ESPANAINF.COM

Auditori Teatre Espai Ter, Girona

Direccion Carrer Riu Ter, 29, Torroella de Montgrí, Girona
Telefono +34 972 75 50 03
Sitio web www.espaiter.cat
Categories Teatro, Auditorio, Organizador de eventos, Centro de comercio y exhibiciones
Clasificacion 3.6 7 opiniones
Empresas similares cercanas
Gran Teatre del Liceu — La Rambla, 51-59, Barcelona
Teatre Romea — Carrer de l'Hospital, 51, Barcelona
Teatre Tívoli — C/ de Casp, 8, Barcelona

Auditori Teatre Espai Ter opiniones

7
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Montseymarcos
05 Julio de 2023 2:48

El espacio es grande y la visibilidad es buena des de la mayoría de puntos del teatro. Lo negativo es que detrás del todo en el anfiteatro no habían butacas sino sillas plegables bastante incomodas. Supongo que era una cosa puntual debido al gran aforo del espectaculo que fui a ver pero podría estar con butaca hasta el final.

Fiona
13 Junio de 2023 13:12

Malauradament es tracta d’un espai on no es cuida massa l’espectador. Hem assistit per 23 euros d’entrada a l’obra la Casa Sin Bernarda i hem sortit preguntant-nos on demanar que ens tornéssin els diners. Després d’anys de consumir contingut teatral i performàtic, haig de dir que pagar 23 euros per veure teatre casi amateur és molt decepcionant. La crítica empara aquesta obra però presentar-la amb més de tres actrius substitutes que a banda d’esforçar-se tenen el text super poc interioritzat és enganyar al públic. Em sento enganyada i crec realment que si no es cuida la cultura i el públic com cal, cada cop es consumirà menys teatre. Decepció i malestar

Maria
24 Enero de 2023 8:21

Perfecte. Molt bona visió de l'escenari des de qualsevol lloc, tema sonoritat perfecte, acollida personal molt amable

Aureli
08 Enero de 2023 23:33

Estàvem a la fila 1 de l'amfiteatre (si és que es pot anomenar així a una zona inacabada del recinte) per veure l'actuació musical d'una molt coneguda orquestra. Durant pràcticament tot el concert i de manera continuada vam tenir al davant dos homes amb barret de palla que no paraven d'aixecar-se i moure's de manera molt maldestre, de tal manera que ens impedien veure l'escenari i els músics (veure fotos).

També hi havia un projector enfocant la pantalla que hi havia a l'escenari però funcionava malament excepte per mostrar el nom del grup.

I no només això, durant els quasi 100 minuts que va durar l'espectacle vam haver de seure en unes incòmodes cadires plegables com si estiguéssim en un envelat de Festa Major. Val a dir que no s'avisa d'aquest fet en el moment de comprar les entrades.

En fi, una experiència que havia de ser divertida es va convertir en desagradable. Molt malament!

Francesc
07 Enero de 2023 12:55

Hoy he ido a el Espai Ter dónde se celebra la feria de Sant Andreu. Estaba a rebozar con mucha interrelación. Muy bonito. En el exterior, exibición de caballos, carruajes antigüos y muchas actividades.

Diademas
23 Diciembre de 2022 6:44

He nat a veure un espectacle de magia, molt maco i divertit,
El lloc es molt agradable i també el personal. Es pot aparcar molt bé.

Joan
28 Abril de 2022 9:14

Que decir.tenemos un auditori de primera. 25% en castellà jajaja
El concert mes impactant el de " KODO" som uns privilegiats.

Agregar una opinion