ESPANAINF.COM

Casa de Colònies El Pinar, Barcelona

Direccion Carrer del Pinar, 100, Canyelles, Barcelona
Telefono +34 930 10 71 90
Sitio web www.elpinar.cat
Categories Albergue, Deportes de aventura, Programa de actividades extraescolares, Campamento de inglés, Piscina al aire libre
Clasificacion 4.7 9 opiniones
Empresas similares cercanas
Hostal Barcelona Travel — C/ d'Aragó, 224, Barcelona
Rodamon Barcelona Hostel — C/ de Còrsega, 302, Barcelona
OYO Hostal Athenas — Carrer Andreu Soler, 2, Sant Adrià de Besòs, Barcelona
Resort Rural Vilar Riu de Baix — Camí Illes, s/n, Flix, Tarragona

Casa de Colònies El Pinar opiniones

9
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Juan
22 Diciembre de 2020 2:11

Trato muy bueno, los trabajadores muy amables y atentos, e instalaciones geniales!
Repitiendo año tras año desde hace más de 8, muy recomendable!

Javier
02 Diciembre de 2020 5:18

Excelente casa de colonias para hacer actividades como el deporte, juegos, etc.
Bien situada y con buenos servicios.

Xavi
19 Noviembre de 2020 11:43

Trato excelente e instalaciones increíbles. No le falta de nada y tiene espacios grandes para hacer todo tipo de actividades con los niños. También cuenta con pistas deportivas, una piscina perfecta para grupos y a todo esto hay que sumarle que está rodeada de naturaleza. Un diez en todo!

Laia
13 Noviembre de 2020 17:24

Genial la estancia! Como siempre! Somos un grupo de karatekas de distintos lugares, y cada octubre vamos a pasar un finde allí para entrenar. Llevamos más de 5 años y esperamos poder el año que viene. Las medidas anticovid están muy bien implantadas. Como siempre, el personal muy amable. Es un placer poder ir

Totalmente recomendado

Marina
10 Noviembre de 2020 19:29

Increíble casa de colonias! Super contentos con la experiencia repetimos cada año. Un trato inmejorable. La casa espectacular.

Elsa
09 Noviembre de 2020 23:27

Com cada setembre, els meus dos fills van al Casal del Pinar súper contents! Tant per les instal.lacions, espais (contacte amb la natura) activitats, monitors i monitores, el menjar casolà. Com sempre. Un 10!
Ja portem 5 temporades i repetirem segur l'any que ve.
Moltes gràcies a tot l'equip

Roser
16 Abril de 2020 21:53

Hem estat de celebració d’aniversari i la veritat es que estem molt contents! Activitats per els nens, que s’ho han passat pipa! El tracte excel·lent. Hem estat molt a gust, i hem disfrutat moltíssim de l’entorn i de les instal.lacions! 100% recomanable!

carlota
07 Abril de 2020 3:46

Casa de colónies amb exteriors fantàstics! Tenen un equip de monitors genial igual que la resta de treballadors de la casa.tracte molt proper.el menjar genial! Mil gracies tornarem!

Josep
21 Octubre de 2018 15:35

Instal.lacions i infraestructra molt correcte, com a casa de colònies molt acceptable, però el gran problema el tenen a la cuina, horrible, horrorós. Per part de la gestió de la casa, si la intenció és acollir actes i esdeveniments per adults, familiars, trobades, etc.no poden donar un menjar tant simplista, insípit i elaborat amb tant poca estima cap a la gastronomia, gairabé diria falta de respecte cap aquesta.
Si ja no donen de menjar només a nens i nenes que dinar i sopar és un tràmit més, com qui s'ha de vestir. Sincerament, s'han de posar i molt les piles en aquest sentit, sino no hi veig un present i menys futur a la casa o la seva gestió.

Agregar una opinion