ESPANAINF.COM

Avantmèdic, Lleida

Direccion Plaça Social, 3, Lleida
Telefono +34 973 72 80 90
Horas
lunes08:00-20:00
martes08:00-20:00
miercoles08:00-20:00
jueves08:00-20:00
viernes08:00-20:00
Sitio web www.avantmedic.com
Categories Hospital general
Clasificacion 3.4 43 opiniones
Empresas similares cercanas
University Hospital Arnau de Vilanova — Av. Alcalde Rovira Roure, 80, Lleida
Hospital Vithas Lleida — Avinguda de Tortosa, 4, Lleida
Hospital Vithas Lleida — Carrer Bisbe Torres, 13, Lleida
Clínica HLA Perpetuo Socorro — Carrer del Bisbe Messeguer, 3, Lleida

Hospital general Avantmèdic opiniones

43
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Melinda
15 Noviembre de 2023 16:26

Realmente contenta y agradecida con mí médico de familia, la Doctora Magda Turmo Fernández.
Es una profesional en todo el sentido de la palabra, empatica y con una humanidad inmensa, aquella humanidad que hoy en día no encuentras en los centros médicos.
También felicitar al resto de profesionales de todas las áreas, porque realmente desempeñan una estupenda labor, tanto administrativas, laboratorio, radiología y otros especialistas que son de 10.
¡Gracias a todo el equipo Avantmedic!

Montse
12 Noviembre de 2023 10:39

Benvolguts,
He anat a fer-me una anlititica i quina es la meva sorpresa que les analitiques demanades pels metges de l'Avantmedic no es poden consultar a la web i hem d'anar a buscar-les a la visita.
Aquest fet VULNERA ELS DRETS DEL PACIENT, DONCS L'ANALITICA ES MEVA i de la mateixa manera que he pogut descarregar-me una analitica externa HE DE TENIR L'ANALITICA DEMANADA PER UN METGE DEL CUADRE MEDIC DEL CENTRE
Crec que continuare anant a un altre laboratori on NO VULNEREN ELS DRETS DEL PAIENT

Gina
30 Octubre de 2023 21:40

Acabo de sortir de Avantmèdic, la expèriencia amb la Dra Lazo ha set horrible.
El entrar el seu to ha set desagradable i prepotent.
Emb comença a fer la proba amb cap moment m'explica res.
Jo lo dic que tinc bastant dolor i en lloc d'empatitzar i ser una mica amable, la seva resposta ha set que si no emb vull fer la proba estic amb el meu dret.
Tota l'estona amb to maleducat i
desagradable, evidentment s'ha quedat el meu volant i cobrará la proba íntegra.

Amb aquesta senyora li aniría bé apendre que és pot ser Dra però sería important també ser persona.

Paco
29 Septiembre de 2023 7:27

M. He visitat amb la dra turmo. Es molt bona profesional i te molta empatia amb els pacients. Estic molt content de tenir.la com a doctora

Juan
28 Septiembre de 2023 21:02

Mi madre se ha hecho un electromiograma y la doctora CLAUDIA LAZO la ha tratado como a una basura. Se que hay mas quejas de otras personas y avantmedic no hace nada.

Albert
22 Septiembre de 2023 14:45

Donar gracies públicament a la doctora Magda Turmo per la seva insistència, acompanyament, professionalitat, els seus ànims sempre i en qualsevol circumstancia. Un persona que et reb mirant-te i escoltar-te i no teclejant i mirant bla pantalla. Això no es habitual. Una doctora que et dedica el temps que faci falta.diu molt de la seva professionalitat i de la seva humanitat. Només tinc paraules d'agraïment. Gràcies!
Agrair també a la Cristina per atendrem sense presa, escoltant en un assumpte i trobant la solució. Gràcies

Anna
21 Septiembre de 2023 3:01

Dr Ruiz increíble metge, super bona persona sap entender el pacient, dra nadia ha tractat al meu marit super be en total avantmedic un centre familiar i proper amb el pacient

boleto1X2
25 Junio de 2023 5:42

Se agradece y mucho la atención ofrecida de la Dtra. Magda Turmo. Entiendo y comprendo que una consulta médica es un proceso complejo, el paciente en este caso (yo), busca la tranquilidad y el apoyo del profesional, para cubrir las necesidades de salud y tranquilidad o en casos el sufrimiento e incertidumbre que nos puede generar, el saber que algo de nuestro cuerpo no funciona y por eso acudimos al medico.
Pues en este caso la Dtra. Magda Turmo por los conocimientos, experiencia, y su atención me da esa tranquilidad y confianza que necesito, para mejorar en mi salud y seguir sus consejos.
Visito este centro avanmedic, desde hace años, la verdad estoy contento y satisfecho por la atención y el servicio ofrecido.

