ESPANAINF.COM

Cal Gabriel, Lleida

Direccion Carrer Riu De Mola, 5, Tuixent, Lleida
Telefono +34 973 37 01 42
Sitio web www.calgabriel.com
Categories Hotel, Casa rural, Restaurante
Clasificacion 4.7 33 opiniones
Empresas similares cercanas
Hotel - Restaurant Molí de Fórnols — Carretera, s/n, Tuixent, Lleida
Cal Farragetes — Carrer del Coll, 7, Tuixent, Lleida

Hotel Cal Gabriel opiniones

33
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Lara
25 Septiembre de 2023 3:06

Nos encantó nuestra estancia en Cal Gabriel. Mario es un anfitrión encantador y fue muy interesante charlar con él sobre la cultura, el estilo catalán y su viaje. La habitación y la comida eran fabulosas, solo con productos locales. Tuixent tiene una sensación mágica, un lugar que nos pareció especial Muchas gracias Mario

Sergi
01 Septiembre de 2023 2:09

Todo genial. El trato excelente, Mario y Toni atentos en todo. El desayuno una degustacion de productos de proximidad buenísimo! Y se cena de lujo. Volvemos seguro!

Ramon
13 Agosto de 2023 13:11

Lloc agradable, entorn molt tranquil.
Habitació petita.
Massa embotit per Esmorzar.

Francisca
31 Julio de 2023 19:47

Trato familiar y la comida estupenda.un lugar tranquilo para desconectar. Lo recomiendo cien por cien

Ana
08 Julio de 2023 16:04

Hem anat aquest cap de setmana la meva parella i jo per sopar i ens va sorprendre perquè anys enrere ja havíem estat i no ho recordàvem així. Pensàvem que el menjar seria de qualitat i amb quantiat com ho era abans quan qui ho portava era una dona gran i el menjar era molt casolà.
Ara el menjar segueix sent de qualitat però amb tocs més moderns i innovadors.
Crec que els preus són una mica elevats.
També ens va sorprendre que només fan sopars.

Jonathan
31 Mayo de 2023 7:17

Our room was in the the Cal Farragetes rooms, a very short walk from the Cal Gabriel rooms and the restaurant. Our room was basic but we were hiking so didn't care. Bed was great, shower was great so that sorted everything. The restaurant was superb for both dinner and breakfast, far beyond expectations. Best of all, Mario really made us feel at home. We relaxed in the restaurant near the fire reading in the afternoon. It was a comfy experience, like a family run country house. Highly recommended.

Cristina
24 Mayo de 2023 23:25

Un tracte exquisit i proper que fa que et sentis a casa.
Els esmorzars increïbles amb formatge, embotits i melmelades de la zona i una nocilla elaborada per ells.
Els sopars deliciosos amb productes ecològics i de proximitat.
Mil gràcies per tantes converses, tantes rialles.

Jonathan
24 Abril de 2023 0:24

Nuestra habitación estaba en las habitaciones de Cal Farragetes, a muy pocos pasos de las habitaciones de Cal Gabriel y del restaurante. Nuestra habitación era básica pero estábamos de excursión, así que no nos importó. La cama era estupenda, la ducha era genial, así que eso solucionó todo. El restaurante era magnífico tanto para la cena como para el desayuno, mucho más allá de nuestras expectativas. Lo mejor de todo es que Mario realmente nos hizo sentir como en casa. Por la tarde nos relajamos en el restaurante cerca del fuego leyendo. Fue una experiencia cómoda, como en una casa de campo familiar. Muy recomendable.

AGC
08 Noviembre de 2022 13:38

Vam passar un cap de setmana llarg a Cal Gabriel i ho recordem amb gran estima! Els sopars i els esmorzars excel.lents en un restaurant petitó i acollidor on en Mario i en Toni et fan sentir com a casa des del primer moment.
Descobrir la Vall de La Vansa des d aquest indret perdut és un regal. Hi tornarem segur! Moltes gràcies.

Angie & Manel

Maria
03 Septiembre de 2022 12:49

Lugar con encanto y trato excelente, con desayuno de productos de la zona y opciones vegetarianas

Laia
27 Marzo de 2022 10:10

Un lloc molt tranquil!
Menjar de primera qualitat, val molt la pena la mitja pensió. I amb dos amfitrions de 10!

Gemma
15 Marzo de 2022 2:40

És un lloc molt acollidor, les habitacions estan netes, es menja molt bé i el personal és molt amable. Gaudeixen amb la seva feina, es nota la seva dedicació. Segui-ho així!

Josep
13 Marzo de 2022 3:58

Per què no ens hem conegut abans?
Les coses moltes vegades succeeixen per casualitat. Vam anar a realitzar una caminada al poble de Tuixén i aparquem el cotxe just sota el cartell anunciador de l'hotel rural-restaurant Cal Gabriel.
Reservem la taula. A la nostra arribada tot estava preparat i ajustat a les mesures anti-COVID. El menú dona per a triar primers, segons i postres. És igual el que demaneu, és tot de primera qualitat, servit amb gust i diligència. És cuina amb productes de proximitat, excel·lent. Tenen una carta de vins amb el millor de cada casa. Val la pena sens dubte. Repetirem quan canviï l'estació per degustar els productes de tardor.

Cristina
10 Julio de 2021 12:03

M'ha semblat un lloc acollidor, net i molt xulo. En Mario super atent, educat, i La cuina den Toni brutal. I tornaré.

Marcel
18 Junio de 2021 6:34

Una experiència excellent. El menú es genial, amb plats diferents als restaurants habituals, amb una justificació de producte local i de tradició. El servei també es boníssim. A més, t'expliquen l'origen dels aliments. Una elecció excel.lent, estic encantat. Hi tornaré.

Daniel
21 Mayo de 2021 17:13

Trato exquisito de Mario y Toni, comida de gran calidad con productos de la zona, dormitorios muy amplios, camas cómodas. Estancia excelente.

Susanna
10 Mayo de 2021 1:29

A Cal Gabriel et sent com a casa, per l'espai acollidor, el bon menjar amb productes de qualitat del territori i sobretot per l'amabilitat i tracte excepcional dels seus propietaris.

Neli
18 Abril de 2021 5:34

Lugar estupendo para reponerse.de.una caminata. El chico que nos atendió, UN 10 (si, tú el de las gafas) gracias por todo.

Pilar
30 Enero de 2020 3:23

Un lugar excelente, la comida excelente, el trato excelente, todo muy elaborado y con una gran calidad en cada plato. Si váis a Tuixén no dejéis pasar esa oportunidad.

Txeli
24 Noviembre de 2019 21:34

Restaurant acollidor, familiar i amb un tracte exquisit.
Menú de gran qualitat en cuina tradicional i de productes del Pirineu.
Entorn únic per gaudir de la natura

Agregar una opinion