ESPANAINF.COM

Biblioteca Pública Carles Rahola, Girona

Direccion C/ Emili Grahit, 4C, Girona
Telefono +34 972 20 22 52
Horas
lunes10:00-20:00
martes10:00-20:00
miercoles10:00-20:00
jueves10:00-20:00
viernes10:00-20:00
sabado10:00-14:00
Sitio web bibliotecagirona.gencat.cat
Categories Biblioteca pública
Clasificacion 3.2 35 opiniones
Empresas similares cercanas
Biblioteca de Martorell — Av. Mancomunitats Comarcals, 13, Martorell, Barcelona
Biblioteca Carles Cardó — Carrer Sant Pere, 2, Valls, Tarragona
Biblioteca Esquerra de l'Eixample - Agustí Centelles — Carrer del Comte d'Urgell, 145, Barcelona

Biblioteca Pública Carles Rahola opiniones

35
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Andrea
04 Octubre de 2023 17:41

Un sitio muy limpio y tranquilo para estudiar pero pocos libros actualizados con respecto a la rama de las ciencias.

Anna
01 Mayo de 2023 1:06

Una gran biblioteca de tres plantas.
También hay una sala de café en la que se puede hablar.
Realizan diferentes actividades.
Muy amables.

Mireia
15 Abril de 2023 6:46

Les bibliotecàries no tenen cap mena de respecte pels usuaris que intentem estudiar i concentrar-nos.

Mireia
27 Marzo de 2023 11:54

La Biblioteca és molt bonica i té racons molt agradables per estudiar. Ara bé, és intolerant que les treballadores parlin en un to tan alt. Entenc que hagin d'atendre el telèfon o els usuaris presents, però podrien parlar fluixet tenint en compte que treballen en una biblioteca.
Per altra banda, els horaris també són de força mal fer. No obren fins les 10h del matí i 10 minuts abans de les 20h ja posen música per fer-te fora.

Lluís
15 Marzo de 2023 12:04

He vingut uns quants cops a estudiar i treballar per les instal·lacions, sempre amb respecte per la resta. Biblioteca excel·lent, si no fos pel vigilant de seguretat. Un incompetent que només entrar per la porta i dir-li al meu amic en veu baixa on havíem d'anar ens salta en què "és una biblioteca i hem de guardar silenci". Un vigilant només hauria d'intervenir en casos més extrems, i no amb aquests aires de policia frustrat.

Umayisetou
13 Marzo de 2023 14:45

Simplemente estoy encantada con esta biblioteca, puedes estudiar perfectamente, el lugar es muy grande i hay diferentes areas!

Josue
09 Marzo de 2023 1:57

Al escuchar la música es hora de cerrar (20hrs), abren desde las 10 horas.
Puedes obtener un carnet de la biblioteca con un documento de identificación (extranjero pasaporte).
Internet gratis.
Hay computadoras que se pueden usar (2.5 hrs diarias de uso por usuario).

Martí
06 Marzo de 2023 5:52

Les instal·lacions de la biblioteca hem van semblar excel·lents, els lavabos estaven super nets, l'atenció que vaig rebre del personal per fer-me el carnet electrònic va ser també molt bo. Es àmplia, els llibres estan ben ordenats i on vaig asseure'm per llegir la veritat és que molt còmode i molt bona llum. Hem va agradar molt que 10 minuts abans de tancar les instal·lacions posessin una cançó anunciant que tancaven.

Gaby
04 Marzo de 2023 21:59

Me gusta mucho, pero el vigilante me hace sentir un poco incómoda, cogí un café de la cafetería y como todas las mesas estaban llenas me fui con el café afuera, tomé un sorbo dentro y el vigilante me dijo que tenía que tomarmelo en la cafetería o afuera, hasta aquí todo bien. Yo le dije que ya estaba yendo afuera y un poco antes de abrir la puerta tome otro sorbo, el señor me empieza a decir que no tengo respeto y que allí estaba la salida, la verdad es que me sentó mal la forma en la que me lo dijo.

