ESPANAINF.COM

Casa Enric allotjament turístic, Tarragona

Direccion Carrer Dr. Joan Bonet, 95, Deltebre, Tarragona
Telefono +34 600 40 64 73
Sitio web casa-enric.negocio.site
Categories Casa rural
Clasificacion 4.7 23 opiniones
Empresas similares cercanas
CASA RURAL ROSANA — Avinguda de la Pau, 136, Deltebre, Tarragona

Casa Enric allotjament turístic opiniones

23
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Alberto
22 Diciembre de 2023 9:12

Un sitio maravilloso para vivir una temporada y conocer el Delta. El sitio aún lo hace más encantador Cristina. No encontrareis mejor anfitriona, apasionada por su trabajo y entregada por completo a que tu estancia sea una experiencia única.

Assumpció
13 Agosto de 2023 18:50

Hem gaudit de Ca l'Enric un dies del mes d'agost 2023, amb tota la familia. Una casa molt aconsellable, especialment si hi ha mainada, amb un exterior pensat per els mes menuts. La piscina no és d'obra però es un gran complement per les calors de l'estiu. La casa és molt còmoda i està dividida en dos espais independents el que ens ha donat més intimitat i un plus alhora de respectar el son dels petits.
Cuina moderna, i ben equipada, als banys els falta un xic de manteniment però correctes, les habitacions grans, el wifi sense problemes, i l'aire acondicionat un complement indispensable, i a méslloc per aparcar dos cotxes. La situació es molt cèntrica per recorre el delta i les seves platges. Te serveis molt a prop i distància a peu del centre del poble.
La propietària la Cristina, una gran ajuda i molt atenta. Ens va obsequiar amb un cistellet de verdures del seu hort boníssimes.
La casa es troba dins la propietat familiar, però perfectament separada, lúnic que es comparteix es la reixa exterior del parking. Tota la familia son molt respectuosos i atents i ajuda a que sempre hi hagi algú de guàrdia.
En conclusió un indret molt recomanable, per visitar el delta, amb un gran incentiu, la Cristina i familia que s'han preocupat sempre pel nostre confort. Moltes gràcies Cristina.

susana
08 Abril de 2023 6:57

Genial! La casa està superbé, molt neta i molt ben equipada. La Cristina, la seva propietària, un 10! Molt amable i detallista.

Nenita
03 Octubre de 2022 1:14

Hemos pasado un fin de semana increible, la casa es espectacular, todo esta muy limpio, la dueña cuida de cada detalle, ademas de recibirnos con un pastelito buenisimo! La ubicacion es perfecta. Repetiremos seguro

Lidia
11 Agosto de 2022 2:43

IDEAL! Nos ha encantado, hemos venido en familia y amigos y es perfecta! Cristina súper maja y además nos hizo unas "empanadas dulces" riquísimas!

Conxi
23 Julio de 2022 20:34

He estado este fin de semana y he estado de lujo. Cristina es encantadora, atenta y ha hecho que mi finde haya sido magnífico. Sin la menor duda lo recomendaré.

Patricia
06 Marzo de 2022 0:21

Casa muy bien cuidada y limpia. Muy acogedora. Comedor, cocina 2 habitaciones y un baño en una parte de la casa y saliendo hay otra puerta con escaleras donde hay otro baño y 2 habitaciones. Todas muy buen equipadas y con detalles.
El Comedor, cocina no es muy grande para muchas personas éramos 8 adultos y 4 niños y quedaba algo pequeño, pero cambiamos. La parte exterior es genial, amplia con detalles acogedora. Además un corral con gallinas.

merche
09 Febrero de 2022 23:57

Hem estat una setmana a Casa Enric i podem opinar que la nostra estada ha sigut molt satisfactòria. La situació, perfecta per fer passejades, anar en bicicleta i conèixer l’entorn. La casa, molt còmoda i amb tots els detalls per a fer l’estança agradable. La propietària i amfitriona, Cristina, que viu allà mateix per la part del darrera, troba el punt exacte per fer que et trobis independent però alhora sàpigues que la tindràs per a qualsevol consulta e informació. En resum i en conjunt, una valoració immillorable que fa que esperem repetir.

Marià
08 Febrero de 2022 18:28

Molt bon tracte i amabilitat. La casa es prou acollidora i es nota que la van millorant. A destacar el pati tancat amb joguines: per la mainada i pels pares és un punt de relax. I no deixeu de provar els ous de les gallines!

Celestino
13 Junio de 2021 10:36

Vam estar tota la família del 7 al 9 de Maig. Ubicació ideal. Tracte amabilíssim de la Cristina i Virgínia. Jardí amb zona infantil molt apropiada perquè els nens juguin a l'aire lliure. La Cristina cuida tots els detalls. Hi tornarem. