ESPANAINF.COM

Brascó Cap de Creus, Girona

Direccion Carretera de la Selva de mar km.1, La Selva de Mar, Girona
Telefono +34 660 62 88 25
Horas
lunes09:00-21:00
martes09:00-21:00
miercoles09:00-21:00
jueves09:00-21:00
viernes09:00-00:00
sabado09:00-02:00
domingo09:00-21:00
Sitio web www.brascocapdecreus.com
Categories Centro deportivo, Coctelería, Gimnasio, Pista de pádel, Restaurante
Clasificacion 4 34 opiniones
Empresas similares cercanas
Gimnasio en Barcelona VivaGym Finestrelles — Carrer de Laureà Miró, 20, Esplugues de Llobregat, Barcelona
Sports Centre CEM Guinardó — C/ del Telègraf, 31-45, Barcelona
Duet Fit Bruc — C/ del Bruc, 49, Barcelona
Gimnàs McFIT — Av. de Josep Tarradellas, 133, Barcelona

Brascó Cap de Creus opiniones

34
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Marc
26 Agosto de 2023 13:23

Bon espai per passar la tarda i jugar a Pádel. Restaurant, bar i padel.principalment exterior.llàstima que el dia que hi vàrem anar. Desbordats o sense pa.

JORDI
09 Agosto de 2023 18:23

Gran descoberta d'estiu. Partida de Pàdel, piscina i sopar. Bona
qualitat del menjar, potser una mica just en quantitat. Zona de copes molt agradable i restaurant amb un servei molt bo. Molt agradables en el tracte. Repetirem sense dubte!

Cristian
06 Agosto de 2023 10:50

POCA AUTOCRITICA TENEIS, YO PROBE LA PAELLA QUE SERVISTEIS, Y ESO NO ERA PAELLA NI NADA, VISTEIS COMO OS LA DEVOLVIERON Y NI PREGUNTASTEIS, A DIA DE HOY NO SE SI SEGUIS HACIENDO ESA PAELLA, O DI LA CASUALIDAD QUE EL CHEF NO ESTABA BIEN

Alguien denuncia este comentario y lo vuelvo a subir

Hola yo soy uno de los 9 que comimos el lunes ahí, yo me iba a pedir la paella, pero al escuchar que no sabía ni explicar lo que llevaba la paella, pues me fui a lo sencillo, un entrecot de 20 pavos, pero bueno cada uno puede poner el prwque le salga las narices, para mi caro, pero mi sorpresa fue cuando me dijeron mis amigos prueba la paella, yo pensé estarán exagerando, porque una paella la sabe hacer hasta un tonto, pues mi sorpresa al probarla, es que estaba asquerosa, si, a la que me la metí en la boca, me dieron ganas de optar, los mejillones crudos, que creo que si los pones al mar, se pueden volver a coger, y es k lo bueno, que esta paella era para 2 embarazadas, ojito, os aseguro que eso me pasa a mi, no os pago la paella, que 18.50x cabeza, pk era para 2, debería de ser una paella riquísima para ese precio desorbitado, pero que yo os hago comer esa paella pk como digo hasta un tonto lo sabe hacer, y mejor no hablar de la entraña k tb se fue sin comer, pk para cortarla te hacía falta una radial, y tenía no pensado en hacer la reseña, pk ya uno la hizo, pero al ver la contestación tan chulesca del local, me obligó a ponerla, LO K DEBEIS DE HACER ES PROBAR LOS PLATOS QUE SALEN, Y SI TE DEVUELVEN LOS PLATOS LLENOS PREGUNTAS PK, PK CREO K LO POSITIVO DEL LUGAR ES LO K TIENE, Y EL K HABLA BIEN DE VUESTRAS COMIDAS SON AMIGOS, MAS AUTOCRITICA QUE EN ESTA OCASION NO TENEIS RAZON.

Xavier
03 Agosto de 2023 13:21

El lugar perfecto para familias con niños! Disfruta de deliciosos bocadillos y el sabroso pollo alast al aire libre. Ambiente acogedor y diversión garantizada.

Menjam
26 Julio de 2023 5:27

El menjar prou bo. Llàstima que el temps d’espera entre plats ha estat d’una hora i ho podríem assumir si no fos per un sol cambrer impertinent, la resta són una meravella. El noi al prendre nota de la comanda diu que quan porti els plats dels nens treiem les joguines de la taula (4 cotxes petitets) sense venir a compte de res ja que no estaven tocant copes ni coberts. Després quan duem una hora esperant els crida l’atenció perquè li molesten al pas i quan se li diu que havent servit els plats a temps ja estarien a la piscina respon que aquests són els tempos de la cuina. Acte seguit uns cambrers diferents van treient els plats, o sigui que no havia vetllat per la celeritat de servir els plats. El noi de la mitgeta negra a la cama dreta nefast, no serveix com a cambrer ni té tacte amb els clients que tenen fills i passa de tot entre plats enlloc d’assumir i dir que ara mira d’accelerar-ho.

Lou
31 Mayo de 2023 5:57

Vam fer una calçotada amb amics i va anar super bé. Bon menjar a Bon preu, un lloc agradable i l'única pega és que el servei va ser una mica lent

santi
28 Abril de 2023 9:57

No puc dir gran cosa ja que només hem fet un aperitiu, però les instal.lacions estàn molt bé i molt cuidades

Enric
15 Febrero de 2023 9:20

Al Brascó Cap de Creus és un restaurant molt agradable, espaiós, càlid i casolà. Està dins un espai amb pistes de tenis, Pàdel, futbol 7, espais per la quitxalla i no tant quitxalla, piscina i lounges que per l'estiu han de funcionar de conya Si la zona del Port de la Selva és espectacular i especialment bonica, La Selva de Mar igual o més. Empordanesa i sensacional.

