ESPANAINF.COM

Camping El Berguedà, Carretera B-400 a Saldes 3

Direccion Carretera B-400 a Saldes 3, 5
Telefono +34 938 22 74 32
Sitio web www.campingbergueda.com
Categories Camping
Clasificacion 4.6 14 opiniones
El Berguedà
Empresas similares cercanas
Camping Susen — B-400, km 10, 5, Saldes, Barcelona

Camping El Berguedà opiniones

14
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
CarlesGT-SIM
03 Octubre de 2023 0:12

Un camping familiar, muy tranquilo y en un entorno espectacular.
Las tarifas han ido subiendo con los años, y está subida de precios debería ir en concordancia con tener más servicios y cuidar mejor las instalaciones.

Mauricio
20 Septiembre de 2023 5:36

Muy buen lugar con linda ubicación para hacer trekking. Iván el recepcionista muy majo nos asesoró de los caminos disponibles y estuvo atento a todos nuestros pedidos.
Muy recomendable

Guillem-Jordi
16 Septiembre de 2023 14:17

Publicitat enganyosa parlant del Pedraforca, que no és visible des del càmping, ni de bon tros. Atenció amb horaris massa limitats i desconeixement del català per part d'alguns. Dotació dels bungalows una mica escassa. A favor, poca massificació

Anna
11 Septiembre de 2023 18:49

Càmping super tranquil, sense crits, ni música i els gossos tot i que n'hi havia uns quants, no molestaven ni burdaven. Vem estar el cap de setmana de la Diada i no hi habia molta gent.
Les parcel·les són àmplies, de grava i herba.
El càmping està ben situat per fer moltes activitats, a prop del Pedraforca.
Hi ha un bar i un mini super, que per encàrrec venen pa, i també venen formatges de Guardiola molt recomanables.
El noi de recepció va ser molt amable.
Ha estat un cap de setmana tranquil i de desconnexió, ens agraden molt aquests tipus de càmpings.

Esperem tornar-hi.

Alba
02 Septiembre de 2023 14:56

Hem estat 4 mesos amb la caravana gaudint de la tranquil·litat del càmping i l'amabilitat dels gestors. El lloc es idílic i perfecte per a gent qué busca passar uns dies en plena natura al peu de les muntanyes. Hi ha rutes de senderisme i BTT des del càmping, un petit supermercat i bar disponible durant un ampli horari a més d'una piscina magnífica oberta durant els mesos de juliol i agost.

Durant la nostre estada, ens va visitar família i es van quedar als bungalows. Van tenir una estada molt cómode i els gossos van gaudir més que ningú!

Ens ha fet molta pena marxar. Hi tornarem sense dubte en quan hi hagi una nova oportunitat. Gràcies especialment a Iván per la seva atenció i assistència en tot el que hem necessitat des del primer fins el darrer dia. Ets un crack!

Cristina
01 Septiembre de 2023 17:30

Todo perfecto. Como única pega, que la piscina estaba cerrada ya. La temporada de apertura de piscina finaliza el 31/08. Estaría bien que lo ampliaran hasta mediados de septiembre.

Albert
31 Agosto de 2023 18:13

Un dels millors campings que he visitat mai. Molt tranquil, amb vistes a la muntanya, en plena natura, i en una carretera amb casi gens de tràfic. Sembla que ja hi hagi gent que com en molts campings ja té la tenda, o carabaña muntada per tota la temporada. Era el què buscàvem: allunyar-nos del soroll de gent de la costa, cues, platges a reventar, dificultats per posar la tovallola, etc. Nosaltres en concret, hem estat en un dels 4 bungalows amb bany de què disposa el camping. I he de dir que són molt amplis, nets, acollidors, ben equipats, amb moltes finestres i entrada de llum, i amb gran separació entre ells. Les instal·lacions de lleure estan molt bé. Una piscina ben gran, i una altra per a nens. La piscina gran te unes escales que per la gent gran s'agraeix. Estan molt cuidades pel personal de neteja i manteniment. Hi ha una pista amb porteries de futbol sala, i basket. I també un parc infantil amb gronxadors, etc. I unes taules de ping pong. La botiga del càmping té lo bàsic. No hi ha producte fresc, ni fruites, ni verdures. Hi ha servei de Bar (gran varietat de gelats) i Restaurant. A prop del càmping hi han caminets per a fer excursions amb família a un rierol proper per exemple. I bé, proper al càmping hi han miradors per veure els Cingles (espectaculars), i el Pedraforca. També hi han poblets molt macus, i també hi ha una mostra de dinosaures, i un dolmen. En definitiva, si vols apartar-te del estrés, i el soroll de la ciutat, i el turisme de masses, el recomanu plenament.

anna
30 Agosto de 2023 19:41

Càmping con vistas espectaculares a las montañas de alrededor.
El personal muy amable, atento y disponible.
Nos ayudó varias veces y siempre con la sonrisa.

Marta
06 Noviembre de 2022 17:45

Tot molt bé. No poso un 5 ja que trobo a faltar que hi hagi servei de cuina, per menjar ni que sigui un entrepà o fer alguna tapa.

Joaquim
23 Septiembre de 2022 15:40

Molt tranquil i parceles grans. Net i bastant nou. Horari de servei de Bar era massa curt. El servei de recepció molt agradable.

Audrey
21 Septiembre de 2022 13:26

Très bien accueillis.
La gérante parle bien français.
Prix très raisonnable
Hygiène et entretient nickel.
Beau cadre.
Emplacements spacieux.

Runner
05 Septiembre de 2022 16:18

Camping ubicado en bonito lugar. Personal agradable. Todo muy limpio. Basico pero correcto en cuanto a instalaciones se refiere.
Ideal para desconectar o senderismo ya que alrededor solo hay bosque.

Rosa
15 Agosto de 2022 17:20

El entorno es maravilloso y el camping lo tiene todo:
- Instalaciones cuidadas y muy limpias
- Mucha tranquilidad
- Cumplimiento de las normas
- El personal de oficina muy educados y atentos
-Las piscinas e instalaciones de ocio también muy cuidadas.
Uno de los mejores campings que conozco

Florin
07 Junio de 2022 4:41

Un camping fabuloso, super bien cuidado con unas parcelas muy grandes y buena sombra. El personal muy amable. Si te gusta la naturaleza y la tranquilidad no dudes en escogerlo. Vamos a volver pronto.

Agregar una opinion