ESPANAINF.COM

Can Riera de Ciuret, Barcelona

Direccion Ctra de Sant Celoni a Sta. Fe del Montseny, Km 10.5, Barcelona
Telefono +34 646 84 08 35
Sitio web www.rieradeciuret.com
Categories Casa rural
Clasificacion 4.7 18 opiniones
Can Riera de Ciuret Casa de Colònies
Empresas similares cercanas
Villa Mas Estrada — Carr. de la Serra Magra, s/n, Riudarenes, Girona
Resort Rural Vilar Riu de Baix — Camí Illes, s/n, Flix, Tarragona
Cabana Els Pantans de Montbarbat — Carrer Sant Roc, 40 42, Parcela 324, Maçanet de la Selva, Girona
Casa Rural El Colomer — Carretera Antiga de Falgars de Bas, Rupit, Barcelona

Can Riera de Ciuret opiniones

18
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Bàrbara
05 Noviembre de 2023 16:46

Bon dia.
Ahir vem anar a dinar, genial.
Civet, truita, bonissim tot! Servei genial.
Ens va deixar entrar amb els gossos.
Uns dies abans vem encarregar un pastís d aniversari per 3, i va ser un detallas que el van fer expressament pr nosaltres. Browni brutal.

Tot tant bo, que ja sabem quin dia tornarem.

Gràcies per tot!

Glòria
18 Septiembre de 2023 13:01

Els arrossos, la truita de boniato, les vistes, el bon tracte, i l indret al cor del Montseny fa que tot plegat valgui molt la pena. Un lloc per repetir.

Estela
10 Septiembre de 2023 3:51

Presioso lugar ubicado en muy buena zona. Especialidad en arroces y con un servicio inmejorable.

Claudia
11 Agosto de 2023 23:20

Normalment anem allà a dinar amb la família, ja que és un lloc molt acullidor tan com per les vistes, com per el menjar. Ens agrada molt anar allà i sense dubte us hi eu de passar.pd: us recomano el pastis de formatge

Oscar
11 Junio de 2023 17:07

Restaurante situado en un entorno inmejorable, en el Montseny, con unas vistas espectaculares. La carta es la justa para disfrutar de una buena comida. A destacar la tortilla de moniato y los exquisitos arroces. El trato de todo el personal es muy familiar y profesional. El restaurante dispone de piscina para remojarte en un día caloroso y zona infantil. Todo lo necesario para pasar un gran día en familia. Seguiremos repitiendo.

Laura
08 Junio de 2023 0:48

Truita de patata i moniato espectacular.
L'arròs de botifarra i peu de porc també una delícia. La ubicació del lloc és molt bonica. El menjador-mirador no té preu

Herbert
13 Mayo de 2023 2:04

El personal molt amable i atents. Els arrossos son el seu for. Tot molt bo i recomendable.

Paula
09 Marzo de 2023 3:02

Fuimos a comer un grupo grande y coincidimos que nos encantó, la comida genial y a un precio más que asequible. El arroz en su punto y los entrantes de lo mejorcito.
Tiene fácil acceso en coche.

Gonzalo
15 Febrero de 2023 1:57

Brutal, todo perfecto. Sitio de montaña auténtico, el restaurante es precioso, el servicio muy bueno, la comida espectacular y para rematar, el precio acorde a la calidad. Hace falta reserva. Para la sobremesa, nos dejaron estar hasta las 6: sense presa.

agnes
10 Febrero de 2023 12:01

Comida buenisima y un servicio perfecto, todos encantadores. Los arroces y caracoles perfectos. El pastel del queso i la crema catalana tremendos. Mejor reservar.

Carles
28 Enero de 2023 11:32

Restaurant molt recomanable, amb bones vistes, en una zona molt adient per excursions. El menjar boníssim, la truita expectacular i els arrossos tenen la mà trencada, el Montnegre un dels millors que he provat. I el servei perfecte, molt atents i amables.

Josep
15 Enero de 2023 16:49

Restaurant en plé Montseny, un lloc molt agradable i amb bones vistes. El menjar bó, ben cuinat I ben servit. Molt recomanable

Alejandro
31 Diciembre de 2022 23:21

Amables, buen servicio, productos de calidad, riquísimos postres y café auténtico. Si le sumas la caña al solecito en la terraza,

Meritxell
27 Diciembre de 2022 13:11

El vam descobrir de casualitat fa un any i vam menjar molt i molt bé. Ahir hi vam tornar i s'hi segueix menjant molt bé.
Nosaltres sempre que hi hem anat hem fet uns entrants per compartir (verdures a la brasa, saltejat de bolets.) i l'arròs Montseny o Montnegre, molt recomanables!
Els postres són molt bons!

Anna
23 Noviembre de 2022 4:12

Feia molts anys que no veníem. L'última vegada a la casa de colònies.
Hem dinat molt bé, i l'atenció immillorable. Ha estat una molt bona elecció!

Núria
20 Noviembre de 2022 2:01

Aconsejo reservar ya que siempre está lleno, la comida está muy buena, sobretodo los arroces (nunca he comido un arroz tan bueno). Que decir del entorno, un añadido perfecto. Ya he ido 3 veces y no decepciona. El estofado de jabalí se deshacía en la boca. Seguiremos volviendo

Cpardogmail.com
09 Noviembre de 2022 19:58

Primeramente, nada más llegar nos han dicho que no tenían una gran cantidad de comida. Hemos esperado 40 minutos para que nos trajesen la comida. A mas a más no tenían una gran cantidad de postres para niños, y eso a causado quedarnos sin postre.
Ha sido nefasta la atención al cliente y no volvería.

Gemma
22 Octubre de 2022 11:54

La veritat es que genial com sempre, lo millor la truita de moniato, per no dir els arrossos i l' entrecot genial tens feina acabar, per descomptat que s' ha de reservar taula o si no no hi ha mai lloc.

Agregar una opinion