ESPANAINF.COM

Can Pei, Girona

Direccion Alta Garrotxa, Masia Can Pei, Oix, Girona
Telefono +34 607 72 09 33
Sitio web www.canpei.net
Categories Casa rural, Hotel
Clasificacion 4.9 51 revision
Empresas similares cercanas
Villa Mas Estrada — Carr. de la Serra Magra, s/n, Riudarenes, Girona
Resort Rural Vilar Riu de Baix — Camí Illes, s/n, Flix, Tarragona
Cabana Els Pantans de Montbarbat — Carrer Sant Roc, 40 42, Parcela 324, Maçanet de la Selva, Girona
Casa Rural El Colomer — Carretera Antiga de Falgars de Bas, Rupit, Barcelona

Can Pei opiniones

51
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Roger
24 Octubre de 2023 7:32

Si vols perdre't per l'Alta Garrotxa, és el millor lloc on trobar un bon allotjament, i amb un servei i atenció exquisit.
Hi hem passat el cap de setmana, i ens ha meravellat la tranquil·litat del lloc i la fantàstica atenció rebuda. Una gent maquíssima i agradable, disposats en tot moment de facilitar-te una estada immillorable.
Molt i molt recomanable! Gràcies per tot!

Vanesa
10 Septiembre de 2023 10:14

Esta masía se encuentra en un entorno natural privilegiado. El trabajo de Montse en la rehabilitación y de la misma, y Cristina con los huéspedes es espectacular. Hemos estado 6 días y no nos habría importado pasar unos cuantos más. Un enclave perfecto para desconectar, hacer excursiones senderistas y conocer pueblos medievales. Desayunos y cenas caseros y riquísimos. En resumen, super recomendable. Esperamos volver algún día. Ah casi me olvido de los animales, que harán disfrutar a los peques, los perretes Bob y Xula, caballos, ponis, gallinas, conejos y cabrita.

Albert
09 Septiembre de 2023 17:55

Lugar entrañable, un servicio y hospitalidad excepcionales.
Montse te hace sentir como en casa, desayunos súper completos y cenas caseras riquísimas.
El entorno está en plena naturaleza, y además Montse te explica con todo detalle posibles rutas senderistas.
Hemos estado muy a gusto, lo recomendamos para estar unos días desconectado y disfrutar de la naturaleza.

Irene
05 Septiembre de 2023 7:13

Ubicación ideal para hacer rutas.
La casa está rodeada de bosque.
Montse y Cristina hacen que te sientas como en casa.
Desayuno y cena muy completos.
Para nosotras el horario de la cena es un poco pronto, aunque si avisas que llegas más tarde no hay problema.
Pudimos disfrutar de una mañana en el jardín con una piscina de agua fresca y limpia.
Casa con animales de granja, dos perros y un gato encantadores.

Jana
13 Agosto de 2023 19:15

Hem passat uns dies a Can Pei i l’estada ha estat fantàstica. Tranquil.litat, descans, relax i ple de natura.
El tracte de la Montse i la Cristina molt agradable, es com estar a casa. Els nens han gaudit molt amb els animals, els jocs i la piscina.
El menjar casolà, bon producte i tot molt bo.
Hem pogut gaudir de gorgs i natura gràcies a les recomanacions de la Montse.
Hi tornarem per seguir descobrint l’alta garrotxa.

Gràcies per tot,

Jana, Elna i Oriol.

Christina
12 Agosto de 2023 6:42

No puedo exagerar lo mucho que disfruté de mi estancia en Can Pei: Montse es la anfitriona perfecta y me sentí como en casa todo el tiempo. Desde acomodar mi deseo a un desayuno más temprano, hasta atender a la persona que no es un postre que soy con un plato (dos, en realidad) de butifarra en lugar de pastel de chocolate, hasta equiparme con los sándwiches más deliciosos para mi caminata, todo fue perfecto. Realmente desearía haberme quedado más tiempo, ¡y volveré!

Adrian
04 Agosto de 2023 9:40

¡Un oasis maravilloso, tan bueno para refrescarse en la piscina después de una larga caminata! Montse preparó una cena deliciosa y nos preparó un almuerzo y un desayuno para llevar con anticipación para que pudiéramos estar en camino temprano al día siguiente. ¡No te pierdas este lugar!

Alberto
02 Agosto de 2023 6:02

Un sitio único para desconectar en el interior de la Alta Garrotxa. Todo lo que se dice aquí es cierto, La atencion y el servicio de Montse fue espectacular, facilitándonos nuestra estancia y aconsejándonos planes y rutas para hacer durante nuestra estancia. Las habitaciones no son un cuchitril, como he leído en otra reseña, hay que saber a lo que se viene, y este es un alojamiento rural, y en esta clase de alojamientos las habitaciones son así. Estilo rústico, muy limpias y con una cama muy confortable. Yo dormí como un tronco! La piscina la limpian cada dos por tres, pero claro, si entre que la limpian caen algunas hojas de los árboles. Que quieres! Estás en el campo! Mucha pena al irnos, y también mencionar a Cristina y su alegría y a Carla, se hizo amiga de mi hija enseguida e incluso ella al despertar lo primero que hacía era preguntar por Carla. Un diez para Can Pei.

