ESPANAINF.COM

Ca la Rotllada, Cantonigròs

Direccion Ctra. Vic-Olot C-153, km 23,6, Cantonigròs
Telefono +34 938 56 50 24
Sitio web www.calarotllada.com
Categories Edificio de apartamentos, Casa rural
Clasificacion 5 5 opiniones
Empresas similares cercanas
BCN Montjuïc — C/ de Sant Fructuós, 64, 74, Barcelona
Feelathome Poblenou Beach Apartments — C/ de Bilbao, 11, Barcelona
ApartEasy Your rental solution — C/ de Sta. Tecla, 3, Barcelona
Apartamentos Ibersol Arquus — Carrer de Carles Buïgas, 40, Salou, Tarragona

Ca la Rotllada opiniones

5
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
said
30 Diciembre de 2023 19:28

El sitio es es muy bonito. La casa donde nos alojamos es bonitas con detalles antiguos unas vistas a las montañas i sobretodo el personal Ahmed es una persona sympatica a repetirlo seguro

Neus
14 Septiembre de 2023 7:22

Ca la Rotllada és una casa de turisme rural de primera, d’aquelles que n’hi ha poques. Tot d’aquest lloc és sensacional. Començant per l’entorn espectacular del Collsacabra, dels més bonics i espectaculars de Catalunya. La casa, reformada amb delicadesa i modernitat però respectant els orígens, és un lloc acollidor i molt còmode per desconnectar del soroll i l’estrès i connectar amb la natura i la seva calma. Si a tot això li sumes la fabulosa cuina de la Maria que és d’una qualitat excepcional i el seu bon fer i bon tracte, el resultat és un lloc d’aquells a on t'hi voldries quedar per sempre. Nosaltres hi hem celebrat un petit casament molt íntim i la Maria s’ha avingut a totes les nostres peticions i el resultat ha superat amb escreix les nostres expectatives. Gràcies Maria i Carme per tractar-nos tan bé! Tornarem!

Anna
29 Agosto de 2023 12:35

Un lugar precioso para relajarse y desconectar rodeado de naturaleza. Alojamiento y servicio estupendos. Me lo anoto para volver!

David
17 Febrero de 2023 13:19

Una meravella de casa rural. Pel tracte de la Maria, per l'entorn natural, la gastronomia del lloc, la tranquilitat. Recomano molt gaudir d'uns dies a aquest lloc tan especial.

Ricard
14 Octubre de 2022 2:49

Una vegada més, l'estada de cap de setmana a Ca la Rotllada ha estat increïble! El tracte de la Maria i tot el seu equip ha estat immillorable, amb un final d'àpat de menú especial que t'hi pots llepar els dits!

Agregar una opinion