De cuina oberta i transparent com la seva oferta de menú, equilibri de mar i Montanya. Tenen un menú força econòmic per la qualitat que he trobat i tastat.

Em decanto per una crema de calçots que em transporta a Valls sense sortir de l'Empordà. Suau i excel·lent. Boníssima

De segon una vedella amb bolets clàssica de tota la vida molt ben feta, amb un centre d'arròs que em recorda molt a la meva infantesa. De

Uns postres variadíssims, casolans X i d'ample format, hi ha de tot, però com sempre em pot la crema catalana.
P E R F E C T E

M'ha acompanyat el vi de la casa, un terra alta negre que casa perfectament amb tot, com quasi tot el vi de Terra alta, bona terra. Tot Sensacional.

Servei atent, ràpid i amable. Un menjar rodó per un dia rodó (tramuntana forta inclosa)

Bon cafè

Jose
29 Diciembre de 2022 22:55

Actualizado hoy 10/6/22 hay camareros nuevos otra vez un desastre, mala atención, subieron precios, esta mañana pedí 2 bocatas uno para mí y otro para mí hijo y no pasó el pedido al cocinero, un zumo de naranja me lo sirvió con mosquitos dentro y encima ninguna disculpa, que prepotencia y mala atención, un desastre! Una chica un poco mal educada, Eso sí el cocinero es de 10 todo un señor respondió rápido y solucionó todo.
Actualizo nuevamente hoy 21/10/22, vuelve todo a ser de lujo como antes, camareros atentos y rápidos, cómoda buena, y servicio de primera a precios muy buenos y competitivos, volvemos los de QUER. Brasco totalmente recomendable!

Carlota
22 Noviembre de 2022 13:34

Buena atención y comida muy rica. Cuentan con. Instalaciones de pádel y piscina. La carne hecha a la brasa y muy tierna. Con diferentes opciones de guarnición. La croqueta de pollo buenísima! Y la delicia de ibérico un must! Tienen parking. Os lo recomiendo si estáis por la zona y queréis comida a la brasa.

Abel
18 Noviembre de 2022 17:04

Llevo muchos años veraneando en el Port de la Selva, y este año me lo recomendaron, realmente bien.

Lugar tranquilo, cuidado y limpio.

El menú ajustado entre semana, cantidad más que correcta y calidad correcta.

Sin duda repetiremos y lo recomendamos.

user
24 Octubre de 2022 1:21

Restaurant encantador. Vam anar a sopar tot l'equip de la feina i vam sortir molt contents! El menjar estava espectacular, bo i variat i el servei, sense quesar-se enrere, atent i proper.
Sense dubte, hi tornarem!

Dèlia
27 Septiembre de 2022 13:11

¡Genial! Celebramos un cumpleaños y a todos los invitados les encantó la idea de venir al Brasco, por lo que todos salimos muy contentos del lugar y la comida.
Lo tiene todo. Pista de pádel, piscina, zona para tomar algo, gimnasio. Todo en uno, maravilloso.

Volveremos y os recomendaremos 100%

Axe
24 Septiembre de 2022 4:38

Bon lloc, es nota que han posat enfasi en fer un club molt premium, vam anar a la piscina i després a dinar, esta bé ja que si et quedes a dinar et surt de franc la piscina, vam menjar unes braves força bones, les fan diferents i això s’ha de valorar, la brasa correcte i el servei també, el cambrer que semblava el jefe va ser correcte però un pel seriot però vaja tothom és com és, en resum un lloc interessant i per repetir amb la família.

Iñigo
16 Septiembre de 2022 6:51

EL PEOR SITIO EN EL QUE HEMOS COMIDO EN NUESTRAS VACACIONES. Patético servicio con niñatas perdonando te la vida cada vez que pedías algo. Comida mediocre y mosquitos metiéndose en los ojos. LAMENTABLAAAA

Guillem
10 Septiembre de 2022 19:20

Doncs varem celebrar l'aniversari de la nostre filla i tot va ser perfecte, tant el tracte dels monitors a la piscina, el berenar super complet i l'atenció de tot el personal de 10. L'indret al mig del Cap de Creus immillorable. Moltes gràcies per tot! Segur que repetim!

Albert
07 Septiembre de 2022 10:25

La piscina es l'excusa per anar-hi a dinar i passar el dia. El lloc es idílic, en plena costa brava de mar d'amunt. El restaurant a tocar dela piscina es de somni, pero el menjar fluix. Hem anat x 2a vegada amb 1 any d diferencia i la qualitat es baixa. Si milloressin una mica el menjar tindriem mes exit. En quant a preu es correcte.

Clara
31 Agosto de 2022 20:34

Restaurant qualitat preu bonissim! Super bon plan amb nens per la piscina, inclosa si menges al restaurant, o jugues a padel!

Eduard
30 Agosto de 2022 13:40

He vingut a fer temporada a Port de la Selva i no podria haver trobat un millor lloc per posar-me en forma. Equip jove i dinàmic, bon ambient i lloc privilegiat. Les quotes de soci un pèl altes, però les instal·lacions fan justícia.

GERARD
26 Agosto de 2022 20:19

Un gran descobriment. He anat a passar el dia amb la família i el lloc i l'entorn és espectacular. Al restaurant hem dinat molt bé. He menjat una amanida de burrata boníssima (la salsa molt top) i una entrama de vedella a la brasa que també ha entrat molt bé. M'han servit ràpid i amb un tracte molt proper.
En quan a instal•lacions té de tot. Nosaltres hem fet piscina, però donaven ganes de jugar també al pàdel el proper dia.
La ubicació molt bona. Miris on miris desconectes! Tornarem aviat

Agregar una opinion