ESPANAINF.COM

Camping Senterada, Lleida

Direccion Carretera L-503, km 5, Senterada, Lleida
Telefono +34 973 66 18 18
Sitio web www.campingsenterada.cat
Categories Camping, Bungaló
Clasificacion 3.9 56 opiniones
Empresas similares cercanas
Camping La Noria — Passeig de Miramar, 278, Torredembarra, Tarragona
Càmping Rifort — Camí Vell de, 2, L'Estartit, Girona
Camping Ametlla — Paratge Santes Creus, s/n, Partida Santes Creus, 4, L'Ametlla de Mar
Eurocamping — Avinguda

Camping Senterada opiniones

56
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Joan
13 Septiembre de 2023 9:09

Càmping amb un ambient peculiar, on l'entrada és poc acollidora però que un cop a dins està millor del que sembla. Piscina correcta a bona temperatura. Banys nous amb bona pressió però que no sabem si amb excés de gent estaran prou nets. Amb petita granja d'animals, una molt petita zona de jocs. Preus de càmping molt bons

Laia
12 Septiembre de 2023 15:40

Càmping maco a un poblet amb molt d'encant. El millor de l'experiència: l'atenció del servei, en especial la Lluna, la Clara i la Elsa, tot i que la resta de treballadores també! Ens van recomanar un llac increïble aprop i un lloc on esmorzar insuperable. Així dona gust fer-se 3h de cotxe! Tornarem:)

jose
14 Agosto de 2023 20:54

Restaurante muy caro.para rematar a las 16: 00 les hemos pedido una botella de agua y no tenian

laurent
14 Agosto de 2023 9:43

Gran camping
Sanitarios de primera calidad
mejores restaurantes
piscina superior

Yaiza
09 Agosto de 2023 20:43

Ideal para ir a Comer chuleton, el mejor de la zona, y pasar un día en la piscina del camping. El servicio espectacular, muy amables y atentas con todos.
Vinimos hace 3 años y hemos vuelto a repetir, sin duda se convierte en para obligatoria en nuestras vacaciones.

Rosa
07 Agosto de 2023 3:20

Bonic i tranquil camping. Tot el personal moolt amable. El menjar del restaurant super bo! Esperem tornar aviat!

Montse
06 Agosto de 2023 17:23

La nostra ressenya és només de la piscina i el restaurant, no vam estar allotjats al camping. Piscina justa de neteja per una entrada de 5€, i serveis/dutxes bruts. Amb zona d’herba no gespa poc cuidada. Les racions al restaurant excessives, i la qualitat no lliga amb el preu, potser seria millor menys quantitat i millor qualitat o baixar els preus.

Maica
01 Agosto de 2023 2:42

Uno de los mejores campings que he estado. Había sábanas y mantas. Utensilios de cocina y baño. Solo tuvimos q ir a comprar comida a una tienda de alimentos y nos hacíamos la cena casi todas las noches. Fuimos en Semana Santa un grupo de amigos y nos repartimos en dos cabañas. Dormí genial, el entorno espectacular.

hno
19 Julio de 2023 19:00

Un lugar precioso, plena naturaleza, árboles, montañas, el río muy bonito, chiringuito muy bonito y las chicas camareras amables, bungalows piscina grande y limpia.

Contras ; en los bungalows habían arañas y eso nos inquietó al dormir en las noches.
Por lo demás muy bien

rakel
10 Julio de 2023 2:07

La verdad es que no podemos valorar el camping porque no hemos podido ir, la gestión de reservas es tan pésima que suerte que hemos llamado una semana antes de ir porque nos dicen que no se sabe quién pero hemos llamado para anular la reserva y ahora ya no hay bungalow libre. Total que nos han dejado sin vacaciones. Muy disgustados

Roland
10 Julio de 2023 1:38

Netter gemütlicher und uriger Platz.
Achtung! Pool ist nur zur Hauptsaison bereit!
Restaurant ist nur Samstag und Sonntag Mittag geöffnet!
Keine Entsorgungsstation vorhanden, darum Preis- Leistungsverhältnis zu hoch!
WiFi kostenlos, aber schwach.
Im Dorf nette Bar am Fluss, aber kein Restaurant!

Angel
15 Junio de 2023 16:41

Vam sopat molt i molt bé, ens van tractar amb molta amabilitat, vam demanar un "txuletó" enorme que entre 4 persones no ens el vam acabar. Agraïr que ens agafessin a 4 motoristes afamats, en un pont de 3 dies, sense reservar, i ens tractessin tan bé.

Jéssica
15 Noviembre de 2022 4:55

Lugar super agradable en un entorno natural maravilloso. Hay buen ambiente en las zonas comunes y privacidad y libertad en las privadas. Poco postureo ni protocolo.
Raciones inmensas y ricas en el bar.

Xavier
03 Noviembre de 2022 20:32

Camping familiar i correcte, amb l'imprescindible. Crec que podria ser millor la neteja dels serveis (bruts bona part del dia i sense paper higiènic) i de les dutxes. Té marge per a millorar a poc que s'hi posin

Clinica
31 Octubre de 2022 3:00

Los Mariu’s y Los Ocaña’s no podemos estar más contentos.
Experiencia de diez, atención y comida espectacular.
Tanto Ángela como Dani súper buenos anfitriones.
Repetiremos seguro!

Krys
21 Octubre de 2022 22:16

Camping familial et ombragé, au calme. Grande piscine et bar restaurant. Personnel très sympathique. Nous y avons passé un très bon séjour. Nombreuses randonnées à proximité.

Pere
24 Septiembre de 2022 6:34

La veritat que el final una decepció.
Encara ens deuen factures per entregar.
Ens falta material etc etc

Mar
23 Septiembre de 2022 1:19

L'entorn molt maco i la ubicació molt bé, però hi ha detalls que ens van faltar per tenir ganes de tornar-hi: la gespa de la piscina és inexistent (un pedregal sec), i en general l'espai de parcel·les es veu una mica deixat. Per anar a fer un tomb a la nit necessitàvem llanterna, ja que del bar a l'entrada del càmping les pilones de llum no funcionaven. Oh casualitat, la vigília de començar l'agost sí es van encendre aquests llums. I al bungalou faltaven detalls com ara tisores a la cuina o algun cassó (només olles grans), o cortines a les finestres per evitar que entrin massa mosques o insectes, o una cortineta a la banyera per no mullar-ho tot. No som de necessitar cap luxe, i menys en un camping, però detalls així es valoren

Sota
13 Septiembre de 2022 22:03

Càmping peculiar amb un ambient molt familiar i distès. Prop del Riu Flamisell (del qual de vegades es nota la humitat) Tracte correcte i cordial i bungalows força bé. Les parcel·les són bastant lliures i són prou ombrívoles a l'estiu, amb escomesa d'electricitat però sense fonts properes.
Els serveis justos però estan prou bé, tot i que durant el transcurs del dia acaben molt bruts i no sembla que hi hagi un servei de neteja constant.
Del restaurant no n'hem fet ús però el bar prou correcte. La piscina força bé, també. El poble de Senterada té força encant.

Cristina
14 Agosto de 2022 5:18

Se está genial. La gente amable y las reformas en los lavabos excelentes. La pega es que el restaurante ha subido los precios de forma escandalosa.

Agregar una opinion