ESPANAINF.COM

British American Institute - Mataró, Barcelona

Direccion Carrer de la Riera, 22, Mataró, Barcelona
Telefono +34 937 90 49 89
Horas
lunes10:00-14:00, 16:00-20:00
martes10:00-14:00, 16:00-20:00
miercoles10:00-14:00, 16:00-20:00
jueves10:00-14:00, 16:00-20:00
viernes10:00-14:00, 15:00-19:00
Sitio web www.baimataro.com
Categories Academia de idiomas
Clasificacion 4.9 40 opiniones
Empresas similares cercanas
Hello English Language Academy — Camí Ral de la Mercè, 318, Mataró, Barcelona
GET IT-KIDS&US MATARÓ / ANGLÈS PER NENS — Plaça Fiveller, 24, Mataró, Barcelona
Open Door English — Plaça de les Tereses, 25, Mataró, Barcelona

British American Institute - Mataró opiniones

40
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Raquel
01 Enero de 2024 5:51

Este es el primer año que mi hija cursa en la academia y está muy contenta con su profesor. El profesorado es nativo y eso me atrajo mucho a la hora de escoger academia. El sistema educativo es muy bueno y ha hecho que suba de nota en el instituto. También se agradece la atención de secretaría, Laura es muy simpática.

Ferran
21 Agosto de 2023 21:22

Experiencia muy positiva! Nuestro hijo ha estudiado un año en Wisconsin, colegio correcto, tuvo cambio de familia en enero pero se gestionó rápidamente. La 2º familia un encanto, tanto, que estuvieron en Barcelona la semana pasada. Con BAI todo estupendamente, de hecho enviamos a mi 2ª hija a Idaho este septiembre, todo con BAI! Recomiendo! Agnès de BAI muy organizada y resolutiva.

maribel
09 Julio de 2023 10:00

Mi hijo ha cursado 1º de Bachillerato en Victoria BC Canadá. No puedo estar más satisfecha con la gestión y profesionalidad de todo el equipo de BAI. En especial Agnès i Roser, resolutivas y accesibles. Incluso estuvieron con mi hijo en Victoria. Sin duda recomiendo la agencia a quien esté buscando claridad, facilidad y profesionalidad.

Jose
04 Julio de 2023 16:42

Experiencia altamente satisfactoria.
Nuestro hijo ha estado este año en Lethbrige y sin duda volveríamos a repetir.
Seriedad e información por parte de la agencia.
El equipo de Bai siempre ha estado para cuando lo hemos necesitado.

imma
15 Junio de 2023 2:59

Professorat molt competent, i molt eficients en l'ensenyament. Tracte molt amable i professional. Els meus fills han aconseguit els títols de First i Advanced, i ara ja poden fer els seus estudis universitaris en anglès.

Sara
30 Octubre de 2022 19:46

La experiencia con BAi ha sido más que satisfactoria. La coordinación y el seguimiento antes, durante y después de la estancia se ha llevado a cabo de manera muy profesional. El personal.atento y siempre disponible. La organización muy recomendable. Gracias por todo.

Carlos
28 Octubre de 2022 7:50

L´experiència que hem tingut amb BAI Mataró, no pot haver estat millor.
Estem convençuts que és probablement una de les millors agències amb la que enviar un fill als Estats Units.
Han estat on calia en tot moment, i sempre han contestat els nostres correus i/o trucades al moment i amb diligència.
Enviar als EEUU un fill/a, es tracta d´un procès burocràtic molt farregós que sovint es fa costa amunt. Afortunadament, gràcies a la profesionalitat de tot l´equip, fan que sigui molt més fàcil.
Sens dubte la recomanaríem amb els ulls tancats.
Moltes gràcies per fer possible que la nostra filla visqués la seva aventura americana amb tant d´èxit!

Maria
20 Octubre de 2022 22:19

Un lloc de total confiança per a l'experiència d'estada a EUA durant un curs escolar. El recomano!

Vicky
08 Octubre de 2022 19:47

It has been a pleasure to send our sons with BAI (USA & CANADA)
Javi has enjoyed a lot with a great family, BETTER IMPOSSIBLE thanks to BAI team who involvement and Kindness has been very appreciate.
I recommend this unique experience to all young people

Diego
27 Septiembre de 2022 16:14

L'experiència de la meva filla a EEUU el curs passat ha estat molt bona i la relació amb BAI-mataró, fluida, ràpida i molt professional des del primer moment. Moltes gràcies!

MARC
24 Septiembre de 2022 21:45

Molt content del tracte rebut. Jo he enviat a dues filles a fer el Batxillerat a USA i ambdues amb BAI Mataró. Tenen molt clar com s'ha d'organitzar i saben tots els passos i tràmits que s'han de fer. Sempre contesten al telèfon i busquen solucions.

Andrix
18 Junio de 2022 3:40

Tristemente una mala experiencia. La estancia de mi hija en Irlanda no estaba nada como esperado. Muy mal organizado todo. Vale un dineral.un año perdido. No lo recomiendo, lo siento.