Fernando
11 Junio de 2023 22:53

La doctora Magda Turmo es una gran profesional y es un placer tenerla de medico de familia hemos tenido un problema familiar con nuestro hijo con una herida profunda de 5 cm y gracias a ella y a sus cuidados se esta recuperando bien en el CAP de Almacelles no nos dieron ninguna atención y en Avantmedic y en especial con la doctora Turmo hemos podido respirar tranquilos.
Felicitamos a la dirección por tener profesiones de este nivel en su empresa.

Maria
21 Marzo de 2023 3:20

Centre médic, amb molt bons professionals i el tracte molt bo i humà, proves amb molta rapidessa i diagnostics, tractaments i seguiment 100x100, Estem molt satisfets de aquest centre. Gracies.

JESUS
02 Diciembre de 2022 22:31

Està molt ben organitzat, no et fan esperar, molt bona atenció. Bons professionals en infermeria i medicina. Realitzen diverses proves mèdiques. A més disposa d'aparcament al mateix edifici

Vane_Greta
22 Noviembre de 2022 14:14

Muy contenta con este centro médico especialmente con Ginecología (Dr Fabregat y enfermeras) y con el hospital Aquah donde me atendieron excepcionalmente.

yojuaane
06 Octubre de 2022 15:38

Me siento engañada ya que no es normal que la revisión ginecológica cueste el doble que el año pasado. Encima de 10m. Porque había mucha gente.lo peor. Deberían avisar si cambian precios.

Olga
05 Agosto de 2022 6:39

Muy contenta con los profesionales médicos! Sobre todo con el Dr. Fabregat (ginecólogo), el Dr. Cordobés (especialista en varices) y el Dr. Celada Escanilla (oftalmólogo). Vale la pena pagar la mútua solo por ellos!

La atención en la recepción también es buena y profesional, salvo una chica, que es muuuuy borde.por eso NO pongo 5 estrellas.

Pero por lo general estoy muy contenta con Avantmedic y es mi centro médico favorito!

Fran
19 Abril de 2022 16:17

Si no teniu mútua pot sortir una mica cara la broma. 100€ per una consulta de deu minuts, sense aplicar cap tractament.

La professionalitat i el tracte bé, però personalment ho trobo una mica abusiu.

Francisco
04 Abril de 2022 14:44

Pues malamente para aparcar, a no ser que pagues parquing, no se por que estos centros médicos están tan céntricos y malos para aparcar

Juan
02 Abril de 2022 23:39

He vist ressenya negativa de Jordi López en referencia a la doctora Claudia lazo i he de dir que tambe em va fer sentir molt malament i em va humiliar dient-me coses com que "El dolor esta en tu cabeza", com si jo estigues boig. La proba que em va fer, un electrimiograma, va durar 5 minuts quan aquesta proba es realitza en 15-20 minuts, m'ho han fet altres vegades en altres centres. Va clavar les agulles de forma superficial quan altres vegades les han clavat del tot. Crec que no la va fer correctament. Sembla ser que anava molt retrasada de temps. Jo no vaig presentar cap queixa al centre pero ho hauria d'haver fet. Per la resta de professionals que m'han ates no tinc cap queixa.

antibacterias
15 Marzo de 2022 23:14

L'última vegada que vam anar va ser horrible. Teníem hora amb una dermatòloga i vam marxar sense visitar perquè estava la sala d'espera amb pacients seguts als sofàs i pacients de peu, el taulell d'informació amb 20 persones esperant, cua al carrer per poder entrar dins, un descontrol total. Nosaltres en sortir de l'ascensor en veure tot aquell descontrol de pacients vam marxar sense visitar-nos. Ja que jo estava embarassada hi havia massa pacients dins, no es podia deixar un mínim de distància entre nosaltres. No hem tornat més

Jordi
05 Marzo de 2022 16:47

Dra lazo como cliente no puedo evaluar las pruebas realizadas. Pero como trato de doctora a paciente nefasto nadie me ha hecho sentir nunca tan humillado, no le deseo a nadie este trance. He dejado la queja verbalmente en dirección.

Georgina
26 Agosto de 2021 9:28

Personal excel·lent, ambient molt familiar i professional. Molt contents de poder comptar amb un servei com aquest a Lleida.

Agregar una opinion