ESPANAINF.COM

BASE NÀUTICA ARENYS de MAR, Barcelona

Direccion Platja de la Picòrdia s/n, Arenys de Mar, Barcelona
Telefono +34 620 25 90 32
Horas
lunes10:00-18:30
martes10:00-18:00
miercoles10:00-18:00
jueves10:00-18:00
viernes10:00-18:30
sabado10:00-18:30
domingo10:00-18:30
Sitio web www.cnarenys.com/bnam
Categories Centro de deportes de aventura
Clasificacion 3.7 3 opiniones
Empresas similares cercanas
El Gallinero CQB — Carrer del Convent, 2, Castellví de Rosanes, Barcelona
Alquiler de Kayaks en La Llosa del Cavall - Paddle Surf - Patinetes - KAYAK K.1 — C-462 - Km 20,8, Sant Llorenç de Morunys, Lleida
Zenith Aventura — Carrer de la Font, 9, Àger, Lleida
Saltamos Village — Aeródromo Barcelona – Bages, s/n, Sant Fruitós de Bages, Barcelona

BASE NÀUTICA ARENYS de MAR opiniones

3
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Txell
30 Julio de 2023 9:14

El primer cop va anar d'allò més bé, vam llogar dos kaiaks i ens van donar tot tipus de informació i fins i tot una mica de formació perquè feia molt temps que no sortiem. El segon cop vam anar amb un amic de talla King size i el primer que vam fer va ser demanar si hi havia kaiak per ell, la resposta va ser que hi tant que sí, que en un de normal sense problema. Vam reservar i alhora d'anar l'aigua estava molt picada. Afortunadament un dels nois ens va advertir perquè la noia que despatxava ja ens els llogava. Després vam veure que hi havia bandera groga d'alerta. Hem anat al dia següent, perfecte, pillem un kaiak cadascú i l'armilla i en arribar a l'aigua, l'amic no aconsegueix entrar amb el kaiak a l'aigua, dos banyistes que prenien eL sol l'han ajudat però no era possible per a ell mantenir-se en el kaiak, s'ha acabat fent mal i ho ha deixat córrer. S'ha esperat 40 minuts mentre jo remava una mica, abans de tornar les naus, ho hem provat en sec i efectivament el problema era que no cabia en el kaiak. En tornar-ho tot ho expliquem i diu la noia que despatxa que li haguessim dit. Doncs penso que és el què hem fet i ella no ens ha atès amb professionalitat. En marxar ens anàvem a calçar-nos i dic, seiem allà per no ocupar-te el mostrador.ens seiem al que semblava un banc, als 5 minuts ha rebentat el banc i ve la noia i ens diu que allò no era per seure. Almenys no sha atrevit a dir que no li hem dit.
Si ets king size, fes les proves a la sorra abans de tocar aigua i si ets novell contrasta informació d'estat de la mar abans de ficar-te a l'aigua, no tiguis un ensurt!

Romy
30 Julio de 2023 6:42

Tomamos una lección de windsurf aquí, ¡lo cual fue realmente agradable! Nos costó 55€ por persona por dos horas con monitor privado. El material de windsurf es lo que esperarías de un lugar de alquiler (bueno, pero no muy nuevo). Aquí solo está permitido alquilar material de windsurf (y vela) si has hecho una clase con ellos. SUP y una canoa se pueden alquilar sin clase. Personal súper amable y confiable. ¡Recomendable!

Esther
24 Septiembre de 2022 7:40

Primero fuimos un día a hacer paddle surf y nos recomendaron no hacerlo ese día por que había mala mar, recomendación que nos pareció perfecta y volvimos otros día. Finalmente conseguimos hacer 1 hora de paddle surf, nos dieron unas indicaciones y al agua.
Hay vestuarios con duchas, muy correctos.
Personal muy amable.
Repetiremos el próximo verano!

Agregar una opinion