ESPANAINF.COM

Barraca entre Vinyes, Barcelona

Direccion Carrer Font del Cuscò, 16, L'Arboçar, Barcelona
Telefono +34 640 71 70 95
Sitio web www.barracaentrevinyes.com
Categories Alojamiento en interiores
Clasificacion 5 11 opiniones
Empresas similares cercanas
Port Canigo Apartamentos — Av. Port Canigó, 15, Roses, Girona
Cosmo Apartments Consell de Cent Plaça Universitat — C/ del Consell de Cent, 207, Barcelona
Casa Anamaria Hotel & Villas — Veïnat de la Serra, s/n, Ollers, Girona
CA L'ANXICA turismo rural — Carrer Raval de la Salut, 27, Guimerà, Lleida

Barraca entre Vinyes opiniones

11
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Héctor
21 Enero de 2021 11:24

L’experiència és increïble, recomanadíssima al 100%, segurament una de les millors que hem gaudit mai. I no només l’estada a la barraca que ja és espectacular per ella sola, sinó el seu entorn magnífic envoltats de vinyes i silenci.
A més tant el Cristian com el Lluís s’encarreguen de fer-te sentir com a casa, amb l’extra esforç que comporta els temps que ens està tocant viure. Tant el tast de vins com l’explicació molt didàctics, i amb uns vins molt i molt bons.
Hi fan més activitats, segur que hi tornem!

Laura
15 Enero de 2021 7:45

L'experiència ens va encantar. Entorn espectacular, envoltats de vinyes i de bosc, on de nit s'apaga tot soroll. I sobretot, molt bons vins Foresta! El tast guiat ens va servir per aprendre informació tècnica i característica del massís del Garraf, i per gaudir de l' #enoturisme català en directe. La barraca és molt acollidora, un luxe ecològic i amb tots els serveis imprescindibles. La temperatura, ideal per sopar a l'exterior i dormir plàcidament. A més, l'esmorzar estava boníssim, perfecte per agafar forces i caminar pels senders d'Avinyonet.

Marta
24 Diciembre de 2020 23:09

Una experiència inolvidable! L'ambientació de la barraca, el tast i la ruta entre vinyes, la desconnexió total a la nit i el despertar entre vinyes. Tot plegat per no oblidar! Esperem que seguiu creixent però sense perdre aquest toc autèntic i proper.
Una abraçada!

Iñaki
16 Diciembre de 2020 22:16

Sens dubte, aquesta és una de les millors escapades que hem pogut fer. La visita ables vinyes, el tastet, l’espectacular ambientació i deciració de la barraca entre vinyes que hem pogut gaudir. Havia de ser un regal sorpresa per la meva done pel seu aniversari. Ha sigut una de les millors experiències personals de les que hem pogut gaudir com a parella. El lloc és, simplement, idilic.
Repetirem sense cap mena de dubte!

Sonia
15 Diciembre de 2020 20:22

Experiència fantàstic! Va ser molt xulo! La cata de vins i l'espai inmillorable! Recomenable 100X

Pere
15 Noviembre de 2020 16:49

Senzillament perfecte! Una experiència vital, molt recomanable, si cerqueu tranquilitat, si us agrada el món el bon ví, i estimeu la natura.
No us ho perdeu!

Sílvia
05 Noviembre de 2020 9:13

Un allotjament singular i original. Detalls molt ben cuidats i pensats. Tracte amable i proper. Una molt bona experiència tant el tast de vins com el poder dormir en un espai tan singular. Molt recomanable

Isabel
07 Octubre de 2020 4:25

Espectacular per la originalitat de com una barraca de pedra es converteix en un espai súper acollidor i màgic, tranquil, relaxant, etc.
Molt recomanable.

Eudald
03 Febrero de 2020 8:45

Elegant, salí, torrat, de casa, licorat, fresc, relaxant, regenerador, ecològic, natural, engalipador, català, d’en Lluís, d’en Cristian, amb anècdotes d’en Hilari, amb amor i, amb gust a potitos de fruita.

Tot adjectius que podrien estar en l’etiquetat d’un vi de Foresta, però que a la vegada ens descriuen l’experiència que hem viscut!

Isaac
24 Noviembre de 2019 13:08

Una experiencia inolvidable, dormir en una barraca de piedra seca, silencio y naturaleza. Podercatar unos buenos vinos, hechos con sabiduria. Y el buen recibimiento de Lluis. Un buen regalo, y unico. Gracias por todo.

obdulia
09 Septiembre de 2019 23:27

Experiencia inolvidable! Para quien le guste la naturaleza, dormir en medio de las viñas en una cabaña de piedra, con una clarabolla encima de la cama para ver amanecer acostados y un almuerzo de "pagès" impresionante, no falto ni café, ni vino, tortilla, embutidos. En fin repetiría!

Agregar una opinion