ESPANAINF.COM

Ca l'Helena, Barcelona

Direccion Carrer Nou, 4, Castellet, Barcelona
Telefono +34 637 53 99 80
Sitio web www.calhelena.com
Categories Casa de vacaciones, Alojamiento con servicio
Clasificacion 4.9 46 opiniones
Empresas similares cercanas
Villa Mas Estrada — Carr. de la Serra Magra, s/n, Riudarenes, Girona
La Pahissa de Can Abras Casa Rural — Veinat de la Verneda, 25, Cassà de la Selva, Girona
MAS BERNAD holiday farmhouse — Veïnat de les Barraques, Vilademuls, Girona
Totiaran Alquiler Baqueira - Apartments in Baqueira — C/Perimetrau S/N Edif. Port de la Bonaigua, Local. 3J, Baqueira, Lleida

Ca l'Helena opiniones

46
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Rach
14 Julio de 2023 2:14

Tuvimos una estancia encantadora y disfrutamos de nuestras vacaciones en Ca l'Helena. Quim es un anfitrión muy simpático y amable, la comunicación fue muy bien desde el principio hasta el final! Las 4 habitaciones con sus propios baños eran muy bonitas y prácticas para nuestra gran familia. Pero lo mejor de todo fue la piscina grande con mucha privacidad y sol todo el día! Me alegro de haber venido aquí para pasar nuestras vacaciones.

Josep
16 Abril de 2023 13:46

Bon dia.
Em estat molt be a la vostre casa, desde el lloc, la tranquilitat, casa funcional, una joia.
Esperem poguer tornar algun dia a disfrutar de la casa.
Molt recomanable.

Santi
07 Abril de 2023 21:12

Quan en un lloc en què només has estat un cap de setmana, et trobes com a casa teva i amb unes instal·lacions fantàstiques, només es pot dir CHAPEAU!

Beatriz
27 Febrero de 2023 23:25

Una casa perfecta para un fin de semana con amigos o familia. Muy amplia, acogedora y con baño privado en cada habitación. Muy recomendable!

esther
17 Diciembre de 2022 14:08

Es una casa molt acollidora. A mi m'encanta. Les vegades que he anat, amb els amics, ha estat genial. Es pràctica, amb lavabo a cada habitació, super pràctic. La cuina que no li falta res.per mi Ca l'Helena es una de les cases que m'he trobat més comoda. Tornare'm segur.
Una abraçada
Esther

Andres
05 Diciembre de 2022 13:46

Casa preciosa, muy cuidada y con unas habitaciones cómodas y espaciosas, y las zonas comunes muy cómodas, Barbacoa y piscina divinas estuvimos geniales y el entorno bucólico

Cristina
26 Noviembre de 2022 11:56

Hemos estado este pasado fin de semana impartiendo una formación para Wedding Planners de La Flamenka Events. Escogimos el lugar por su ubicación. Un pueblo muy tranquilo y con un entorno maravilloso. La casa nos convenció por su estructura, con cuatro habitaciones dobles y baño privado en cada una. La cocina abierta y comedor, nos ayudó a sentirnos como en casa, muy cómodos. El jardín con terraza y piscina, nos permitió realizar algunas actividades sin movernos de la casa. La limpieza era impecable y dispone de todo lujo de detalles y menaje. La decoración, algo de suma importancia para profesionales tan detallistas como somos las diseñadoras de bodas, sorprendió gratamente y el trato de Quim inmejorable. Nos recibió muy amablemente y estuvo pendiente de nuestro confort durante todo el fin de semana. Sin duda repetiremos y lo recomendamos a quienes quieran pasar un fin de semana increíble. Gracias Quim, ha sido una experiencia preciosa para todos!

pedro
13 Octubre de 2022 13:31

Muy acogedora, y cuidada, genial para ir con amigos. Habitaciones muy completas con baño en cada habitación, el jardín con la piscina y barbacoa maravilloso. Quim el propietario, muy atento y accesible. Ya habíamos estado en otra ocasión y repetiremos seguro.

Merce
23 Septiembre de 2022 11:38

Hem estat aquest cap de setmana amb un grup d'amics, la casa està molt ben equipada, el Quim es molt amable, i una benvinguda amb una ampolla de cava. Tornarem per gaudir més de la piscina

Yolanda
22 Julio de 2022 14:18

Es una casa preciosa que además no le falta de nada. Muy bien ubicada para disfrutar de la naturaleza y descansar, muy buena combinación.

Imke
29 Junio de 2022 7:00

The communication with Quim has been great, also a lot of good info on activities in the neighborhood.

We were with only 4 people, but the house is great for bigger groups as there's plenty of space both indoor as outdoor.
We loved the big kitchen, bbq, pool and the fact that all bedrooms had their own bathroom.

The village is only small, but within 15 minutes you can be in the city, or on the beach! Ideal to discover the Penedès area and a day trip to Barcelona.