Montserrat
06 Julio de 2021 12:35

Dues de les meves filles han anat als EEUU amb la coordinació del BAI. Ha anat tot molt bé. Durant tot el procés ens hem sentit acompanyats i molt ben informats. A la tornada, van gestionar tot el tema de les homologacions (1r batxillerat) amb una paciència i professionalitat admirable.
Moltes gràcies a tot l'equip del BAI i especialment a la Roser i a l'Agnès, un 10!

Julieta
11 Diciembre de 2020 10:58

Sóc una alumna que ha anat a Dublín, Irlanda a fer 4rt d’ESO.
Només porto casi dos mesos a Irlanda però de moment ho estic disfrutant molt.
Estic molt contenta amb la família que m’ha tocat i crec que es la primera vegada que m’ho passo bé a l’institut.

Des del meu punt de vista, Irlanda és molt bon lloc per passar la teva experiència com a estudiant d’inercanvi ja que la gent és molt acollidora i amable. També, allà estic fent el “transition year” i considero que és molt bon any per aprendre l’anglés ja que no t’has de preocupar per la pressió dels exàmens i deures, sino que aprens coses més utils pel teu futur i pots centrar-te en millorar el teu anglés.
També es veritat que aqui hi ha molts estudiants d’intercanvi i molts d’ells espanyols. Al principi això no em feia gaire il•lusió però ara crec que això es bo ja que si tens algun mal moment sempre tindras a algú que està passant per la mateixa experiència que tu i us podeu fer costat.

Al principi tenia molts dubtes i no estava gaire segura de ser capaç de poder passar tot un any en un altre país i en un altre idioma però vaig decidir llençarme ja que no sempre podria tenir l’oportunitat de viure una experiència d’aquestes. He de dir que em pensava que seria molt més difícil al principi però em vaig quedar bastant sorpresa amb la facilitat que vaig tenir en adaptar-me i entendre l’anglés.
Si que es veritat que hi ha alguns moments que no tot ha estat tant fàcil, com per exemple, el primer dia d’institut, va ser molt estressant. Però aquests petits mals moments no són res comparats amb totes les altres coses que estic vivint.

Aquest any es diferent que els anteriors degut al coronavirus, però crec que tant l’escola, com la coordinadora, com la família ho estan portant el millor possible. Hi ha algunes mesures de seguretat i restriccions però tot hi així, això no evita que estigui gaudint d’aquesta experiència.

Oscar
19 Noviembre de 2020 5:16

Estamos encantados con el trato que hemos recibido de BAI Mataró, tanto nosotros como para nuestra hija, aconsejamos totalmente la experiencia.
En estos tiempo tan difíciles que vivimos nos han puesto las cosas muy fáciles y accesibles con un servicio humano impresionante.

Noemí
11 Noviembre de 2020 6:48

Molt bona! De les úniques acadèmies d'anglès que a part d'aplicar totes les mesures de seguretat, perquè els alumnes puguin seguir aprenent, proporciona una mascareta a cada alumne, cada classe!

Albena
11 Noviembre de 2020 1:57

The best English classes' school in Mataro for me and my family. We came to Spain 10 years ago and we're looking for English native speakers teachers as my daughter was preparing the First Certificate at that time. Two years later she got her Proficiency. Really nice people, helpful and well organized.

Oscar
10 Noviembre de 2020 11:48

He estat apuntat durant anys i sempre he tingut un tracte de 10, tant de forma presencial a classes de grup com a classes particulars.
Des del primer dia vaig estar amb un grup d'alumnes amb els qui podia seguir les classes i preparar-me pels exàmens amb l'ajuda del professorat.
Simplement, content d'haver començat en una acadèmia com aquesta!

Alexandra
10 Noviembre de 2020 3:01

És una acadèmia amb excel·lent professorat. No només es preocupen, ajuden i ensenyen anglès; sinó que, si necessites qualsevol ajuda fora, també te la proporcionaran. La meva experiència amb ells és magnífica. He assistit a les seves classes des de petita, obtingut el First, anat a Dublín i Anglaterra, i sempre amb un tracte increïble. Quan he necessitat ajuda amb correccions de treballs de la universitat, també hi han estat per ajudar-me! Són un 10! Recomano 100% apendre anglès amb ells!

Javier
31 Octubre de 2020 7:20

Por fin alguien que responde en una crisis!
Deben existir cientos de historias del COVID, de adolescentes atrapados en el mundo con escuelas y fronteras cerradas, y sin vuelos de repatracion.
Yo conozco la historia de mis hijas, y he visto una Compañía que se involucra en dar una solucion, con los contactos adecuados en el extranjero para resolver los problemas, con un seguimiento diario, y con un trato personal cuando mas se necesita!
Os recomiendo a BAI Mataro para llevar a vuestros hijos a estudiar en USA, Canada, UK, Europa.
Tienen mucha experiencia, son muy competitivos de precio, pero no escatiman esfuerzos, gestionan rapidamente, dan soluciones, asesoran con conocimiento, tienen el tamaño justo para que tu cuentes, y no cobran cada vez que hacen algo!
(Ah y aunque sean de Mataro tambien llevan alumnos desde Madrid!)

Agregar una opinion