ESPANAINF.COM

Bremen Veterinària, Barcelona

Direccion Av. de Josep Tarradellas, 20, Sabadell, Barcelona
Telefono +34 937 23 65 91
Horas
lunes08:00-22:00
martes08:00-22:00
miercoles08:00-22:00
jueves08:00-22:00
viernes08:00-22:00
sabado10:00-17:00
Sitio web www.bremenveterinaria.cat
Categories Veterinario
Clasificacion 4.5 57 opiniones
Empresas similares cercanas
Hospital Veterinari VET’s Avinguda — Av. de Barberà, 114, Sabadell, Barcelona
Exivet Clínica Veterinària — Ronda d'Europa, 533, BAJO, Sabadell, Barcelona
Consultori Veterinari Can Parellada — Carrer d'Amèrica, 36, Terrassa, Barcelona
Peluts Sabadell — Avinguda dels Paraires, 26A, Sabadell, Barcelona

Veterinario Bremen Veterinària opiniones

57
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Antonio
08 Mayo de 2023 14:56

Cada uno valora según su experiencia la mía fue que tuvimos que esperar pero es normal si ai urgencias pero el trato exquisito siempre por los que están ayi

user
25 Abril de 2023 8:54

Agradecer especialmente a Cristina el trato que tuvo con nuestro gatito Oreo hasta el último momento.

Eva
17 Abril de 2023 13:12

El mejor trato para tu mascota que puedas imaginar.
No hacen pruebas innecesarias y cuando ven que ya no responden al tratamiento, no intentan alargarlo para no hacer sufrir al animal.
Solamente puedo decir cosas buenas de ellas/os, les estoy muy agradecida.
Mi viejito no lo superó pero se fue con mucho amor y mucha tranquilidad.

Gracias por todo.

GEMMA
10 Abril de 2023 11:07

Gran equipo veterinario, todas nuestras mascotas han pasado y seguirán pasando por esta excelente clínica veterinaria. Pero hoy quiero dar mi 100x100 a Sandra. Ha operado a mi perro Jack. Excelente veterinaria y lo que más valoro, su amor por su profesión y por nuestros grandes amigos, "nuestras mascotas".

Pedro
08 Diciembre de 2022 2:03

El trato es fantástico y a un precio razonable. No están buscando cobrarte por todo, sino tratar a tu mascota. Gracias Raquel, Francina y resto del equipo.

Eva
14 Noviembre de 2022 3:51

Destaco l'atenció del personal de les persones que treballen al centre, molt atentes i simpàtiques. Intenten ajudar-te tot i el volum de feina.

Centre molt petit i una mica just d'espai per atendre a la demanda i per tot els serveis que disposa. Sala d'espera, al rebedor del centre.

M'han posat solució a diferents problemes amb el meu gos i estic molt contenta per això.

Alejovale
31 Octubre de 2022 17:19

Optima clinica veterinaria completa, moderna todo el personal y sus dueños son super amables.

Marta
10 Octubre de 2022 20:45

Gràcies Francina i a tot l'equip del Bremen per l'empatia i el tracte rebut durant els 18 anys que us hem portat al nostre gat Gandalf. Avui ha sigut un dia molt dur peró ens ho heu fet més fàcil. Gràcies!

Marta
06 Octubre de 2022 1:22

Gràcies Francina i a tot l'equip del Bremen per l'empatia i el tracte rebut durant els 18 anys que us hem portat al nostre gat Gandalf. Avui ha sigut un dia molt dur peró ens ho heu fet més fàcil. Gràcies!

Nuria
30 Septiembre de 2022 10:00

En cirugía son unas cracks, honestamente no creí que mi i gato se salvaría pero sí y me lo dejaron ver y estar con él a menudo mientras estuvo internado. Me encontraba sin trabajo y tuve facilidad de pago. En fin, sólo puedo contar cosas buenas.

user
30 Septiembre de 2022 1:33

El passat 5 de setembre vam haver de dormir el meu gatet, el Hansito, amb només 3 anys d'edat, per culpa del virus de la leucèmia felina. Va ser un mal tràngol del qual encara em costa recuperar-me. Però si hi ha una persona en especial que em va ajudar en aquells moments de dolor i indecisió, aquesta va ser l'Ester, que va mostrar una empatia i estimació cap a l'animaló difícil de expressar en paraules. Moltes gràcies per tot el que em vas ajudar aquell dia: més que una gran professional, ets una gran persona. I això sempre marcarà una diferència.

