ESPANAINF.COM

Caixa d'Enginyers - Girona

Direccion Carrer Emili Grahit, 10, Girona
Telefono +34 972 41 64 58
Horas
lunes08:30-14:00
martes08:30-14:00, 16:00-18:00
miercoles08:30-14:00, 16:00-18:00
jueves08:30-14:00, 16:00-18:00
viernes08:30-14:00
Sitio web bit.ly/OfisCaixersCE
Categories Cooperativa de ahorro y crédito, Caja de ahorros
Clasificacion 1.7 11 opiniones
Empresas similares cercanas
Caixa d'Enginyers — Gran Via de Carles III, 2, Barcelona
Agropecuaria Coperal SCCL — Carretera d'Igualada, 94, Santa Coloma de Queralt, Tarragona

Caixa d'Enginyers - Girona opiniones

11
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Imma
29 Agosto de 2021 2:56

Decideixo obrir un compte a caixa d, enginyers perquè tinc coneguts que són socis.

Estic una estona esperant a què em preparin els papers d.obertura i mentre em lliuren un qüestionari sobre inversions. Quan em donen els fulls per signar i obrir el compte, m'adono que necessitaré un temps per llegir-los. Es va fent cua d, espera a fora i sento que li diuen al próxim client que en un moment passarà ell. Vaig preguntant sobre les comissions que llegeixo que em cobraran si em quedo amb descobert, que son varies. Seguidament la noia que m'està atenguen em diu que li sembla molt bé que li pregunti i que em llegeixi el que haig de firmar però que porto molts estona allà i que hauria d'acabar-ho a casa si vull. Li comento que no em sembla bé el que em diu i que haig de llegir el que firmo. Sento que em fa fora i m'esbandeix. Em respòn que estem en temps de Covid, que tornen a pujar els contagiats i que no poden tenir a la gent tanta estona a l'oficina. Que si vull anul.lar el compte cap problema. Evidentment li dic que ho anul.li tot i marxo.

Em sembla una falta de respecte que no em dediquin el temps necessari per atendre'm. Que em manin la pressa per poder obrir un compte quan ells necessiten una bona estona per introduir dades i imprimir els documents a firmar. I que utilitzin l'excusa del Covid per fer-te fora quan tenen el següent client esperant. Des d'un principi poden dir que la documentació s'ha de llegir a casa i portar-ho firmat si el Covid és un problema.
Mal tracte, falta de sensibilitat i amabilitat.
Per ser una cooperativa no està malament.
Heu perdut un client, ara bé, com que no us importa.

Sònia
15 Agosto de 2021 11:29

L'octubre de 2020 vaig voler-me fer sòcia vostre i vaig haver de no fer-ho per la falta de celeritat, serietat i bones pràctiques. Em vaig sentir molt decebuda i desil·lusionada.

Per qüestions vàries vaig decidir fer l'alta de forma no presencial (repeteixo l'any 2020). No la vaig poder fer amb certificat electrònic, sinó que se'm va demanar documentació per telèfon i que la remetés per correu electrònic i el contracte es va enviar per missatger (16 dies després d'iniciar el procés d'alta) i havia de llegir les condicions del contracte mentre la noia del servei de missatgeria s'esperava per recollir el contracte signat i tornar-lo. Evidentment aquest darrer punt va ser definitiu.

I la meva reflexió és la següent, si per tenir una nova sòcia, que crec que és positiu per la cooperativa, el procés és tan lent i hi ha tants punts dèbils, el dia que necessiti alguna cosa d'aquesta entitat, quin serà el resultat?

Bé, crec que us cal una bona posada a punt en qüestions digitals i tracte amb els socis.

Aprofitant l'escrit que vaig trametre a l'entitat amb explicacions de la meva decisió de no fer-se sòcia perquè poguessin millorar adjunto alguns dels punts per si pot ser d'interès a algú. Cal tenir present que això era en data OCTUBRE de 2020.

- Les condicions per tenir de forma gratuïta una targeta de DÈBIT és fer una despesa mínima en una targeta de CRÈDIT. Tot té un preu, clar!
- NO doneu facilitat de realitzar l'alta d'un compte amb certificat electrònic.
- OBLIGUEU a fer-vos arribar un seguit de documentació amb dades personals i econòmiques per via de correu electrònic. No ho indiqueu per escrit en el correu electrònic que envieu, sinó que ho informeu per telèfon i després de preguntar-ho per correu electrònic m'indiqueu que si s'ha de fer per aquesta via sense donar-me opció a cap altra forma.
- A la web no es pot identificar-se amb certificats electrònics d'idCAT o la FNMT, puc entendre que només voleu utilitzar un dispositiu segur de firma, però implica lector i no sempre podrem disposar de lector a on siguem.

Per si pot servir d'ajuda a algú i sobretot a la cooperativa, que crec que ha de ser el futur. Espero algun dia poder trobar canvis i formar-ne part.

