ESPANAINF.COM

Blau Veterinaris S L P, Barcelona

Direccion Riera del Pare Fita, 95, Arenys de Mar, Barcelona
Telefono +34 937 92 21 76
Horas
lunes09:00-20:00
martes09:00-20:00
miercoles09:00-20:00
jueves09:00-20:00
viernes09:00-20:00
Sitio web www.blauveterinaris.com
Categories Veterinario
Clasificacion 4.2 24 opiniones
Ramas mas cercanas
Clínica Veterinaria Sant Jordi / Blau Veterinaris Canet de Mar — Carrer Tarragona, 11, Canet de Mar, Barcelona
Blau Veterinaris Argentona — Carrer de S. S. Joan XXIII, 6, Argentona, Barcelona
Empresas similares cercanas
Centre Veterinari Habitat Canet — Carrer Castañer, 20, Canet de Mar, Barcelona
Aurora Centre Veterinari — Carrer Tomàs Milans, 6, Local 1, Canet de Mar, Barcelona
Serveis Veterinaris Arenys de Munt — Rambla Francesc Macià, 81, Arenys de Munt, Barcelona

Blau Veterinaris S L P opiniones

24
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Cristina
21 Septiembre de 2023 15:07

Muy atentos con mi perrito, fuimos de urgencias y nos hicieron un hueco en el mismo dia. Le hicieron las pruebas necesarias y nos dieron el tratamiento antibiotico ahi mismo.

Toni
29 Agosto de 2023 10:41

Bona, vàrem entregar un ocellet que estava al pati de casa i no podia volar perquè l' entreguessin al Centre de Recuperació de Torreferrussa de Santa Perpètua de la Mogoda

Júlia
09 Julio de 2023 3:06

El seu servei es impecable, a casa estem molt agraïts de com cuiden a la nostre estimada Xiva i ens fan sentir en confiança sempre que hi anem. Ho recomano el 100%

Alba
06 Abril de 2023 19:42

Fa més de 10 anys que porto els meus gats i el meu gos a Blau Veterinaris i he de dir que el tracte sempre ha sigut excepcional. Hem tingut diversos veterinaris al llarg d'aquest temps, tots ells han tractat els meus petits amb molta cura i professionalitat. Durant els moments més complicats han sabut donar-nos el suport necessari, el seu servei transmet molta confiança. Realment estic molt orgullosa de tenir Blau Veterinaris a Arenys:)

Maria
30 Enero de 2023 18:43

Molt bona un tracte molt humà, sempre que necessiti un veterinari cap allà aniré moltes gracies per tot.

megaunai
15 Julio de 2022 2:55

Una cosa lamentable, los trabajadores la verdad que super simpaticos, pero me vendieron un seguro diciendo que podia llevar al gato hasta para cortarle las uñas, y cuando a mi gata se le infecto la herida de una operación, la respuesta que recibi fue:
Esque la teva gata es mol fera, no podem mirarli la panxa, no servira de res que la portis, curala amb yodu diluit i ja esta.

Pues al recibir esta respuesta, me fuí a un veterinario de mataro, muy caro pero muy profesionales, donde si miraron a la gata sin problemas he incluso tubieron que reabrirle la operacion porque estava muy mal echa…
Por poco se muere y no querian ni recibirla…

Monica
11 Junio de 2022 11:40

Mi valoración es porqué las dos veces que llame, porqué mi perra se estava muriendo, no supieron darme la orientación o solución que necesitaba, en ese momento. Ni siquiera me dieron de baja el chip, por no tener ficha del animal.

DoMaiNT
31 Mayo de 2022 12:17

He ido a muchos veterinarios, pero esta gente es otro nivel claramente.
Muy amables, profesionales, meticulosos. Lo que hacen lo hacen bien, buscan la mayor información posible, se preparan sobre el caso todo lo que pueden. Ponen todo de su parte para que los peques estén genial, bien cuidados y sufran lo menos posible.
Yo he tratado con Natalia y Ferrán y la verdad que 11/10.
Y encima los precios están muy bien

Yasmina
10 Mayo de 2022 2:02

La meva experiència en aquest centre porta el nom de Yolanda, la perruquera del meu gos Brutus. Per a mi, un excel-lent professional i persona, que em tracta el gos com jo ho faig a casa meva. Gràcies Yolanda per la teva dedicació. Llàstima que a vegades qui ha de valorar la teva constància i temps invertit no ho faci.

Carlos
08 Mayo de 2022 20:25

Avui hem rebut un tracte professional i digne de reconeixement per part dels veterinaris d’aquesta clinica. En primer lloc per telèfon m’han atès de manera prioritaria encertant el diagnòstic d’una possible intoxicació del meu gos. Després, al apareixer d’urgència i sense hora marcada, han assistit enseguida al meu gos confirmant l’intoxicació que han previst. Destaco no només la professionalitat dels dos veterinaris que ens han atès avui sino la seva diligencia com a professionals amb una gran responsabilitat. Un 10.

Gorka
20 Abril de 2022 3:32

Pequeña clínica veterinaria, los auxiliares y los veterinarios son muy atentos y amables. Pese al tema covid pude entrar con mi perro para que estuviera más tranquilo y el veterinario pudiera hacer su trabajo.

Lourdes
22 Marzo de 2022 22:38

Cuidan con mucho cariño a los animales, estamos encantadas con el servicio la atención y el seguimiento de la salud de nuestro gato.

Carlos
08 Julio de 2021 1:28

Trato excelente, profesionalidad y atención para tu mascota. Buenos veterinarios y el precio está en la media.
Lo recomiendo

Laura
18 Junio de 2021 20:42

No vuelvo, "veterinario" ¿sólo porque aprobó las asignaturas? La peor experiencia en años, horrible, peor que una pesadilla.

Salvador
07 Junio de 2021 11:39

Hola bona tarde avui he tingut de porta en max aquí al vetenirari fa tems que el portu aquí el veterinari de arenys de mar fins un altre dia

Mon
23 Abril de 2021 4:15

Fantàstics, tot molt bé. El personal és molt amable i afectuós amb els seus pacients i t'expliquen d'una manera molt entenedora el què li passa a la teva mascota. Fa anys que el meu petit va i la veritat és que mai hem tingut cap problema, al contrari sempre aportat solucions. Totalment recomanable.

Susanna
25 Febrero de 2021 17:36

Molt bé. Tot el personal és molt amable i carinyós amb els seus pacients i t' expliquen d ' una manera molt entenedora el què li passa a la teva mascota.

Day
11 Diciembre de 2020 2:28

Blau Veterinaris is an amazing place! Ferrnan is my cats Doctor, he is amazing with so much heart and patience. It was my first experience visiting a Vet here in Spain and it was a great experience. Ferrnan explained everything with great detail and the treatments that were being done and what to expect. He said he would call on a date and did that and also responding to emails very quickly. He was very gentle with my little love bug even letting him explore in the room. What made this place even more special is that I myself is going through some health issues and Ferrnan could tell that I was stressed. He asked me how was doing on the next visit which made me feel great! A very caring person all the way!

DMB
27 Julio de 2020 2:05

No lo recomiendo en absoluto. Mi experiencia nefasta y el especialista con título en enfermedades de la piel de este centro, parece que su intención al no funcionar lo recetado, es de informar de las opciones que hay pero, pasando por la consulta con el correspondiente pago de la visita. Ni darme por tel el nombre el nombre de algún champú para probar otras opciones. Nunca mas!

ansep
07 Enero de 2020 19:41

Molt bona atenció em el gos.molt macos.i uns plans de salud molt complerts.a casa diem que el gos té seguretat social

Agregar una opinion