ESPANAINF.COM

Can Galló, Girona

Direccion Diseminado Despoblado, 47, Llanars, Girona
Telefono +34 639 87 86 91
Sitio web www.cangallo.es
Categories Bed & Breakfast
Clasificacion 5 12 opiniones
Empresas similares cercanas
We Boutique Hotel — Rda. de Sant Pere, 70 , 1, 2, Barcelona
Hostal Casa Barceló B&B and Takeaway — Avinguda de la Generalitat, 27, Horta de Sant Joan, Tarragona
Casa Rural Cal Calsot — Tossal nº 2, Cal Calsot, Montellà, Lleida
Hostalin Barcelona — Gran Via de les Corts Catalanes, 657, Barcelona

Can Galló opiniones

12
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
CARLOS
30 Septiembre de 2023 4:16

Un lloc inmillorable per passar uns dies en familia. El tracte dels propietaris és inmillorable i els nens hi disfruten molt. Molt recomanable

Alicia
15 Mayo de 2023 3:11

Can Galló està en un entorn idíl·lic i molt ben cuidat. La casa és preciosa i acollidora i hi ha opcions per a tots els gustos: rutes de muntanya, jornades de descans, turisme.
Ens ha encantat l'experiència i la recomanarem segur!

Ivette
01 Abril de 2023 14:27

Per aquí diuen que li posarien 10 estrelles i no 5. Els espais, l’entorn, el menjar, … tot molt cuidat. Grans i petits hem disfrutat molt. Enyoraran les tasques agràries i naltres les passejades i les vistes. Abraçades!

Marta
28 Octubre de 2022 5:10

Lloc increïble per connectar amb tota la família. Esmorzars i sopars molt autèntics, habitacions molt confortables. Destacar que estava tot molt net! I decorat fins a l'últim detall. La sala d'estar el Corral és espectacularment acollidora amb llar de foc i vistes a Camprodon. Espai infantil amb tobogan, gronxadors i contacte directe amb natura i animals. Vam poder donar llet als xais, blat de moro a les gallines i recollir ous. La família un 10, i en especial en Miquel. Molt bona rebuda, i tracte immillorables. Molt atents en tot i per tots. Em va encantar! Repetiria segur! Un 10! Excel.lent!)

yolanda
12 Octubre de 2022 23:02

Lugar excepcional para desconectar y descansar. Cogimos desayuno y cena, espectaculares. Todo casero, y muy bueno. Los dueños muy atentos, de 10. También hacen actividades a los niños, dan el biberón a los corderos, recogen huevos de las gallinas, esquilan ovejas. Se alquila la casa integra. Hay zona infantil, con columpios, toboganes. Vistas espectaculares. Estuvimos muy a gusto. Volveremos.

Carlos
11 Febrero de 2022 13:28

Fantástico como siempre, muy buena atención, comodidad, buena y abundante comida, muy recomendable

Josep
17 Septiembre de 2021 3:01

Experiencia inolvidable, trato exquisito, comida buenísima y en abundancia, y lo mejor el trato de la familia, no te falta de nada son cariñosos y un abrazo muy grande a Pep que tuvo una paciencia enorme con nuestros nietos y los animalitos. MUCHAS GRACIAS

Teresa
02 Agosto de 2021 16:31

Hem passat un parell de dies a la casa Can Gallo i s'ens ha fet curt, La casa i habitacions son molt confortables i amb molt d'espai. Els esmorzars variats i sopars molt complerts i bons. El paratge es idilic amb unes vistes a Camprodon i tota la vall que enamoren i sobretot destacar la simpatia i atencio per part de tota la familia, sobretot Miquel i el seu pare Josep. Es un lloc per repetir i viure l'entorn rural.

Fernando
02 Julio de 2021 17:02

Todo perfecto.
Amabilidad, buen servicio, buena cocina, en fin totalmente aconsejable.
Josep y Miquel, padre e hijo, son las caras visibles, pero detrás están sus respectivas parejas que son las que preparan los fantásticos desayunos, cenas y postres que nos sirvieron
Nosotros no fuimos con niños, pero es un sitio fantástico para que los niños disfruten

Núria
16 Diciembre de 2020 13:10

Bonic i tranquil lloc on passar uns dies, amb un tracte excel-lent, entorn i casa increible. Et sents com a casa. Repetirem segur! Moltes gràcies per tot!

Natalia
10 Octubre de 2020 20:08

Nuestra casa rural favorita, nos la recomendaron hace 4 años y repetimos cada año una o dos veces. Ideal para ir en familia, los niños y las niñas colaboran dando de comer a las gallinas, llevando a los patos a pasear al río, dando biberón a las ovejas más pequeñitas. Ambiente tranquilo y agradable rodeado de naturaleza. El desayuno es de lo más delicioso que existe, y las cenas caseras también por lo que normalmente se sale de allí con un par de kilillos de más porque es todo irresistible ;) La última visita ha sido en época de "protocolo covid" y nos hemos sentido muy segur@s:)

Marc
02 Octubre de 2020 15:45

Entorno privilegiado, trato profesional familiar, buen dormir, buena comida y buen descanso

Agregar una opinion