelona

Direccion Rupit, Barcelona
Categories Estacionamiento de autocaravanas
Clasificacion 3.4 16 opiniones
Empresas similares cercanas
Càmping Rifort — Camí Vell de, 2, L'Estartit, Girona
PortAventura Parking Caravaning — PortAventura World, Av. Pere Molas, s/n, Salou
Càmping Boneta — Carrer del Riu, 3, Barruera, Lleida
Area Autocaravanas / Àrea autocaravanes de Tortosa — Carrer del Mig, 34, Tortosa, Tarragona

Area ac Rupit opiniones

16
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
A VR
20 Octubre de 2023 20:00

Parking muy tranquilo para pernoctar. 14€ nos ha costado de lunes sobre las 16: 00 hasta martes sobre las 12: 00. WC publicos un poco dejados, nada que sorprenda. Pueblo muy bonito para visitar en 1/2 días rutas cerca para realizar a pie y fáciles.

NFC
10 Julio de 2023 20:49

El área está dentro del parking, con unas cuatro plazas para autocaravanas creo recordar. El pueblo es muy bonito y pintoresco, con varios senderos para dar un paseíto por los alrededores,

Sandra
07 Abril de 2023 7:09

Por lo que parece hace meses que no funciona el agua, por lo que no puedes ni limpiar el depósito de negras, donde esta la alcant
arilla de aguas grises un coche aparcado encima, un fracaso para nosotros la verdad, pero el lugar si es muy agradable. Baños publicos. El precio de las 18 a las 11 del dia siguiente 12e.

David
01 Enero de 2023 0:47

Una full y engaño pero de las gordas. Te dicen que tienes para recargar agua, para caravanas, para que pagues el parking, pero luego no es así. Adjunto foto

Antonio
21 Diciembre de 2022 18:28

Lugar excepcional. Parking de pago 3€, con toma de agua y suelta de grises. Organización estupenda para aparcar. El pueblo nos deja sin palabras. Maravilloso. Unas tortas de coca estupendas y croisanes gigantes.

màquina
13 Agosto de 2022 10:04

És un lloc fàntastic per passar-hi una dues nits, en un poble genial. Bona gastronomia, amb uns quants restaurants per triar. Amb la possibilitat de fer rutes pel poble, no deixeu de pujar al campanar, val molt la pena.
Un punt de sortida per fer moltes excursions, la més coneguda el Salt de Sallent.
No li poso 5 estrelles, perquè ja és la 2a vegada que no podem emplenar aigua.
Per buidar negres i grises cap problema.

EVA
23 Abril de 2022 10:53

Van arribar sobre les 17: 30 hores i van entendre que per passar 24 hores el cost era de 7,00 euros. No van llegir més enllà perquè sempre que paguem per pernoctar és així.

La nostra sorpresa ha estat aquest matí, quan ens hem apropat a la máquina de pagament (ahir quan van arribar estava molt concorreguda de la gent que marxava després d'haver passat el dia de diumenge).

La tarifa a Rupit comença a les 00: 00 hores del dia (qui arriba a aquesta hora per dormir?). Així doncs per passar 24 hores, inclouen la nit, has de pagar 14,00€

Imagino que el tema de pernoctar i tarifes depent de cada ajuntament però en aquest cas els únics a pernoctar deuen ser autocaravanes i Campers, no turismes o autocars!

Hem quedat molt decebuts i volem mostrar el nostra disconformitat. Tot i que l'entorn és preciós, no tornarem.

Javi
09 Abril de 2022 9:26

Parking al inicio del pueblo de Rupit. Imprescindible aparcar dentro si se quiere acceder al pueblo y sus rutas. Con lavabo, electricidad y aguas negras.

Àngesl
15 Febrero de 2022 6:10

Parking compartit molt gran que en cap de setmana d'estiu se satura. Molt poques places adequades per autocaravanes. Val la pena per l'entorn.

Pere
27 Enero de 2022 17:16

Aparcamiento para coches, campers y autocaravanas. Nos costó 24h 3€ para una Camper. Pasamos noche muy a gusto. Los baños aceptables, aunque no muy limpios a determinadas horas del día y sin jabón de manos porque se había acabado. Pero en general, estuvimos muy bien. Hay mosquitos en la zona cercana al río, hecho a destacar.

A.CARLES
26 Enero de 2022 22:03

Al ser pàrquing municipal aparca todo el mundo. No es solo para AC. Faltaría unos servicios más limpios y grandes, ya que también son para todos los usuarios del pàrquing

Irene
14 Febrero de 2021 21:21

Més que una àrea AC és el parking de Rupit. Un 90% de les places estan destinades a turismes i com a molt un 10% a autocaravanes o campers. L’accés en vehicle està restringit per barreres, però l’accés a peu és lliure i sense restriccions ni vigilància, pel que tothom que vulgui pot fer ús dels wc, amb el que comporta que decenes de visitants utilitzin un wc públic. Tot i que l’Ajuntament els manté prou nets però sense reposar paper.
Un altre inconvenient és que el jovent del poble hi va a fer botellón a les nits.es queden a la zona de pícnic i no deixen dormir ningú, així que és difícil descansar-hi.

Francesc
29 Enero de 2021 9:08

Área/párking con todos los servicios, incluso electricidad (electricidad y carga de aguas de pago).
Es un punto ideal para numerosas excursiones al igual que para visitar este bonito pueblo.
Hay WC públicos. Por lo que he podido ver, muy limpios.
Justo al lado hay una panadería con horno de leña.no os lo perdáis!

Anabel
19 Enero de 2021 7:41

Perfecte per visitar Rupit. Amb llum i tots el serveis. Forn a l'entrada, 7€ la nit. Salt de Sallent i visita a Rupit recomanable pel seu encant medieval amb el pont penjat.

Rosa
21 Diciembre de 2020 0:35

Lloc a peu de poble, davant oficina de turisme i forn de pa, bar i botiga. Supertranquil. Wc, buidatge i aigua.

Mayte
20 Diciembre de 2020 6:48

Bon espai per aparcar, places grans, possibilitat de llum, lavabos wc, buidat d'aigües grises i negres, recarrega d'aigua. Tocant al poble, pont i inici de les rutes de la zona. Autocaravanes màxim 48 hores.

Agregar una opinion