ESPANAINF.COM

Can Jubany, Barcelona

Direccion Ctra. de Sant Hilari, s/n, Calldetenes, Barcelona
Telefono +34 938 89 10 23
Horas
martes13:15-14:30
miercoles13:15-14:30, 20:30-22:00
jueves13:15-14:30, 20:30-22:00
viernes13:15-14:30, 20:30-22:00
sabado13:15-14:30, 20:30-22:00
Sitio web canjubany.com
Categories Restaurante
Clasificacion 4.8 23 opiniones
Empresas similares cercanas
El Racó d'en Pere — Carrer Pirineu, 22, Santa Eugènia de Berga, Barcelona
Restaurant L'Arumí — Carretera d'Arbúcies, 21, Barcelona
La Reciclària — Carrer del Dr. Candi Bayés, 32, Vic, Barcelona
El Jepi — Avinguda Nostra Senyora de Montserrat, 22, Sant Julià de Vilatorta, Barcelona

Restaurante Can Jubany opiniones

23
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Grigory
30 Noviembre de 2023 0:59

Todo era perfecto
Muy sabroso y hermoso
Excelente servicio
Grandes porciones
Altamente recomendado

Oscar
21 Noviembre de 2023 23:45

Tot fantàstic, menjar de 10, sempre és una bona opció. Si s'ha de buscar una cosa negativa és que l'opció de formatges al menú és molt limitada i mínima en porcions. Una llàstima perquè tenen un menú fantàstic i aixó no deixa de ser ridícul amb el preu que es paga. Tot i aixó es un lloc genial amb un servei excepcional

David
11 Noviembre de 2023 21:13

De esos sitios que tienes que ir 1 vez en la vida. Indispensable hacer el gran menú con maridaje de vinos (ya que vas que sea a lo grande)

Patricia
09 Noviembre de 2023 13:34

Espectacular! Hemos venido de Madrid aprovechando que era fiesta, y nos hemos alojado en su hotel. Ir a comer a un restaurante de Nandu Jubany es ir a disfrutar. El servicio ha sido de 10 y el menú un placer para los sentidos.

SERGI
06 Noviembre de 2023 11:50

Gran descobriment. Producte de proximitat de molta qualitat. Servei excel·lent. Per repetir. Felicitats!

Anna
04 Noviembre de 2023 19:05

Molt bo i complet el menú El gran àpat. El servei molt atent, el lloc molt bonic i el menjar molt bo. La selecció de formatges brutal i els plats molt originals.

Montse
03 Noviembre de 2023 1:30

Can Jubany és un espectacular restaurant situat al municipi de Calldetenes amb 1 estrella Michelin

A partir de 130,00 € i amb un celler impressionant

I triem el menú: Un passeig per Catalunya. I com deia Josep Pla “La cuina d’un país és el seu paisatge posat a la cassola”

Nosaltres varem fer aquest menú acompanyat de maridatge de vins

Aperitius, Oliva Arbequina, Paté vegà de bolets amb pa de crosta, La nostra versió del pollastre a l’ast, Mongetes del ganxet
Entrepà de calamars de potera

I seguim, Tàrtar de gamba blanca amb caviar, Carpacció de ceps amb vinagreta de mostass, Ou cuit a baixa temperatura amb bolets i puré de coliflor, Arròs del senyoret amb brou d’escamarlans, Lluç cuit a baixa temperatura amb olivada, Garri rostit i confitat amb textures de préssec

Daniel
29 Octubre de 2023 5:18

Experiència memorable a un preu assumible (108€ el menú Passeig per Catalunya + 60€ de maridatge). L’espai és preciós, sobretot el jardí i horts d’on agafen les verdures. El menú és correcte, amb plats molt encertats com les olives (entrant). Tanmateix, sorprèn que el menú porti aquest nom i al plat hi hagi força ingredients exòtics o que el maridatge estigui farcit de vins andalusos i francesos. El servei molt atent, tot i que repetia un discurs calcat (amb bromes incloses) a cada taula. En definitiva, un bon lloc on gaudir de bon menjar en un entorn privilegiat.

Jose
27 Octubre de 2023 1:34

Fuimos ayer, y fue espectacular! El trato exquisito, Ana (la Morena), Albert, Martina y muchos otr@s. Y el menú degustacion increíble. Volveremos.seguro. Gracias por todo, sobretodo por la cercanía y calidez

nacho
25 Octubre de 2023 9:18

Increíble en todos los sentidos. Un lugar espectacular, muy bien cuidado, bien decorado. Muy buena atención, todos los platos son una delicia. Explosión de sabor en cada uno de ellos.

