ESPANAINF.COM

Carme Ferrer Dietista Nutricionista Adelgazamiento, Coach Nutricional, Barcelona

Direccion Carrer de Sant Marian, 61, 1-1, Terrassa, Barcelona
Telefono +34 611 70 66 64
Horas
lunes11:00-14:00, 17:00-20:00
martes09:00-14:00, 16:00-20:00
miercoles15:30-20:30
jueves08:30-13:30
viernes09:00-14:00
Sitio web carmeferrer.com
Categories Nutricionista, Dietista, Centro de adelgazamiento
Clasificacion 5 23 opiniones
Empresas similares cercanas
Naturhouse — Rambla d'Ègara, 244, Terrassa, Barcelona
Farmàcia Ortopèdia Les Arenes — Carrer del Tibidabo, 19, Terrassa, Barcelona
Natura Centre Dietetic — Carrer d'Amadeu de Savoia, 105, Terrassa, Barcelona
Clínica Dorsia Cirugía y Medicina Estética — Rambla d'Ègara, 235, Terrassa, Barcelona

Carme Ferrer Dietista Nutricionista Adelgazamiento, Coach Nutricional opiniones

23
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Kikuu
16 Noviembre de 2023 0:08

Su enfoque personalizado y conocimiento me han ayudado a alcanzar mis metas. Siempre está disponible para aclarar mis dudas. ¡Muy recomendable!

Marta
08 Noviembre de 2023 2:19

Vaig acudir a la Carme perquè em sentia malament amb el meu cos, volia perdre pes i aprendre a menjar de manera equilibrada. Amb ella no només he après a menjar sa, sinó que he après que no existeixen els "aliments prohibits", que es pot menjar de tot sense restriccions (sempre dins d'un equilibri, és clar) i el més important, que fer "dieta" no és sinònim de passar gana, sinó que es tracta d'adquirir uns hàbits més saludables. Dos mesos més tard, puc dir que no només he perdut 10 kilos, sinó que em sento molt millor amb el meu cos, la meva autoestima ha millorat i també em sento molt més saludable, no només físicament, sinó també mentalment.
Estic molt contenta! Evidentment, seguiré anant a consulta per mantenir el que hem aconseguit i seguir millorant els meus hàbits!
Recomanaria a la Carme 100 %, ja que és una professional excel·lent, que t'escolta i que empatitza amb tu.
Moltes gràcies Carme!

Cristian
21 Septiembre de 2023 6:40

Carme es una profesional muy cercana, que se involucra un tus objetivos y te ayuda a conseguirlos.

Propone dietas muy interesantes, con muchas alternativas sabrosas. Y mas importante aún, sin ningun tipo de suplemento artificial, solo alimentos sanos.

Personalmente la recomiendo:)

Júlia
08 Agosto de 2023 10:47

Vaig acudir a la Carme per irregularitats al cicle menstrual, degut a la Síndrome d'Ovaris Poliquístics (SOP). Gràcies a una dieta adaptada a les indicacions ginecològiques, vaig poder recuperar l'equilibri en el meu organisme.

Les sessions amb la Carme han estat l'educació nutricional que necessitava. M'han permès estar molt més informada i començar una vida independent sense sacrificar la meva alimentació. Els àpats equilibrats s'han convertit en una prioritat i en part de la meva rutina.

El seu seguiment en línia, durant la meva estada a l'estranger, va ser clau en aquest aspecte. Les receptes que em va passar, senzilles i adaptades a la meva situació personal, continuen sent part de la meva cuina.

En resum, diria que la Carme és una gran professional. S'organitza molt bé, és compromesa i compleix amb la seva paraula. Molt recomanable!

Adrià
30 Septiembre de 2022 19:39

Estoy muy agradecido porque me ayudaron mucho, antes pesaba demasiado, sin embargo, una vez que entré y seguí sus consejos mejoré mucho. No sólo es fácil sino que también tienen una gran atención al cliente.

Glo
25 Septiembre de 2022 3:33

Una experiencia fantastica. Carme es muy agradable y atenta, ademas de una estupenda profesional. El trato en las visitas con ella es inmejorable y a mi, personalmente me ayudo mucho tanto a coger habitos saludables como a conocer los tipos de alimentos y diferentes forma de comerlos y combinarlos. La recomiendo 100%.