Tanmateix, també voldria agrair a la Raquel i altres membres de l'equip, que sempre han estat amables, professionals i atents amb les diferents criatures que els he anat portant al llarg dels anys. Moltes gràcies.

Saray
20 Septiembre de 2022 10:49

Profesionalidad y trato inmejorable. Super agradables! Fui con mi plc ya que se había partido una pata y en mi veterinario de siempre no llevan traumatologia y no me pudieron recomendar mejor. Fueron 5 meses super duros, visitas día si, día no, y un amor todos los trabajadores. Mil gracias, Ringo y yo os agradecemos de todo corazón vuestra entrega en todo momento. Los precios super justos, algo dificil de encontrar hoy en día en "veterinarios". 100% recomendable. Los tendremos en cuenta y recomendaremos siempre. Gracias!

jack
25 Agosto de 2022 19:06

Si us trobeu mai algun animaló ferit i perdut no el porteu, no es el vostre lloc.
Et plumaran sense cap compassió ni per l'animal ni per tu.

dolors
03 Agosto de 2022 4:35

Bremen V.molt bona i completa, per fer totes les provès i especialistes de tot. Recomanat per les metgesses del centre, molt bones.

Xus
02 Agosto de 2022 2:09

Las personas son las que hacen las empresas. Desde que adoptamos a Roma, no paramos de encontrarnos con personas increíbles que nos ayudan muchísimo a ir superando el día a día de su enfermedad. Algunas de esas personas son las que trabajan en Bremen. Sois geniales! Esther, Montse, todo el equipo en general, MIL GRACIAS DE CORAZÓN.sin vosotros Roma no estaría aquí. GRACIAS por lo buenos profesionales que sois, pero muchísimas gracias más por vuestra calidad personal, sois increíbles. Un abrazo

gotdegot
07 Julio de 2022 19:27

Agradables y como es la 1 vez que vamos no pode me os opinar mucho pero se les ve profesionales y saben hacer bien su trabajo

Jordi
20 Junio de 2022 19:44

Dimarts passat vam enterrar la Marta, la nostra gata de 18 anys. Tres dies abans, diumenge, vam anar d'urgències, feia 36 hores que vomitava, i amb diarrea i no retenia el pipi. La van explorar, proves i analítica, més suero i cortisona. Ens van dir que tot i que el dia de les ecos era dijous, a primera hora trucarien, per veure si podien passar per la consulta dilluns. A mig matí em van trucar que ho havien aconseguit, i que passés al migdia. La eco va confirmar les sospites que ens havien dit diumenge, la Marta estava plena de limfomes, i amb l'estómac desfet. Van ser molt sinceres i les possibilitats que tenia la Marta. Vaig voler tornar a casa amb ella, i parlar-ho amb la dona i les meves filles.
Dimarts veient que la cosa no anava bé, i que la Marta havia dit ja ni ha prou, la dona va trucar, i ens van fer un forat la mateixa tarda.
Moment molt difícil per a tots. Parlo per tota la familia, un 10 per tot l'equip. Heu de pensar que per a nosaltres la Marta era molt important. Ens van acompanyar tota l'estona, sense presses, que ens prenguessim l'estona que calgués per acomiadar-nos de la Marta. Moment dur, i veus que elles com a veterinàries, han de fer la seva feina, i que pateixen com vam patir nosaltres, equip molt sensible i meravellós. Moltes gràcies de tot cor a la Clínica Bremen, especialment a l'Ester I la veterinària que ens va ajudar a dir adéu a la Marta i que no sé com es diu. Un petó i abraçada molt forta, gràcies per tota la feina feta, i el carinyo rebut. Seguiu així, fins sempre

Joan
08 Junio de 2022 10:42

Clinica profesional y con larga experiencia en el tratamiento de nuestras mascotas. Se desviven por ellas y luchan intensamente para solucionar cualquier problema que nuestra mascota pueda tener. Son muy amables. Recomiendo llevar allí tus mascotas.

Sergi
09 Abril de 2022 23:42

Deficient.
Tenint hora agafada em fan esperar 1: 20h a una cadira per dir-me després que la noia està ocupada, que si vull deixi l'animal i m'avisen més tard.
Això no és gens seriós, no es pot tractar a la gent així.
No vull ni espero resposta, però el que us ha passat és que heu mort d'èxit.

Adéu-siau.

Reina
07 Abril de 2022 12:43

Equipo fantastico donde el trato al cliente y sobre todo a tu animal es de 10! Buenas personas y muy buenos veterinarios

Agregar una opinion