Inma
16 Junio de 2022 15:22

Casa perfecte. Escala còmode, espais amplis, tot molt net, lavabos una mica justos però normal si es volen tenir tipus suite. Única pega, tovalloles rasquen una mica. Estris de cuina perfectes. Jardí perfecte. Llàstima no poder gaudir d la piscina.
Llibertat per l'hora d sortirà. Gràcies. Detall d'una ampolla d vi escumós.
Quim molt atent i servicial.
Recomanable 100%. Tornarem segur.

Lluís
20 Enero de 2022 15:36

Hem estat en una casa enorrrrrme i preciosa. Tota de pedra i nova. Té piscina i jardí, a part de dues plantes. Abaix, tot diàfan, amb cuina amb rentaplats, forn, microones, combi.un menjador amb taula per 12 comensals, sala amb una gran tele i un racó per jugar a jocs de taula, a part d'un lavabo. A la segona planta, quadre habitacions dobles amb lavabo a cadascuna. A banda, en Quim, el propietari; persona amable, agradable, encantador.ens ha informat de tot el que podíem fer i veure. També hi ha un restaurant molt bo, al mateix carrer de la casa i un forn, al carrer de darrera. El poble, tot i que petit, preciós i acollidor. Lògicament, ens ha faltat temps per fer-ho tot.
Gràcies Quim, per llogar-nos aquesta meravellosa casa!

Laura
19 Enero de 2022 12:10

Ca l'Helena ha sigut un gran encert per passar el cap de setmana. Una casa molt acollidora que des del primer moment senties com teva. Ens ha encantat que totes les habitacions tenen bany privat. La casa estaba molt neta i tenia tots els equipaments necesaris. Moltes gràcies Quim!

Maite
15 Enero de 2022 4:03

Preciosa casa, en un poble molt bunic, fantástica per fer rutes en un entorn magnífic. Casa molt ben equipada per trobar-te com a casa teva! De 10!

Rosa
04 Enero de 2022 20:41

Hemos pasado un gran fin de semana en familia en Ca l'Helena donde nos recibió Quim (el propietario) muy atento y agradable. Es una magnífica casa para 8 personas con mucho confort y comodidad. Destacar que cada habitación tiene dentro un lavabo completo con plato de ducha. La cocina y el salón muy amplios. Sofá para poder estar todos juntos, la verdad es que todo positivo.
Muy recomendable:)

Aina
18 Noviembre de 2021 1:24

Una casa molt acollidora, on no li faltava detall per sentir-se com a casa. L'amfitrió va ser molt amable. Si podem, repetirem segur. La recomanem 100%!

Olga
25 Octubre de 2021 1:58

Ca l’Helena està ubicat en un lloc genial envoltat de natura on pots desconectar de l’estres de la ciutat.
El poble és petitet amb 50 habitants on hi ha un restaurant i una fleca que fan un pà i croissant boníssims, hi ha un castell del segle X i rutes per caminar amb paissatges espectaculars. Hi ha el preciòs pantà del Foix on es poden veure aus de diferents espècies.
Ideal per anar amb nens de totes les edats, amics, familia.
Ca l’Helena és una casa fantàstica, amb una cuina oberta molt amplia, el menjador molt gran amb tres espais, tots oberts, un on estan els sofas amb la llar de foc i els sofas, un altre amb una gran taula per menjar i un altre perfecte per posar l’ordinador i tenir el teu despatx. Tot plegat és molt acollidora i amb tots els detalls perquè l’estancia sigui el més comoda posible.
A la terrassa està la piscina orientada perfectament per tenir sol tot el dia i una taula on menjar si vols després de fer la barbacoa o per sopar a les nits i fer la tertulia.
Ens va agradar molt que hi ha jardí i tenen un precios oliver de 75 anys.
Tot està molt net, amb uns mobles molt macos que semblen antiguitats.
A dalt hi han quatre espaioses habitacions cadascuna amb el seu bany propi.
Tot està perfectament equipat: llençols, mantes, secadors, tovalloles, rentadora, rentavaixelles.
Ets sents com a casa o en el nostre cas, millor que a casa pel fet que els nens van disfrutar molt de la piscina.

I per acabar, encara que no menys important, vull destacar l’amabilitat de Quim, atent a qualsevol necessitat nostre i molt proper donant la confiança que mai abans ens haviem trobat. Molt pacient perquè vam arribar pel check in una mica tard de la hora prevista i tot i això amb una càlida benvinguda.
Per cert, de benvinguda vam tenir unes Catanies tipiques de Vilafranca que no us les podeu perdre!

L’estancia s’ha fet curta però intensa. Ben segur que hi tornarem i desitjem poder conèixer a Helena.

Una abraçada de tot cor

Familia Jiménez González

Manoli
19 Septiembre de 2021 7:06

Casa muy bonita y acogedora, piscina estupenda, el pueblo genial y cerca de la playa, para repetir!

Thanh
18 Septiembre de 2021 9:40

Le lieu est située dans un havre de paix! La maison très spacieuse, confortable, on ne manque de rien. Chaque chambre a sa douche et ses toilettes, c’est très agréable. La piscine est un vrai plus. C’est la 2eme fois que nous venons et il y aura une 3eme. Quim le propriétaire est adorable et à disposition si besoin. Nous avons encore passé de super vacances!

Agregar una opinion