ESPANAINF.COM

Arnald Climent Joies, Barcelona

Direccion C. de Villarroel, 182, Barcelona
Telefono +34 626 37 65 04
Horas
lunes11:00-13:30
martes11:00-13:30
miercoles11:00-13:30
jueves11:00-13:30
viernes11:00-13:30
Sitio web www.arnaldjoies.com
Categories Joyería, Diseñador de joyas
Clasificacion 5 44 opiniones
Arnald Joies
Empresas similares cercanas
Arenas de Barcelona — Gran Via de les Corts Catalanes, planta Cúpula, Barcelona
Montblanc boutique — Passeig de Gràcia, 99, Barcelona
Joieria Petritxol — C/ de Petritxol, 16, Barcelona
Joyeria NOU — C/ de Bilbao, 48, Barcelona

Arnald Climent Joies opiniones

44
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
David
03 Octubre de 2023 10:41

Des del primer moment, l'Arnald ens va transmetre una confiança absoluta. Vam fer les aliances de casament amb ell, realitzant el taller a porta tancada durant una tarda sencera. Vivint tota l'experiència i aprenent sobre el mon de les joies. Un autèntic professional. Gràcies Arnald. Un 10! Experiència inolvidable.

LAURA
25 Julio de 2023 20:14

Contáctanos a través de una amiga y el trato excelente, hicimos los anillos de nuestra boda y realizamos el taller que fue muy interesante. Lo recomendamos 100%. Los anillos han quedado tal y como queríamos. Gracias Arnald!

Daniel
23 Julio de 2023 12:45

Somos clientes desde 2016, año en el que nos topamos por casualidad paseando. Nos llamó la atención los diseños que tenían en el escaparate y buscábamos justamente eso para nuestros anillos de boda. Con ese primer encargo nos dimos cuenta de la artesanía y originalidad de los diseños. Para nosotros fue importante ver que Arnald nos comprendía en nuestros gustos y con ello llegar a producir joyas que no serían posibles encontrar en la joyería "tradicional" de "Paseo de Gracia". Llevamos varias experiencias y el resultado siempre supera a la expectativa. Algo que me impactó son todas la posibilidades de cada material y cada pierda, algo que en ninguna otra joyería se habían molestado en explicarme, y así entender que se ajusta a mis necesidades y gustos. Sin duda para nosotros es el único sitio a donde ir a por una pieza de calidad, precio y diseño. Gracias Arnald! Nos vemos pronto.

Lluís
15 Julio de 2023 9:45

Molt i molt contents d'haver trobat aquest taller i poder-nos haver fet les aliances! El tracte del Arnald un 10 en tot moment. Molta varietat en triar el tipus d'anell i una experiència del taller molt recomanable!

_XImpacTX_
12 Julio de 2023 5:59

Molt bona experiència amb l Arnald, molt profesional, detallista i amable! Gran artista, vaig tenir molt d èxit am l anell! Repetirem

Guillem
28 Junio de 2023 2:39

Un 10! La qualitat, l'originalitat, el tracte i la facilitat per tot. Moltes gràcies Arnald!:)

Maribel
27 Junio de 2023 23:27

Primero que nada agradecer a Arnald por esta maravillosa pieza para toda la vida, por tu excelente trabajo y compromiso desde el primer día. Ha sido una sorpresa que me ha llenado el corazón ️.
Si estás pensando o no tienes idea de las joyas y estás buscando un lugar, te recomiendo este taller y joyería al, son muy profesional y pueden guiarte a encontrar lo que necesitas. Volveremos

Stephen
27 Junio de 2023 15:56

Arnald hizo un gran trabajo, superó las expectativas y su correspondencia y atención al cliente fue excelente. Lo recomendaré 100%. También habla bien inglés, lo que ayudó. Tiene un toque personal y el lugar y los productos tienen un carácter único, mucho mejor que las grandes tiendas. Gran configuración.

Vanessa
19 Junio de 2023 5:52

Muy contenta y satisfecha con el trabajazo de los sellos de la colección Signum que encargamos, el trato del equipo es cercano y profesional.
Incluso si mandas un boceto de tu diseño a grabar en el sello, ellos te asesoran y te aconsejan para que el grabado quede perfecto.

Lluís
18 Mayo de 2023 21:20

Molt bon tracte i atenció personalitzada. Hi hem confiat diverses vegades tant per joies noves com per arrajaments i sense dubte ho seguirem fent.

