ESPANAINF.COM

Cal Paller, Lleida

Direccion Masía Rural Padrinàs, La Vansa i Fórnols, Lleida
Telefono +34 616 95 86 50
Sitio web www.calpaller.com
Categories Hotel
Clasificacion 5 15 opiniones
Empresas similares cercanas
Hotel - Restaurant Molí de Fórnols — Carretera, s/n, Tuixent, Lleida

Hotel Cal Paller opiniones

15
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Marisa
01 Enero de 2024 15:23

No tengo palabras para describir el fin de semana.
De verdad que le pongo un 100!
En Cal Paller te cuidan y cuidan hasta el ultimo detalle. Es tranquilo.es acogedor.es espectacular! Agradezco el trato tan cercano.es como si estuvieses en casa.
Volveré seguro!

sandre
06 Noviembre de 2023 17:43

Lugar con encanto para pasar unos dias.
La atención de todo el personal un 10
La comida deliciosa y abundante.
Las instalaciones tienen todos los detalles.
El lugar está un poco apartado, para descansar y relajarse perfecto.
Gracias Cal Paller y a las personas que allí trabajan.

Joan
29 Octubre de 2023 10:26

No deixeu de vindre, no hi han paraules per explicar-ho, millor imposible, lloc, instalacions, personal, menjar, si no hi aneu es pecat

Pol
17 Octubre de 2023 6:29

Descans absolut en un lloc idíl·lic. Qualitat, tot cuidat al detall, cuina amb productes de proximitat, personal molt agradable i un entorn immillorable. Hi tornarem segur, 10/10!

Un usuario de Google
07 Octubre de 2023 20:07

Gaudir d'una estada a Cal Paller és un regal. Hi hem anat diverses vegades i hi tornarem segur. L'entorn desprèn calma, serenitat i pau. El lloc és preciós, decorat amb un gust exquisit i amb un munt de detalls. El menjar deliciós. I l'amo és un sol.
Ho recomano al 100%!
L'únic punt negatiu per nosaltres és que ho tenim gairebé a dues hores de camí; però val la pena anar-hi!

Mireia
09 Septiembre de 2023 6:26

Allotjament idíl·lic a la vall de Vansa, decorat amb el millor gust, amb espais màgics com una sala amb vistes, sofàs plens de coixins i una estufa de llenya, un jacuzzi a l'aire lliure amb vistes a les muntanyes, o l'espai de la piscina envoltat de verd, o la terrassa amb vistes, sofàs i cortines, i collarets de llum a la nit, i la foguera a terra. També tenen raconets exteriors relaxants amb sofàs, un saló amb llar de foc, i una sala gran de jocs.
Les habitacions precioses i molt confortables.
L'esmorzar de buffet lliure de gran qualitat i amb productes artesans de la zona, i els sopars, amb menú sorpresa, dignes d'estrella michelin, amb plats exquisits. Ens va enamorar el caneló d'ànec, foie i tòfona, la crema d'escamarlans i espàrrecs verds i el postre de gerds en tres textures, el millor postre de gerds que he tastat mai.
I el personal encantador i amable, professionals i simpàtics que fan de la teva estava un plaer. Un espai per gaudir i repetir!

ANA
24 Agosto de 2023 15:10

Gracias Pep y a todo el equipo por hacernos disfrutar muchísimo nuestra estancia.
Habitación estupenda y servicio excelente, volveremos a visitaros.

Małgorzata
10 Agosto de 2023 19:51

Hace un par de años que visitamos Cal Paller, y aún así, consideramos que es la mejor experiencia de viaje que hemos tenido. Este es un oasis de calma y paz; realmente puedes experimentar tu retiro aquí.

Alberto
19 Julio de 2023 18:31

Hotel espectacular, vistas y lugar magico. La combinacion entre tranquilidad y servicio “como en casa” es la clave del exito. Gracias Pep y Celia por vuestra dedicacion y cercania.

Marcos
30 Junio de 2023 5:50

Lloc espectacular, moltes gràcies per tot tornarem segur, el Pep és un crack ell i tot l'equip et cuiden el màxim.

Juan
27 Octubre de 2022 2:46

Perfecta casa, perfectos trabajadores y perfecta toda la estancia. Una masia antigua reconstruida con mimo y mucho gusto. Todos los detalles están perfectamente cuidados, el personal super atento y simpatiquísimo, una lugar idílico, aislado con unas vistas maravillosas. Puedes descansar, puedes hacer rutas de montaña y un sin fin de más servicios que ofrecen.
Tanto el desayuno, la comida y la cena, todo buenísimo.
Han sido dos días maravillosos que sin duda alguna repetiría.

Sylvia
11 Octubre de 2022 0:23

Hotel muy agradable, dirigido profesionalmente. Personal especialmente muy amable y servicial. Desayuno abundante y sabroso. Buena cena y variedad de vinos. Pero lo que es muy importante para nosotros es que nuestros perros fueron bienvenidos en todo el establecimiento. Disfrutamos todo junto con ellos.
Un pequeño punto negativo es que la habitación en la que nos alojamos era bastante ruidosa. Escuchamos a nuestros vecinos hablar muy claramente y roncar por la noche. Pero debo añadir que somos de sueño muy ligero.

Júlia
10 Octubre de 2022 15:08

ESPECTACULAR. Tot. Començant pel lloc, idílic, aïllat com el que busques quan vols un lloc així. Carretera de corves (evidentment), però ben esfaltada i guiada. El menjar bonissim i abundant. Sopar "sospresa", sempre preguntant no obstant si hi ha alèrgies. Més màgia. Esmorzar bufet, per plorar de bo la qualitat de tot. Tot impecable. La habitació on hem estat (Rampí), preciosa. Llit i coixins comodissims, càlida i acollidora. Decoració general delicada, rural i amb gran gust. Ni en els taps del vi perden detall. El personal encantador i atent. Sabiem que venir seria un encert, però se'ns ha brindat un trosset de cèl. Gràcies. Tornarem.

jose
24 Septiembre de 2022 8:37

Perfecto, tanto comida cama, servicio, comida y excelente trato. Esta alejado y desconectas de todo

Meritxell
01 Septiembre de 2022 18:14

Una experiència única per desconnectar, fer excursions, gaudir de la bona gastronomia i dels serveis que ofereix Cal Paller. Un 10 a tot! Tornarem!

Agregar una opinion