M b
13 Febrero de 2023 20:15

NO TENEN FOTOCOPIADORA NI ESCANER. LES BIBLIOTEQUES DE L'AJUNTAMENT SOLEN TENIR-NE. L'ESCANER ESTALVIA PAPER I TINTA. EM SAP GREU, PERÒ DESPRÉS DE LA GRAN INVERSIÓ AMB DINERS DELS CIUTADANS, NO OFEREIXEN NI ELS SERVEIS MÉS BÀSICS (hi ha biblioteques municipals molt petites que tenen escàner). SI US PLAU, PODRIEN POSAR ESCÀNER?
TAMPOC CONTESTEN EL TELEFON. Gràcies per escoltar als ciutadans.

Assumpció
18 Enero de 2023 0:28

Agradable, ben organitzada, molt concorreguda.
La sala per petits molt correcte, tot i que a moments els peques es descontrolat però l'encarregat sap molt bé què fer.

Desi
02 Enero de 2023 13:27

Espacio agradable y todo bien situado. Pero es imposible estudiar cuando hay algunos grupos de estudiantes por los alrededores que no callan ni aunque se lo pidas educadamente varias veces.

Pamela
01 Enero de 2023 0:27

Me gusta mucho, solo como sugerencia sería muy útil para la comunidad que abran los domingos.

Cristina
20 Diciembre de 2022 6:57

L'espai és ampli i acollidor, però falten taules per poder estudiar. Sóc conscient que es fan altres activitats en aquesta biblioteca, però és vergonyós el volum de veu de moltes de les.persones conferenciants, del públic assistent que es passeja per la biblioteca parlant com si estiguessin al carrer, i de molts dels usuaris de l'equipament, que no tenen cap mena de consideració. Altre tema, és el soroll dels carros que fan servir per guardar els llibres. De veritat que no n'hi ha de més silenciosos? Sembla que passi un tren de mercaderies! I per acabar, crec que les persones que treballen a la biblioteca haurien de donar un xic més d'exemple i parlar amb un volum de veu més baix quan algú els hi pregunta quelcom O bé parlen per telèfon. I ara sí, per acabar, és una llàstima que un equipament públic com aquest tingui un horari tant restringit, especialment els caps de setmana.

David
30 Noviembre de 2022 0:50

L'edifici és gros i lluminós, però la biblioteca té poc contingut.
Ha estat una sorpresa desagradable veure que hi ha pocs llibres i novel.les en català. Fa la impressió que no tenen en compte aquest fet a l'hora d'adquirir material.
En l'apartat de còmics hi ha poca varietat quasi tot és de l'editorial Panini.

Ingrid
22 Noviembre de 2022 23:37

Para ser una biblioteca se tendria que mantener en silencio y es impossible concentrarse ya que la gente habla y no hay nadie para controlar esos ruidos. Se escuchan hasta bebes llorar desde la segunda planta. Pero lo peor es el ruido de las otras personas que tienes cerca que no saben mantener silenció. Que hagan un espacio para tal fin. O puedan revisar el silenció. Me parece un poco vergonzoso sinceramente.

marco
12 Abril de 2022 12:37

La indiferéncia / apatia es Brutal. Hoy 9/02/2022 le robaron el portatil aun hombre norteamericano. él quiso ver la cámara de seguridad y el guardia no sabia ingles.

griselda
17 Agosto de 2021 23:29

Me parece un lugar precioso de mucha cultura muy bien equipada y buena atención, sobre todo la tranquilidad para leer y estudia.

josep
26 Julio de 2021 14:59

Equipament cultural de disseny, modern, amb espais grans i lluminosos. Molt agradable ser-hi i ambient silenciós. Seguretat en alerta i molt atenta. Per mi és molt útil i fàcil. Desconec el fons de llibres i altres que té però per a mí es suficient.

Patricia
22 Julio de 2021 22:52

Es una vergonya que una biblioteca pública tanqui els dissabtes i els diumenges. S'han gastat milions d'euros per tenir tancat els caps de setmana i no donar servei a un munt de gent que necessitem venir, consulta, estudiar o simplement estar. VERGONYA

Agregar una opinion