ESPANAINF.COM

Bayés Clínica, Barcelona

Direccion Ronda de Francesc Camprodon, 4, Vic, Barcelona
Telefono +34 938 81 65 00
Horas 08:00-21:00
Sitio web www.bayesclinica.cat
Categories Centro médico
Clasificacion 2.5 23 opiniones
Empresas similares cercanas
Salut & Estètica Montse — Carrer del Dr. Candi Bayés, 39, Vic, Barcelona
CAP El Remei — Passatge Pla del Remei, 12, Vic, Barcelona
Cempla — Carrer de l'Arquebisbe Alemany, 26, Vic, Barcelona
Centre Mèdic Vic — Carrer del Pare Gallissà, 13, Vic, Barcelona

Bayés Clínica opiniones

23
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Marga
25 Agosto de 2023 19:00

Ahir per la tarda vaig haver d’anar d’urgències, em sorprèn molt el mal tracte del Dr. Enrique Padrosa Riera, ni escolta, ni te un bon tracta, ni res que tingui a veure amb l’empatia amb els pacients que estem allà per alguna dolència. Potser serà bon metge, però com a persona deixa molt que desitjar. Abans de marxar li vaig dir a ell mateix i encara va tenir gosadia de dir-me que m’havia demanar les proves per descartar problemes més greus. Només faltaria Dr. Pedrosa! Aquesta és la seva feina, però també la de ser amable, si es treballa cara al públic i més amb malalts, és igual d’important saber de medicina que se amable, el tracte cordial també cura. Per sort la infermera era un encant. (les dos estrelles son per ella, toto i que se'n mereix 5)

Meri
19 Julio de 2023 23:06

Ahir dia 27/07/2023 a les 8.45 h vaig anar a urgències amb gastroenteritis i com que la doctora (només una?) d'urgències havia tingut un suposat problema per arribar, em van dir que no em podien atendre. Em van acompanyar fora i em van deixar asseguda al banc de fora el carrer (ni em van ajudar a trucar a família per demanar ajuda, estava marejadíssima). És la segona vegada amb 1 any que vaig a urgències (l'altre va ser realment urgent i vam haver de córrer a la Vall d'Hebron) i que no hi ha prou personal per atendre a urgències.

La resposta a tot és que vagis a la pública. En fi.

Em pregunto quin servei donen i si totes les assegurances tenen el mateix tracte. Horrible. De denúncia.

Joan
10 Junio de 2023 13:11

QUE DONINNLA CARA DE DIRECCIO I CONTESTIN DE UNA VEGADA!

NEGLIGÈNCIA DE INFERMERA DE RESONANCIA MAGNÈTICA.
El dia 20 febrer de 2023 a les 20,20h he anat a la clínica Bayes a fer-me una ressonància magnètica i la infermera que hi havia m'ha dit que la prova durava 20 minuts o 25. Ha set horrible perquè el soroll era insuportable i no m'ha donat els cascos! La meva esposa a vingut a ajudar-me a vestir em diu com ha anat la prova? I li he dit espantósa la fressa, no t'ha donat cascos m'ha dit. Que! Li dic a la infermera i contesta, em sap greu, si que fa soroll digamo a mi que porto des de les 8 del matí aquí. (PERO ELLA AMB CASCOS!) AIXO NO ES UNA RESPOSTA CORRECTE, ES IMPERDONABLE I UNA NEGLIGÈNCIA GREU SEVA. Si està cansada no es problema meu, pago una mutua perque a Bayes sigui atès de una manera més profesional.
Espero una disculpa de la direcció i saber les mesures que pendran per evitar que algú més passi aquest malson.

Tatiana
05 Abril de 2023 19:25

Hace un tiempo fui por un fuerte dolor, me hicieron las pruebas que la primer especialista había creído pertinentes, todo muy bien con ella. Lo malo vino, cuando me dejó con su ' compañero' que según eso, era muy bueno. Un desastre total, la prueba salió indeterminada, y aún así, me dio un diagnóstico, y unas pautas a seguir. Le pregunté si no se podían hacer más pruebas para descartar mejor, me dijo que no, que estaba 'todo muy claro'. A raíz de ello, seguí las pautas, pero el dolor seguía, y la preocupación aumentaba. Decidí buscar una segunda opinión, y claro, esta nueva especialista si me hizo las pruebas pertinentes para descartar por qué había ' salido indeterminado', y ahí estaba, era un falso diagnóstico no era nada de lo que me habían asegurado que tenía, y las pautas a seguir, y todo era totalmente contraindicado para lo que yo tenía. Un desastre total!

Ruth
08 Febrero de 2023 3:52

Genial, la enfermera un sol, delicada. Era una prueba de urodinamia y todo muy bien, solo tengo agradecimiento, muchas gracies

jordi
01 Febrero de 2023 23:21

Avui hem anat a la Clínica Bayés de Vic a l' otorrino Dra Esther Iñarra i molt be, es una grand professional i molt atenta

VV Vilanova
26 Enero de 2023 13:26

Visita con la Dra. Esther Iñarra, consulta sobre el oído. Trato exquisito y profesional al máximo.

