ESPANAINF.COM

Bicius, Lleida

Direccion Passeig Sant Feliu, 35, Barruera, Lleida
Telefono +34 613 07 87 07
Horas
lunes09:00-21:00
martes09:00-21:00
miercoles08:30-21:00
jueves09:00-21:00
viernes09:00-21:00
sabado09:00-21:00
domingo09:00-21:00
Sitio web www.bicius.eu
Categories Servicio de alquiler de bicicletas, Taller de bicicletas
Clasificacion 4.9 26 opiniones
Empresas similares cercanas
Rivera Bike Rental — Carrer d'en Roca, 26, Barcelona
Logistic Bike Center — Avinguda de l'Estació, nº3, Olot, Girona
CAT Can Guetes — Ronda de Mas d'en Bosch, Ripoll, Girona
Dbike — Carrer d'Elisenda de Montcada, 25, Premià de Mar, Barcelona

Bicius opiniones

26
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Imma
02 Octubre de 2023 20:32

En Fermín ens ha atès molt bé, l'Àlex ens ha fet una visita molt divertida, el paisatge preciós i la baixada ha sigut espectacular! Moltes gràcies

Lali
01 Octubre de 2023 22:00

Vam fer la ruta guiada des de Barruera el passat dimarts i va ser una experiència increíble. S'adapten totalment a les teves necessitats, el tracte és exquisit i la ruta una meravella. Ara amb ganes de fer la nocturna Starlight. Molt recomanable!

Julià
30 Agosto de 2023 2:14

Gràcies l'oferta de bicicletes i carro per a dos infants, hem gaudit d'una sortida en família genial. Molt bon servei, amb explicacions tècniques, servei de GPS i recomanacions segons el nivell de les usuàries. Molts indrets per explorar tant individualment com en grup. Ampli horari de la botiga, que permet aprofitar el dia per sortides llargues.

Pol
21 Agosto de 2023 7:19

Experiencia molt bona! Biciletes electriques en molt bon estat. Et deixen un gps per fer la ruta, que per nivell ells et recomanen. El lloc es inmillorable per fer aquesta activitat. Molt atents en tot i en les explicacions! Tornarem segur!

Alex
13 Agosto de 2023 22:50

Ruta espectacular, merece la pena hacerla, subes con dos guías que están pendientes en todo momento y se hacen varias paradas para disfrutar del paisaje y hacer explicaciones.
Nosotros hicimos la ruta por la tarde y es una pasada.
Recomendado al 100%

Miriam
10 Agosto de 2023 7:35

Una experiència fantàstica! Vam pujar en grup des de Barruera fins el Mirador de Sant Esperit, amb un nen de 8 anys que va poder fer la ruta amb la seva bici.

MirIam
08 Agosto de 2023 4:01

Experiència fantàstica! Hem fet la ruta guiada a Aigüestortes i ha sigut genial. No estem gaire en forma però les bicis elèctriques son molt bones i hem pogut fer la ruta sense patir massa. El personal encantador, molt professional i atent a les necessitats de tothom. Veure el parc en bici és inigualable! A més també hem llogat les bicis pel nostre compte mig dia i ens han assessorat amb les rutes, el GPS amb la ruta escollida va inclòs i de nou el tracte inigualable! Ho recomanem a tothom!

Mercè
30 Octubre de 2022 9:31

Excursiones en e-bike, con rutas guiadas al Parque de Aigüestortes, o posibilidad de ir por libre. Fermin, el dueño, una excelente persona y guia, igual q Aitor, el guia. Ambos super amables y cercanos. Experiencia para repetir, sin duda!

Josema
28 Octubre de 2022 14:39

Estupenda excursión hasta el Mirador del Sant Esperit (Planell d'Aigüestortes).
Perfecta organización y atención por parte de Fermín, dueño y guía de Bicius.
Recomendable

Jordi
27 Octubre de 2022 5:21

Vàrem fer la ruta b6, durilla però tot moltbe. El recorregut increïble i les bicis anaven perfectes. Repetirem sens dubte!