Montse
16 Septiembre de 2022 22:27

Hace muchos años que conozco a Carme. Me ayudo mucho en mis cambios de hábitos tanto alimenticios como deportivos para poder conseguir mi objetivo. Sus menus son de gran ayuda para planificar las comidas. Son originales, variados y ayuda a que la dieta sea una manera de vivir. Felicidades por tu trabajo ¡!

user
15 Septiembre de 2022 13:16

Soy una persona muy deportista y para mejorar mi rendimiento físico diario contacté con Carme. Gracias a sus continuos consejos nutricionales y dietas que hemos ido adaptando a mis gustos y necesidades, he aprendido a qué comer antes de realizar el entreno o competición y también al después para recuperarme bien del esfuerzo físico realizado. Carme es una gran profesional, empática y que se preocupa por el bienestar de sus pacientes! Carme, muchas gracias por tus consejos y apoyo constante! Muy

Aurora
12 Septiembre de 2022 2:56

Fa una mica més d'un any vaig contactar amb la Carme per assolir l'objectiu de posar ordre a la meva nutrició i aconseguir un pes saludable.
Sóc vegetariana de fa anys, i per mi era important comptar amb una nutricionista que adaptés els menús al meu règim alimentari.

En menys d'un any, seguint les pautes de la Carme (i fent exercici) he perdut 25 kgs.i em sento activa i sana a tope.
Ha estat tot un viatge, el que he fet, de 91 a 66 kgs.però en tot moment m'he sentit acompanyada i recolzada per ella. I per això li agraeixo la professionalitat i que hagi fet possible aquest canvi:)

user
04 Septiembre de 2022 3:55

Sóc la Dolors, fa uns mesos vaig contactar amb la Carme per un tema de nutrició. Ha estat una boníssima experiència, tant pel que fa al servei, com al tracte i els resultats molt bons. Si esteu interessats /des no dubteu en posar-vos en contacte amb ella.

Ester
26 Agosto de 2022 17:30

Guió a mis hijos en su educación nutricional hace unos años y no he dudado en volver a confiar en ella en una nueva etapa. Sin duda, un acierto.

Anna
24 Agosto de 2022 13:19

Me faltan estrellas para puntuar a Carme. Es una gran profesional y te ayuda en todo tu proceso. Gracias a ella aprendí a comer de forma más equilibrada y también a incluir alimentos en mi dieta que por mi cuenta no lo hubiese hecho. El proceso de pérdida de peso fue muy llevadero y motivador gracias a su seguimiento, apoyo y su gran capacidad de coach. La mejor sin lugar a dudas.

Marcel
22 Agosto de 2022 7:29

Al principi jo no tenia molta confiança en mi mateix. Vaig veure que havia arribar als 101kg de pes i el fet de veure aquesta xifra a la bàscula em va desmotivar del tot. Però gràcies a la Carme, a les pautes que em proposa, a que m'ha ensenyat a menjar millor, a gaudir dls aliments, i a combinar-los, inclòs donant-me receptes i idees saludables, he arribat a perdre més de 15 kg de pes, sense passar fam ni ansietat per menjar. No només hi compta la xifra de la bàscula, sinó els centímetres de cintura i contorn que perdem, com anem veient les cames, com anem perdent talles de pantalons i de roba en general, en fi, que no només és el pes.

Amb la seva ajuda, aconseguiràs perdre pes, assolir els teus objectius, mantenir-te, gaudir dels aliments, gestionar el teu dia a dia amb l'alimentació d'una millor manera, a no estar "a dieta" tota la vida, aprendre a menjar millor, gaudir dels petits plaers i moments que ens fan no saltar-nos la dieta sinó sortir-nos dels bons hàbits saludables, gaudir-los, i tornar a fer el que feiem bé. Perquè a més, com totes les rutines, a vegades ens les hem de saltar.