Jordi
28 Marzo de 2023 15:34

L’Arnald no només és un gran artista si no que a més es preocupa pel client i que quedi satisfet. El seu treball és excel.lent i el tracte inmillorable. Totalment recomanable. Personalment l’he necessitat en tres ocasions i sense dubte que hi tornaré.

Eva
31 Enero de 2023 10:00

Una expèriencia bonica, familiar i especial. L'Arnald et fa sentir com a casa i el resultat com sempre, meravellòs. Gràcies Arnald, per l'acollida i perquè mica en mica vas formant part de moments especials i que a més els fas inolvidables.

Daniel
26 Diciembre de 2022 23:41

Simplemente una experiencia increíble! Poder elaborar tus alianzas desde el principio y ver como va creciendo esa idea, esa ilusión … además el taller, la atención y todo lo que lo envuelve son inmejorables.
Sobre todo mencionar al Sr. Arnald por su dedicación y magia que desprende durante todo este proceso, gracias.

Sin duda volveremos!?

Eva
22 Diciembre de 2022 12:35

El meu marit i jo estavem poc motivats amb la compra de les aliances fins que vam trobar a l'Arnald!

La idea de fer un taller d'aliances va ser el que ens va motivar a contactar amb ell i, després de la primera visita, vam quedar convençuts que ho voliem fer. L'Arnald transmet calidesa i professionalitat. Això, juntament amb els seus dissenys i la possibilitat de personalitzar-los, van fer-nos tenir clar que voliem fer les nostres aliances al seu taller.

El taller ens va encantar, es nota que l'Arnald gaudeix de la seva professió i ho transmet en les explicacions. El taller et permet participar en tot el procés de creació de l'anell, des de fondre els metalls fins aconseguir fer la forma circular al tamany concret del dit de cadascú. La sensació que tens al finalitzar-lo i veure els dos anells és difícil de descriure. Sens dubte recomanaria l'experiència al 100%.

Ramon
26 Noviembre de 2022 5:41

L'Arnald és un Joier extraordinari. Un professional enorme i amb un tracte personal impecable. Ens el va recomanar una amiga i, realment, ho vam encertar anant a encarregar-li les aliances pel casament.

user
23 Octubre de 2022 3:35

A l'Arnald li fiquem 5 estrelles perquè no li podem posar més. Super atent, molt ràpid, ens va explicar tot i ens va acompanyar en tot moment. Estem super agraïdes. Ens encanten les nostres aliances! Ens vam quedar amb ganes de fer el taller. Sens dubte repetirem.

Francina
01 Septiembre de 2022 21:19

Al cor de Barcelona es troba la joeria d’Arnald Climent. Una joieria preciosa que parla per si sola de tot allò que es cou al darrera: pura artesania i bon fer.

Vaig conèixer l’Arnald per un conegut i des de llavors, sempre li confio allò que vull. Té una tècnica brillant i unes mans super especials. Tot allò que crea està fet amb rigor i precisió, i amb materials d’altíssima qualitat.

Sempre he sentit que recull a la perfecció el que desitjo i és capaç de traslladar-ho, donant-li vida a una lpreciosa Joia.

Recomano 100% Arnaldjoies, si busques una peça personalitzada, si
cerques confiança i absoluta garantia en els resultats.

Ariadna
27 Agosto de 2022 7:35

Arnald es único. En el primer momento que pusimos un pie en su tienda ya nos emocionamos. El taller, su paciencia y dedicación, las joyas en sí… para nosotros ha sido una experiencia inolvidable. Sin dudarlo recomendaría a todas las parejas pasar por el taller de alianzas y crearlas con él ️
Además el trato es más que estupendo. Tuvimos un momento precioso a la hora de la recogida de las alianzas y Arnald era como si formase parte de la familia.
Mil ganas de ponernos los anillos para el resto de nuestras vidas!
Gracias por todo ️

Carla
21 Agosto de 2022 12:26

Compartimos una gran experiencia con Arnald…un gran profesional, con muy buena energía…muy recomendable, de corazón.

Helena
17 Abril de 2022 22:29

El tracte que hem rebut ha estat excel•lent. Buscàvem una joieria per fer-nos les aliances i no vam dubtar ni un minut. Hem pogut participar de la creació i escollir amb calma i tranquilitat quins eren els anells que volíem. L’Arnald és un apassionat de la seva feina i posa molt d’amor en tot el que crea. Repetiriem sense pensar-ho!

Agregar una opinion