ESPANAINF.COM

Cal Maso, Lleida

Direccion Hostafrancs, Lleida
Telefono +34 661 23 15 44
Sitio web www.calmaso.com
Categories Alojamiento, Hacienda turística, Alojamiento con servicio, Apartamento turístico
Clasificacion 5 9 opiniones
Empresas similares cercanas
BLAUMAR & BlauHotelsBlanes — Carrer de Mercè Rodoreda, 5, Blanes, Girona
Alberg La Conreria - Tiana, Barcelona — Carretera B-500, Km 6, Tiana, Barcelona
Barcelona apartments Gaudí Flats — C/ de Còrsega, 523, Barcelona
Masia el pujol — Masia El Pujol, s/n, Navès, Lleida

Alojamiento Cal Maso opiniones

9
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Córcoles
23 Diciembre de 2023 6:49

¡Una estancia genial! La casa estaba súper limpia, muy bien equipada y la zona muy tranquila, ideal para desconectar. Roser fue muy atenta en todo momento. Un lugar 100% recomendable para ir en familia, amigos y descansar.

Montserrat
30 Agosto de 2023 17:58

Fantástico fin de semana, todo lo deseado, tranquilidad, desconexión, relax, higiene perfecta en toda la casa, muy bien equipada, Roser atenta a cualquier cosa que se necesite, mi pareja y yo hemos estado de lujo, la piscina increíble, todo de diez, un puente de la Diada perfecto. Gracias Cal Masó.
Montse.

Arantxa
27 Agosto de 2023 19:58

Hola quería dejar nuestra opinión, hemos estado de lujo la casa de diez. Esperamos volver pronto gracias Roser.

Marcos
12 Agosto de 2023 5:58

Tranquilidad, buenas vistas. Piscina adecuada para un remojón. Cerca de sitios para visitar.

anna
12 Julio de 2023 2:24

Hem passat una setmana fantàstica amb tota la família! 100% recomanable! Una casa amb totes les comoditats i una piscina ideal. El poble és molt tranquil i la casa queda a prop de diferents llocs d’interès. La Roser ens ha ensenyat la granja i les nenes han estat encantades!

Andrea
06 Junio de 2023 6:03

Hemos tenido el placer de alojarnos en la casa de Roser y ha sido maravilloso absolutamente todo. La casa es preciosa y súper acogedora, y está llena de arte (creado, en su mayoría, por su dueña).

Todo estaba impecable, bien cuidado y Roser ha sido amabilísima. Nos recibió con huevos cogidos de su corral, se ofreció a enseñarnos la granja con nuestra hija pequeña, y tuvimos el placer de ver su taller de escultura.

Sin duda, es un lugar al que –ojalá pronto– podamos volver.

Susana
09 Febrero de 2023 12:01

Un lloc espectacular per anar en familia, molt net i acollidor, la Roser i el Ramon molt atents.
Ideal per anar amb nens, per veure els animals de la granja.
Amb moltes ganes de poguer tornar.

Esther
07 Febrero de 2023 16:15

Un cap de setmana maravellós amb totes les comoditats, ideal per relaxar-se i desconectar. El Ramon i la Roser ens han tractat molt bé, gràcies per tot.

Manel
10 Enero de 2023 14:42

Allotjament i atencions perfectes
Just acabem d'arribar de passar tres dies al Paller, a Cal Masó i tot ha estat perfecte:
- Amb les previsions de fred, a mitja setmana van engegar la calefacció radiant i quan vam arribar la casa estava a la temperatura perfecta.
- Tant les explicacions de l'allotjament com de les possibilitats de visites i activitats per la zona per part de la Roser.
- Malgrat que no ho hem necessitat, l'allotjament està adaptat al 100%, fins i tot amb ascensor per poder accedir als dos pisos superiors (habitacions i bany a la primera planta i sala i piscina a la segona planta).
- Casa amb llar de foc moderna que funciona perfectament i amb tota la llenya que es necessiti.
- Allotjament equipat amb tot el necessari i amb tots els electrodomèstics amb perfecte estat.
- Com que vam comentar que dissabte volíem anar a visitar la Fundació Viladot i l'Espai Guinovart a Agramunt i que diumenge volíem anar a visitar els castells de Comabella i Les Pallargues ens va oferir els descomptes que ens podien fer en aquests llocs per estar allotjats a Cal Masó.
- Com que també volíem fer alguna caminada, la Roser ens va recomanar dues rutes per fer al voltant d'Hostafrancs (a Santesmasses i a L'Aranyó). Les dues molt atractives i no molt cansades, tot i que la de L'Aranyó, entre anar i tornar, és de gairebé 10 quilòmetres. De ben segur que si li haguéssim comentat, ens hauria recomanat altres rutes més curtes i igual d'interessants.
- I, finalment, destacar que la Roser és una artística plàstica i que, tant els dos allotjaments, com el voltant de casa seva és ple d'obres seves i molt atractives. Una clara mostra de la seva sensibilitat, tant per a l'art, com per a les atencions als allotjats.

Agregar una opinion