Nuria
22 Octubre de 2023 17:34

Un restaurante para los amantes del buen comer y beber. Cocina de temporada impecablemente trasladada al plato. Siempre es un placer vivir la experiencia gastronómica de Nando Jubany y su equipo. Jamás decepciona. En esta ocasión hemos realizado el menú en la sala que tienen dentro de la cocina. La sincronización del equipo, la ejecución y la atención de todo el personal de 10. Con ganas ya de volver ¡Ah! Y la carta de vinos es un espectáculo

Lookprakarn
14 Octubre de 2023 3:11

Para mí relación calidad/precio es buena, aunque por mi gusto algo caro. El ambiente es bueno, clientela fidelizada, etc. Las cantidades de comida (para alguien que sea "de vida") algo escasas. La calidad de la comida excelente. El servicio está bien, amable y sabe de lo que habla, aunque a veces le espera. Por último el precio. He comido un entrante: Después un Segundo (pez) Una copa de vino blanco. Un café, Todo por 30€ Como dicho antes, un poco caro (en mi opinión) pero no lo siento, vale la pena, seguro que repetiré.

Mari
09 Octubre de 2023 21:13

Experiencia inolvidable. Trato inmejorable. La atención de Anna espectacular al igual q la comida y el servicio. Repetiremos seguro. Mil gràcies familia.

Robert
08 Octubre de 2023 6:23

Vaig tindre una experiència única.un tracte que et fa sentir especial. Nando Jubany no hi era.però la seva dona i el seu fill si.que per cert no sabia qui era, fins que vaig comentar que hi havia un noi molt agradable.resulta que era el fill.va ser mutu.ell va dir a la seva mare el mateix.el menjar espectacular.algun dia tornaré. Farem calaix per fer el maridatge de vins, que per cert va ser genial. No m'oblido de la somelier i els cambrers. Nois seguíu així. Ho feu molt bé.

Carlos
04 Octubre de 2023 11:03

Es la 4 vegada que venim a sopar, vam vindre la setmana pasada y vam agafar el menú degustació, sempre que el hem fet ha estat notable o excelent (sobretot el de tofona) pero aquesta vegada eram una taula gran y tots vam coincidir en que el menú no era del tot el que esperaben.vam sortir a 250 pero persona amb el vi pa etc.van haber com sempre plata que no fallen igual que els postres pero la sopa amb atmella, la pell de pollastre o el chupito de pepino y algún mes els vam trobar fluix pero lo que ens te acostumbrats en Nandu.pero mi es dels millors restaurants que he Anat pero en aquesta ocasio el menú el vam trobar fluix. El servei y el tracte con sempre excelent.

Josep
03 Octubre de 2023 9:42

El gran àpat.
Vam fer la reserva amb molt de temps i, tot i això, ens van donar hora per dinar un dia laborable. No hi fa res, ens vam adaptar a les circumstàncies i vam ser puntuals a la cita. En arribar després d’una calorosa recepció, ens conviden a anar al servei, abans de seure a la taula, ja que diuen que un cop començada la transició dels plats del menú de degustació que farem, és complicat; tot i que no impossible; trencar la cadència. Ens acomoden en un menjador confortable, amb pocs comensals i molt silenciós, gairebé ambient de biblioteca. En serveixen les begudes que demanem i a continuació, comença l’àpat que durarà un parell d’hores sense interrupcions, sense esperes, tot mil·limetrat al segon. En Jubany fa una interpretació de la cuina catalana de forma molt particular i sorprenent. Producte de molta qualitat, de proximitat -les verdures i hortalisses les conrrean en el seu hort immaculat, que està a l’entrada del restaurant- molt ben cuinat i molt ben presentat. Ens va agradar tot, però en destacaré dos o tres plats que ens van cridar especialment l’atenció: Els primers ceps rostits amb rovell d'ou i cansalada, el Moll de l’os a la brasa amb tàrtar de vedella i tòfona i el Llom de xai rostit amb patata, ceba i all. Per complementar-ho, tenen una extensa carta de vins de totes les procedències i per totes les butxaques. Acaben el servei amb un carro de formatges, un seguit de postres de la casa i uns petits fours junt amb els cafès. Un veritable espectacle. Us animem a provar-ho, no tan sols no us decebrà, sinó que us sorprendrà agradablement.

M.SCHOUTEN
02 Octubre de 2023 10:42

Extraordinaria experiencia gastronómica. El establecimiento, los menús y la atención extraordinaria, de muy alto nivel. Ana una anfitriona de lujo. Moltes gràciessss

Guillem
01 Octubre de 2023 1:33

Vam anar un grup de 6 amics a sopar. Ens van atendre molt bé i van ser molt flexibles amb alguns canvis que vam demanar. Ens van donar una taula súper agradable en una sala a part, on vam estar molt còmodes i tranquils. El servei excel•lent, excepte una de les sumillers, que va ser una mica informal i desentonava amb la resta de professionals. S'ha de dir que després va venir una altra sumiller més jove que va corregir la situació. El menjar evidentement va ser exquisit i molt abundant, però no vam trobar cap plat sorprenent o inoblidable, cosa que esperàvem al visitar un restaurant d'aquest nivell i renom, com en d'altres sí hem experimentat.

Jorge
28 Septiembre de 2023 22:43

Millor que molts restaurants 3 estrelles Michelin, en relació qualitat-preu. N'hi un parell de plats que mai oblidaré.

Esther
27 Septiembre de 2023 17:15

Vam estar súper a gust! Menjar deliciós, i el servei molt amable i atent!

Gràcies!

Agregar una opinion