ESPANAINF.COM

Can Manel, Girona

Direccion Carrer Camprodon, 4, Pardines, Girona
Telefono +34 972 72 90 92
Horas 08:00-21:00
Categories Restaurante
Clasificacion 4.4 29 opiniones
Ramas mas cercanas
Bar-restaurante Can Manel — Carrer de Severo Ochoa, 54, Granollers, Barcelona
Can Manel — Carrer Gravina, 2, Les Cases d'Alcanar, Tarragona
Empresas similares cercanas
La Santa Restaurante·Bar·Lounge en Angelats Hotel — N-260, KM 128, Ribes de Freser, Girona
Hotel Catalunya Park — Passeig d'en Salvador Mauri, 9, Ribes de Freser, Girona
Hotel Catalunya — Carrer de Sant Quinti, 37, Ribes de Freser, Girona
Casa Lola - Antiguo Bar Freser — Camí de Sant Antoni, 51, Ribes de Freser, Girona

Restaurante Can Manel opiniones

29
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Didimasco
13 Noviembre de 2023 12:34

Experiencia nefasta, la mestresa una mal educada ens va parlar molt malament no hi tornarem mai més

Marc
07 Noviembre de 2023 22:04

Tracte del personal excel·lent, des de l'arribada fins a la sortida. El cambrer, suposo que el propietari, molt amable, i amb un somriure a la cara.

L'ambient del restaurant és molt acollidor. Decoració rústica, de muntanya. Té una llar i una estufa de llenya, on t'aporta escalfor, i fa que et sentis com a casa. En quant el menjar, exquisit. Els ingredients frescos i de qualitat, i cuinats amb molta cura. Vam demanar de primers un entremès d'embotits i unes croquetes de carn d'olla. Les croquetes boníssimes, em va fer recordar les que fa la meva àvia. Els segons, vam demanar pollastre i botifarra a la brasa. Tots dos plats molt senzills, però molt ben cuinats i cuidats.

Relació qualitat-preu, superbé. Hem quedat satisfets en el restaurant. El tracte, el menjar i l'ambient. Sens dubte, el recomanaríem a qualsevol persona. Si tornem un altre cop a fer el Cim del Taga, segur que repetirem en aquest restaurant.

Pere
12 Agosto de 2023 1:44

Hi varem menjar fa dos anys. Avui hi hem tornat perque ens va agradar molt i ha tornat a anat molt bé.

Ferran
07 Agosto de 2023 23:43

Despres de mes de 10 anys hem tornat a Can Manel, tot igual, les vistes limpresionants de la Serra Cavallera i amb el Taga just devant.
El menjar con sempre, un grand producte tractat amb carinyo, repecte i una simplicitat encantadora, embotis bonissims, la llangonissa i la car de xai impresionants, pero amb l'amanida et podem caure llagrimes fins i tot

Jesus
01 Junio de 2023 4:12

Comida sencilla y bien hecha, no hay mucha variedad, las raciones son justas para nuestro gusto. La terraza tiene muy buenas vistas.

Laura
28 Febrero de 2023 20:24

Super amables, la comida sencilla pero bien preparada, raciones generosas, comimos en la terraza y las vistas son muy bonitas.la relación calidad precio, muy buena.

MARIO
15 Febrero de 2023 16:05

Vam estar d'excursió a peu de Ribes i vam passar per la vila de Pardines, on vam trobar aquest lloc. És un bar rústic amb menjar bo i una relació de qualitat-preu molt bona, justament el que necessites quan estàs fent una excursió. La vista de la terrassa és espectacular. El propietari ens ha ajudat a trobar la continuació de la ruta també. Moltes gràcies per tot!

Martin
15 Diciembre de 2022 20:27

Excelente lugar! Comida casera y exquisita! El trato súper agradable y familiar! Todas las veces que podemos con mi pareja no dudamos en volver!

user
21 Noviembre de 2022 18:35

Una passada dinar amb les vistes del Taga de fons, en Manel un home molt familiar amb un menjar de lo més cassolar.
Un tracte exquisit i sense dubte tornarem!
Calitat preu impresionant.

Carmen
02 Septiembre de 2022 20:27

Vem anar amb uns cosins, ells ho coneicien, però naltres ens vem dur una agradable sorpresa, bon dinar i un tracte espectacular a un bon preu, Tornarem, segur

Edna
09 Enero de 2022 2:37

Menjar de gust, molt familiars i propers. Relació qualitat preu fantastic. Tornarem a repetir sens dubte.
Gràcies Manel i Teresa, sou un encant.

Alberto
22 Diciembre de 2021 16:35

Restaurante familiar muy agradable, después de una subida al Taga recuperamos fuerzas. Volveremos seguro.

Mònica
05 Diciembre de 2021 6:33

Restaurante casero con unas vistas espectaculares. Buena comida y mejor trato. El Sr. Manel, un encanto!

Felix
28 Noviembre de 2021 20:03

Esta a pardinas es recorda la època de adolescent cuan Pasaban els caps de setmana, era un poble petit de pessebre, moool bons records

Quim
19 Noviembre de 2021 15:28

Can Manel, restaurant bar de Pardines.un lloc on et trobes com a casa.en Manel et pot explicar moltes coses del municipi.però també et pot fer degustar de la seva cuina-amb unes amanides i carn a la braça boníssima.preu qualitat molt acertat. #colladeldissabte segur que repatirem!

Vanessa
06 Octubre de 2021 15:36

Terrassa molt agradable i amb bones vistes. Servei molt atent i simpàtic. Hem dinat amanida i carns a la brasa (xai, llom i botifarra) i tot boníssim. Molt recomanable, menjar bo i a molt bon preu.

MoLuz
25 Septiembre de 2021 18:55

Es un bar modesto, lo regenta solo el matrimonio, que aunque le ponen voluntad, están solos y falta servicio, el menú que ofrecen es muy sencillo y limitado en la variedad de platos que ofrecen, condidero que no pueden abarcar mas.

Rubén
11 Septiembre de 2021 6:37

Cuando llegamos a Cal Manel, el lugar estaba colapsado, pero no teníamos prisa, luego fuimos descubriendo la personalidad exquisita del Manel. El primer plato ensalada de lechuga y tomate y rebanada de queso, con diferencia de la huerta, muy auténtica y el segundo plato, butifarra, cordero y Ali oli, todo muy rico. Si a esto sumamos lo privilegiada de esta terraza en medio de las montañas, ha sido un día perfecto.

Muntsa
09 Septiembre de 2021 9:00

Cuina i serveis senzills i molt amables i una carn a la brasa espectacular! I amanida i embotits. Sempre que podem, repetim! Pardines preciós!

M.Àngels
08 Septiembre de 2021 13:05

Bones vistes, xai molt bo, però tot i que està be la familiariat en aquest cas és en excès. Sembla que estiguis al menjador de casa dels propietaris que estaven a la taula del costat dinant i els nens jugant, corrent i cridant, ni en el servei ni en la presentació dels plats es veu professionalitat hostelera. Vi no gaire bo. Carta, no menú. Tot brasa.

Agregar una opinion