Valentina
03 Agosto de 2021 6:02

Fuimos a abrir una cuenta ya que tenemos amistades que nos habían hablado muy bien de Caixa d'Enginyers. Después de esperar más de media hora para entrar, estuvimos sentados 1 hora con una chica. Y salimos sin abrir la cuenta.
Le preguntamos de si nos podíamos llevar los papeles que teníamos que firmar y después traérselos firmados, ya que vimos de que había gente esperando afuera, pero nos dijo que no se podia. Así que nos pusimos a leerlos ahi mismo, si voy a firmar un contrato leo todo de arriba abajo. Nos dice, con actitud, de que si leíamos toda la documentación estaríamos ahi todo el día.
Ademas, después de darle toda nuestra información y que ella tuviera nuestra documentación en sus manos durante todo el procedimiento, nos dio los papeles para firmar y vimos de que habían algunos errores. Nombre incorrecto, lugar de nacimiento incorrecto. Ella empezó a tacharlos con el bolígrafo como si nada. Nosotros no vamos a firmar ningún documento erróneo y ademas tachado. No pidió disculpas en ningún momento y estaba molesta. Como si nosotros tuviéramos la culpa de sus errores. Nos pareció muy incompetente y con actitud. Obviamente le dijimos que cancelara todo y nos piramos. Qué perdida de tiempo. Tendremos que abrir la cuenta online

Nil
08 Julio de 2021 18:27

Los empleados que te atienden son unos incompetentes, un día te dicen una cosa, vuelves otro día y te dicen otra, me hice una cuenta joven sin comisiones, y sin decirme nada me la cambiaron y empezaron a cobrar comisiones. Al irme a quejar me hacen cerrar la cuenta, ya que según ellos no se puede volver a cambiar.

Ellos sin ni consultarte te la cambian, pero si quieres volver a lo que contrataste, tienes que cerrar la cuenta y abrir otra, lamentable.

No lo recomiendo para nada.

Carles
15 Junio de 2021 18:27

Els traballadors son uns incompetens i inutils en carregen comisions en terjetas donades de baixa mol lamentable me plantejo seriosement cambia de banc i no posot menos estrellas per que no amb deixa

Monica
20 Marzo de 2021 21:49

Es un autèntic desastre, he patit una estafa amb la targeta, tipus estafa bancaria, doncs no hi ha maneres qe se'n facin càrreg, apart de la denuncia dels Mossos, he presentat la queixa, que per cert la vaig tenir qe repetir al castellà, cosa que trobo molt fort, i no mhan tornat els diners, en fi, no ho aconsello per res del mon, la gestió es pèsima.i sels hi enfot perdre un client per aquest tema.dons apa adeu.

Marc
03 Diciembre de 2020 13:10

Puntuo amb un 1 perquè no hi ha l'opció de puntuar amb un 0.

És lamentable que, havent visitat 3 bancs per trobar una bona hipoteca, hagi estat el banc on tenim els diners el que ens ha ofert la pitjor atenció.

Passotisme absolut al demanar informació sobre hipoteques. Vam ser atesos per un empleat que es va dedicar a fer el mateix que havíem fet prèviament des de casa: fer servir el simulador online i imprimir les taules d'amortització. Una pèrdua de temps, energia i paper.

El poc interès mostrat a l'hora de tractar sobre la hipoteca (ubicació del pis, feines, alternatives del mercat) em fa pensar que o bé des de Caixa d'Enginyers no hi ha voluntat d'oferir hipoteques (1.7% tipus fix amb màximes bonificacions. El mercat està al voltant de l'1% amb màximes bonificacions) o bé que no hi havia voluntat per part de l'empleat.

Al final, ni hipoteca, ni nòmines, ni estalvis. Marxem molt descontents de la Caixa d'Enginyers 3 anys després d'anar-hi.

David
11 Octubre de 2020 15:37

Molt bona atenció rebuda a Caixa d Enginyers a Girona. Ens han facilitat les gestions i ens han aclarit les consultes que teníem.

Ismael
03 Agosto de 2020 11:42

Molt bona entitat, atents, amb una atenció al públic extensa i àmplia. No cobren cap comissió per a res, ni per manteniment, ni per tarja (si en fas ús), ni per transferències,
La recomano perquè, a més, no és un banc, és una cooperativa de crèdit.
Molt content, i moltíssimes gràcies. A més, tenen la seu social a Barcelona!

Marc
28 Julio de 2020 22:39

Bon dia, soc enginyer i tinc compte a Caixa d'Enginyers des de fa molts i molts anys. Aquest any han començat a aplicar comissions de manteniment abusives, porto ja 2 mesos intentant cancel·lar el compte sense èxit. Es veu que vaig cometre el greu gravíssim error de comprar una acció de CAPITAL SOCIAL que ara veig que els hi és un problema vendre'l, sempre hem diuen espera a viem a final de mes, i de mentre no hem permeten cancel·lar o bloquejar el compte: per tant anar pagant comissions de manteniment.

Joan
28 Abril de 2020 3:33

Hem durat un any com a clients. Desaconsellarem aquesta entitat/oficina rotundament. En un any hem passat de tenir un compte conjunt i dues targetes de dèbit sense cap mena de comissió i amb els rebuts bonificats, a que ens cobrin d'un dia per l'altre 83€ en diferents comissions tant per les targetes com pel compte, i que no ens bonifiquin cap rebut. La raó, segons ells, és per un canvi de les condicions dels productes contractats. La oficina no s'ha preocupat en cap moment de posar-se en contacte amb nosaltres per avisar d'aquests canvis en els productes. Un cop haguem trobat un altre compte que no tingui comissions i fem els canvis de domiciliació corresponents, el tancarem ipso facto. I mai més.

Agregar una opinion