Jo no ho dubtaria i vindria a veure-la, perquè no només m'ha ajudat a mi, sinó a moltíssima més gent i bé, no hem de tenir por a explicar-li el que fem i el que no, perquè per exemple jo he pogut arribar a explicar-li que fa molts anys m'arribava a menjar un pastís de xocolata sencer "de una sentada" com diem en castellà, i en cap moment et sents jutjat per això, si més no, moltes vegades és normal.
A més, si en algún moment veus que passes fam, està la consulta cada quinze dies o cada mes, segons ella et vegi i, els problemes que sorgeixen durant els dies d'entre consultes, els transmets i ella t'ho arregla perquè no torni a passar. Al cap i a la fi, és anar provant i jugant per veure què ens pot funcionar millor a cada persona, i a més, et mantens en contacte sempre.

I, a més a més, i això és molt important, els hàbits saludables que t'ensenya i et proposa, no només són per "fer dieta" perquè, en definitiva no fas dieta sinó un canvi d'hàbits, que ella t'ensenya, i que t'ajudaran a menjar sa no només ara sinó, per a TOTA LA VIDA, i no només obtens aquest benefici, sinó que guanyes en salut, prevens malalties com la insuficiència cardíaca, colesterol alt, diabetis, hipertensió arterial, etc. En resum, notaràs que millores en salut, que les analítiques passen a uns valors més normals, etc.

Per altra banda, pateixo de migranyes i, el fet de canviar d'hàbits m'ha ajudat a no tenir-ne tantes, a no tenir tampoc dolors musculars, a no haver de prendre fàrmacs per a qualsevol cosa que em pugui passar perquè ja no em passa. Puc dir que en aquest any i mig que porto venint-la a veure, he guanyat molt en salut.

I tu, per què no ho fas?

No ho dubtis, posa't en contacte amb ella i fes el pas.
Jo si no ho hagués fet, m'hauria penedit!

Ruben
21 Agosto de 2022 16:55

Vaig començar anar amb la Carme des que estava a Alimenta. És una gran professional, té un tracte molt proper i aconsegueixes resultats. Moltes gràcies Carme

Isa
13 Agosto de 2022 1:21

Una gran professional! M'ha ajudat a veure que l'alimentació saludable no vol dir no poder gaudir del menjar. M'ha motivat quan més m'ha costat canviar els hàbits, amb paciència, pedagogia i amb alternatives que s'adaptin a les meves necessitats. M'ha fet ser conscient que una bona alimentació combinada amb exercici van molt més enllà de la imatge, millora la salut de manera integral (física, mental, digestiva.). I el millor, que ho fa amb molta passió i carinyo. Recomanable 100%!

Inés
11 Agosto de 2022 20:46

Soy clienta de Carme desde hace años. Me encanta porque es una gran profesional y con gran calidad humana.
Con ella siempre consigo mis objetivos! Gracias Carme!

Carme
07 Agosto de 2022 19:22

La Carme és una excel.lent professional.
És molt amable, i capaç d’ajudar a obtenir els resultats desitjats sense quasi bé ni adonar-te’n.
La recomano absolutament!

user
04 Agosto de 2022 14:03

Gran profesional.
Me ha ayudado a perder 12 kilos, casi sin esfuerzo. Ja conseguido cambiar mis hábitos por unos mucho más saludables. Ahora me encuentro mucho mejor, y mis analíticas se han normalizado.
Además, Carme es encantadora.
La recomiendo al 100%!

Laura
29 Julio de 2022 4:01

Carme es una gran profesional, he recibido y continuo recibiendo atención domiciliaria.
Estoy muy contenta.
He cumplido el Principal objetivo que es llevar una dieta equilibrada ajustada a mis intolerancias.
Y actualmente mi dieta con Carme se esta centrado en mi proceso de búsqueda de embarazo.
Muy recomendable.
Carme es una persona muy cercana, con muchísima experiencia y una grandísima profesional.

Alex
26 Julio de 2022 11:05

Con Carme como nutricionista todo ha sido muy fácil, he aprendido a comer bien y saludable sin hacer dietas radicales que al final son contraproducentes o con las que pasas hambre. Con su buen hacer y un trato siempre muy agradable llegas a tus objetivos rápidamente!

Agregar una opinion