Albert
25 Octubre de 2022 0:09

Molt bon servei i acompanyament excepcional en la nodtra primera experiència en bici elèctrica (i amb peques)
Ens van recomanar una ruta i la vam gaudir molt! Pujada Barruera-Durro durilla però molt orgullosos d'aconseguir-ho! La bici ajuda però cal pedalar. SNo és dificil, només calen ganes de passar una bona estona
Sense cap mena de dubte recomano BICIUS per gaudir de la Vall de Boi destacant que et poden donar bons consells
Moltes felicitats per una molt bona idea de negoci i a seguir fent gaudir a la gent de la Vall

Oportunitats de millora? Animar als clients a fer ús de les xarxes socials per penjar fotos amb referències a BICIUS i lloguer de càmera tipus GO PRO per tenir record de l'experiència

Ho feu molt bé!

Salut!

Alberto
21 Octubre de 2022 6:29

Sin lugar ha dudas una de mis mejores experiencias nocturna la salida al parque
Destacar la el buen hacer de dueño como del guía, son unos auténticos amantes de la naturaleza y grandes personas
Han hecho de esta experiencia algo mágico
Totalmente recomendable, disfrutaréis de la magia de la noche y naturaleza
REPETIRE

user
12 Octubre de 2022 3:52

Primer contacte amb bici elèctrica al Parc Nacional d'Aigüestortes. Ruta guiada amb bicius.eu. Inoblidable experiència. Moltes gràcies Fermín i Aitor

user
10 Octubre de 2022 10:03

A principis de juliol, vam realitzar la ruta de tarda Barruera-Aigüestortes guiats per l'Aitor i va ser una experiència impressionant i inoblidable, tant per la bellesa dels paisatges com per l'amabilitat i la professionalitat de l'Aitor.
Feia molt de temps que no havíem agafat una bicicleta i no estavem en gaire bona forma! Ens feia una mica de por que fos un esforç massa dur per nosaltres el fet pujar aquell desnivell.
L'Aitor ens va assessorar perfectament i va fer tot el possible perquè poguéssim aconseguir-ho al nostre ritme i ensenyant-nos moltes coses sobre com portar la bici correctament durant tot el trajecte. Va ser super atent i li estem molt agraïts. En acabar la ruta la sensació va ser brutal!
El parc d'Aigüestortes és tan bonic. Visitar-lo en bici, durant la tranquilitat de la tarda on el cel canvia de color constantment. És preciós!
Una experiència que no oblidarem mai, moltes gràcies Aitor i Fermín!

Pere
05 Octubre de 2022 22:59

Trato inmejorable: llevamos a reparar nuestra bici y quedó perfecta. Fernín nos atendió de fábula. Todo muy rápido. Reparan y tratan las bicis con mimo. Trato cercano y familiar. Un diez.

Alicia
25 Septiembre de 2022 10:31

Hicimos la excursión nocturna con Aitor, el guía, y fue genial! Además de que tuvimos la suerte de que fue una excursión VIP, ya que no se apuntó nadie más, nos hizo luna llena sin una nube y también pudimos ver las estrellas antes de que la luna brillase con toda la intensidad. Aitor nos ayudó a identificarlas (con el súper láser) y nos contó un poquito sobre cada una de ellas, así como también sobre el P. N. Aigüestortes. Recomendable 100%!

Cristina
23 Septiembre de 2022 21:35

Abans d ahir a la nit vam fer l excursió al Parc Nacional. Ens ho vam passar super bé i és gràcies a la professionalitat del Fermín, les bicis que son espectaculars i sobretot l Aitor que és la canya a banda de molt professional. Recomenable al 100 per 100.

Fernando
23 Septiembre de 2022 1:22

Hemos pasado un día en familia fantástico. Fermín se ha portado excelente con nosotros. El remolque para los niños pequeños ha sido un puntazo.
Punto de referencia para futuras visitas a Barruera con intención de alquilar bicis.
Un 10!

Nauman
21 Septiembre de 2022 9:46

Un servicio inmejorable. El dueño nos dejó unos cortavientos porque no íbamos abrigados. Sobre la ruta pues excelente, muy bien iban las bicis y íbamos parando para descansar y las indicaciones muy claras.

Nilson
17 Septiembre de 2022 2:15

Hemos alquilado 2 bicis electricas con ellos para hacer la ruta de montaña Barruera-Durro-Boi. Las bicis son estupendas. Y el trato con Fermin no podria ser mejor. Muchas gracias y volveremos seguro. Super recomendable!

Agregar una opinion