ESPANAINF.COM

Casa Can Martí, Barcelona

Direccion Carr. Nova, 67, Vallgorguina, Barcelona
Telefono +34 600 68 55 47
Sitio web www.canmarti.org
Categories Bed & Breakfast
Clasificacion 5 19 opiniones
Empresas similares cercanas
We Boutique Hotel — Rda. de Sant Pere, 70 , 1, 2, Barcelona
Hostal Casa Barceló B&B and Takeaway — Avinguda de la Generalitat, 27, Horta de Sant Joan, Tarragona
Casa Rural Cal Calsot — Tossal nº 2, Cal Calsot, Montellà, Lleida
Hostalin Barcelona — Gran Via de les Corts Catalanes, 657, Barcelona

Casa Can Martí opiniones

19
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Marta
22 Agosto de 2022 11:07

Casa de poble molt acollidora, entorn preciós. També ideal per celebracions i aniversaris, a banda del saló menjador que és ampli i té caliu, ofereixen l'opció càtering en mans del propietari. Hem estat molt a gust, el menjar excel·lent i cuiden els detalls.

Laia
10 Agosto de 2022 4:57

Magnífica casa, magnific menjar i magnifica familia que t’acull amb els millors dels seus somriures i et fan sentir com a casa. Gràcies per la vostre dedicació i estima.

Pilar
30 Julio de 2022 14:20

Una magnífica casa amb un tracte espectacular i el menjar BRUTAL. MOLTES GRACIES David i Familia.

Montse
26 Julio de 2022 20:18

Hemos estado vuelto hoy de esta preciosa casa de finales del s XIX. Está muy bien acondicionada, es espaciosa y tiene todo lo necesario para sentirse a gusto. Es céntrica y con párquing justo enfrente. Es un lugar limpio y muy agradable, con camas y sofás cómodos. Los propietarios son encantadores. La recomiendo a parejas, familias y grupos de amigos! Hemos estado como en casa!

Núria
20 Julio de 2022 8:02

Espai, entorn i atenció totalment recomanable. Tot un encert fer una estada. Desconnexió, tranquil·litat i a gaudir de la cuina.els postres, buf!
Per tornar.

Info
08 Julio de 2022 6:02

Can Martí és una casa preciosa, convina història i tradició. És una casa molt còmode i cuidada i el personal és fantàstic en la seva atenció i tracte. Ideal per allotjar-se en grups amants de la natura o celebracions de grups.

antoni
28 Junio de 2022 0:26

Un lloc amb molt encant i molta història al darrera,
Tracte inmillorable
Instal·lacions ben a condicionades sense perdre gens ni mica l'essència del passat.
Una molt bona cuina de mercat amb tocs de cuina de autor.
En el nostre cas varem optar perquè el chef David, ens cuines un bon dinar, el resultat va ser esplèndit
Sens dupte tornarem a repetir.

Pilar
05 Febrero de 2022 22:37

Una casa con una decoración rural preciosa, buen ambiente, limpieza excelente y una atención de diez, volveremos sin duda.

Mònica
30 Octubre de 2021 14:34

10 de 10! MOLT RECOMENABLE. Un plaer haver gaudit de Can Martí, un lloc emblemàtic carregat d'història a més de records d'adolescència per molts de nosaltres i. En David, un Amfitrió/Cuiner i molts etc, Inmillorables. Enhorabona!

Conxita
18 Octubre de 2021 2:33

Can Martí és una casa molt acollidora, reformada amb detalls plens d' encant i d'història. El menjar és exquisit i molt bona atenció. Del tot recomanable.

Montse
08 Octubre de 2021 12:06

L'estada a Casa Can Martí va ser extraordinària. El menjar molt bo, cuina casolana i elaborada amb unes postres, fetes pel propietari, espectaculars. La casa és molt acollidora i ubicada al mig del poble. Relació qualitat-preu 10. En definitiva, molt recomenable.

Sonia
21 Septiembre de 2021 4:24

La meva parella va reservar la casa per fer-me una festa sorpresa d'aniversari amb uns bons amics. Ha estat un cap de setmana meravellós. En David, el propietari, va ser molt atent en tot moment i va tenir la cortesia d'explicar-nos amb detall els orígens de la casa familiar i d'ensenyar-nos tots els seus racons. És un espai molt ample, confortable i ple de detalls amb molta història. Jo, personalment, vaig quedar meravellada pel gust i sensibilitat amb el que la casa ha estat reformada. Ha estat tot un encert llogar-la. Moltíssimes gràcies per tot!

Rocío
19 Septiembre de 2021 9:43

Una casa plena d’història, pau i amor. Molt recomenable per qui desitgi passar uns dies relaxats en un lloc tan únic com Can Martí.

Silvester
11 Septiembre de 2021 8:33

Awesome accommodation! Great location and helpful staff! The place is literally like an old House back in time, lots of place and great place to stay!

Arantxa
07 Septiembre de 2021 21:30

Alojamiento limpio, amplio y con mucha personalidad e historia. Es un buen sitio para pasar unos días en familia o con amigos. El dueño nos recibió con mucha cordialidad. El entorno es tranquilo y en plena naturaleza.

Morgan
01 Septiembre de 2021 0:48

Lovely traditional Catalunian house in a small town. We really enjoyed our experience here, it was like being in a part of history! The hosts were incredibly friendly and helpful with everything we needed. Our room was very cosy and the breakfast provided was delicious. Highly recommend staying here to experience Catalunian culture!

Junior
06 Agosto de 2021 10:06

Lugar maravilloso para desconectar y estar en conexión con la naturaleza. Rodeado de montañas y bien comunicado. Me ha encantado la cercanía de toda la gente del pueblo.
Han sido súper flexibles conmigo y mi pareja a la hora de entrar y salir. Siempre dispuestos a ayudar y con una sonrisa siempre en la cara. Volveremos sin ninguna duda y no parare de recomendar este lugar a mis amigos y familia.
La comida ha sido excelentemente buena.

Si estás buscando una experiencia diferente con la cultura Catalana de principio a fin, este es el mejor lugar que podrás encontrar.

Ha sido un placer estar aquí, muchísimas gracias por vuestra atención.

Helena
21 Agosto de 2020 3:25

Bonito hostal ubicado en el centro del pueblo, reformado y con mucha historia. La atención del propietario fue muy buena, nos puso muchas facilidades y aprovechando que estábamos solos nos dio mucha flexibilidad en los horarios de entrada y salida.

Ricard
28 Julio de 2020 5:49

Can Martí ha estat un descobriment. Una casa senyorial de poble tradicional catalana renovada amb gust i mantenint l'essència al poble de Vallgorguina, ideal per fer-hi una escapada des de Barcelona. En David, qui ho porta, una persona interessant, amable i dedicada i xef excel·lent. 100% recomanable

Agregar una opinion