Capa
31 Diciembre de 2022 21:49

Tinc hora a les 9.50, fa 25 minut i encara ningú a dit res, un desastre!
El meu temps no val res per ells.

Laura
14 Diciembre de 2022 21:45

Aquesta ressenya va únicament per a la Maria Viñolas, professional i propera, cosa MOLT necessària ja que la salut dels nostres bebés és lo més important per nosaltres.a més, a mi com a mare m'ha ajudat moltíssim amb la meva lactancia. Un 10,100% recomanable

user
31 Marzo de 2022 10:42

Un servei integral per a la dona: ginecologia, obstetrícia, ecografies, nutrició, osteopatia.molt agraïts per l'atenció rebuda.

Javier
11 Marzo de 2022 6:23

Molt bona experiència. Molt bon tracte i instal·lacions. Tenia hora demanada i cap endarreriment.

Adri
24 Febrero de 2022 17:27

Muy buenas tardes.
Hoy mi madre i mi hermana estando en la clinica an tenido que aguabtar que les trataran mal, los medicos muy bien de verdad un 10, pero las NIÑAS de recepcion.dejan mucho que desear me ha recordado a la atenncion de un mc donalds o burger king.vas pagando i no poco.i encima tenemos que aguantar que nos traten mal i nos bacilen? Pues no wsta misma tarde voy a ir a la oficina del consumidor i si alli no puedo hacer nada hi ha ire a los mossos i que m digan ellos que tengo que hacer, he visto que en el almacen de amazo buscan gente alli estaraian mejor que hablen mal a las cajas, pero a mi madre no teneis ningun derecho, mirare de poner una reclamacion o lo que tenga que hacer pero ya esta bien!

Andrea
25 Julio de 2021 17:26

El temps d'espera és pèssim, sempre és de més de 45 min a 1 hora. Tant per medicina general com a urgències.
L'atenció al client deixa molt a desitjar.sempre estan ocupades al telèfon, en lloc de tenir algú que atengui només al telèfon i altre al públic.

Em van fer un dia una analítica a urgències i quan vaig trucar pels resultats l'havien perdut.havia de tornar per repetir-la.
Els metges diagnostiquen ràpidament i en prou feines et miren a part que molts no dominen l'informàtica fet que allarga el temps d'espera moltíssim.

guillem
18 Marzo de 2021 0:37

Per ser una clinica privada, és vergonyós que estan la sala d’espera d’urgències buida t’hagis d’esperar entre 35-50 minuts cada vegada. I què és això d’urgències de 8.00 a 21.00? Si et poses malalt a les 22.00 que has de fer? Jo no pago per després anar a la publica. VERGONYA

F D
28 Febrero de 2021 13:25

Les administratives són unes mal educades que tenen prejudicis racials i que no tracten a tothom amb el mateix respecte. Són prepotents i sempre et fan esperar com a mínim 30 minuts, sense ni tan sols comunicar-ho. No recomano aquesta clínica per res.

Juan
14 Enero de 2021 5:37

Para ser una clínica privada deja muchísimo que desear, casi siempre van tarde y no de 5 min precisamente.
Vas al médico de general, te dan cita para una eco (1 mes y medio de espera) y el día que vas alas 9.30 con hora, después de casi 2 horas esperando (y eso que solo tenía 1 persona delante) te dicen que pueden hacerla por que tu mutua no está concertada para ellas.
Entonces por qué me la dan? Sabiendo la mutua que tengo no lo hacen.
La verdad una vergüenza, he ido muchas veces y a cual peor.
Para 2 veces que va todo como aldedo, las demas pésimo.

Carles
07 Enero de 2021 12:01

No està malament pero mira de posar-te malalt de 8 a 21 i que no sigui festiu. El tema sanitari a Vic és vergonyós.

Jaume
08 Septiembre de 2020 17:57

No hi havia anat mai.i vaig trucar dimarts al matí. Va costar una mica perquè hi havia línia ocupada però quan vaig poder parlar amb recepció una noia molt amable. Em van donar hora per la tarda i l´atenció de la Dra. Isabel Homs, a sobre molt guapa, va estar GENIAL.

Mariona
20 Febrero de 2020 19:36

Fa més d'una hora que m'estic esperant per fer una radiografia, quan al cap de 50 min encara no m'havien cridat i he anat a demanar si passava alguna cosa, m'han dit que no hi havia cap persona per fer radiografies.que en 10min arribava algu. D'això ja en fa 30min i esperant.encara no ha arribar ningú. Perquè donen hores si no tenen ningú? Perquè no venen a dir-nos-ho i disculpar-se en comptes d'haver d'anar esperant a ningú i ser nosaltres que anem a demanar a veure si passa res? Lamentable.

Adriana
06 Febrero de 2020 14:35

Buenas, vivo en Catalunya mejor dicho en Sant Pere de TORELLÓ y elegí esta clinica privada para mas atencion en mi embarazo. La atencion a esta clinica es muy buena y los medicos mejor dicho ginecólogo es muy buena y me ayudo mucho. Muchisimas gracias! Os recomando!

Agregar una opinion