X RT
11 Junio de 2023 17:21

Tranquil•la casa rural, en un paratge molt bonic. Tant la Montse com la Cristina es desviuen per fer-te l'estada el més agradable possible. El menjar que t'ofereixen per esmorzar, sopar i el picnic, està molt bé i variat.

Melissa
19 Mayo de 2023 9:56

La Cristina i la Montse ens han fet sentir com a casa. El menjar deliciós. La ubicació en mig de la montanya es perfecte per escoltar el silenci, els ocells i desconnectar. Genial per anar amb nens. La meva filla de 3 anys ha gaudit moltíssim amb les joguines de la casa i amb els animals de la granja. Un lloc per repetir moltes vegades?

María
16 Mayo de 2023 22:39

Hem passat 3 dies molt agradables amb la nostra filla d’1 any. Lloc tranquil i amb encant, ideal per viatjar amb nens. Tenen trones, plats i coberts per nens, no falta ni un detall! La casa és preciosa, l’entorn increïble, el menjar casolà boníssim i l’amabilitat de la Montse, la Cristina i tota la família insuperable. Gràcies!

RoSP
25 Marzo de 2023 3:59

Vam passar 2 nits en aquesta encantadora masia. Encantadora també pel seu entorn i pel seu servei. Turisme rural 100%. Desconnexió 101%. Esmorzar complet.

user
19 Febrero de 2023 18:01

És un lloc increïble amb unes persones meravelloses. Ja van dues vegades que hi vaig, i espero tornar-hi moltes més. La primera vegada vaig anar-hi uns dies amb una amiga vegana. La Montse i la Cristina ens van fer uns sopars divins! La zona és preciosa per anar a caminar, i la llar amb foc és ben acollidora. La segona vegada vaig anar-hi amb el meu marit i vam disfrutar d'uns sopars deliciosos i descobrir altres rutes que no havia conegut encara. Tornaré, tornarem!

Silvia
28 Diciembre de 2022 4:33

La masia està en un lloc ideal per desconnectar i gaudir de la natura. L'hospitalitat de la Montse, de 10; i les seves recomanacions per descobrir l'entorn, també. Gràcies!

Raquel
12 Diciembre de 2022 19:18

Bona tarda,

Tot just acabem d'arribar d'haver passat un fantàstic cap de setmana a la Masia Can Pei. La casa desprèn una energia molt xula, que ve acompanyada de l'hospitalitat i simpatia de la Montse i la Cristina. El lloc és preciós, però les persones que porten la casa són meravelloses.

Habitacions netes, i tant l'esmorzar com el sopar són molt bons i fets amb carinyo. Per anar amb nens és ideal (hi ha espai per jugar tant a dins com a fora, i tenen animals que són un amor) Hi tornarem! Recomanable al 100%!

Gràcies!

Teresa
10 Diciembre de 2022 12:29

Masia y entorno perfecto, para desconectar de la vida cotidiabs ideal, trato inmejorable, a nto Montse como Cristina super amables y a tu disposición en todo momento
Cena y desayunos muy buenos y abundantes, si necesitas picnic tmbl lo preparan
Pero lo que más me ha gustado es qel lugar, una maravilla

Mireia
22 Noviembre de 2022 9:00

Hem passat un molt bon cap de setmana a Can Pei. La ubicació és perfecte, molt tranquil i amb bones vistes. La Montse i la Cristina son molt agradables i cuinen molt bé. L'habitació i la sala d'estar molt net. Hi tornarem!

Carme
09 Noviembre de 2022 16:28

Ha estat un cap de setmana espectacular i inoblidable. La casa, l' entorn i els paisatges magnífics. L' acollida i tracte per part de la Montse i la Cristina fantàstic. Segur que repetirem i recomanarem a amics.

user
03 Noviembre de 2022 4:07

200 % recomanat.
Ideal per totes les edats.
Tracte immillorable, casa perfecta i menjar boníssim i amb quantitat.
Feia temps que no gaudia tant de l’atenció, el menjar, el lloc…. Es molt difícil donar un 10 en tot, sempre hi ha alguna cosa que no agrada o que no està bé, però sense dubtes Can Pei ho te! Tornarem segur!

Bas
29 Octubre de 2022 1:49

Marvelous place, authentic and fabulous host, great food, must visit if you appreciate a good agriturismo!

Agregar una opinion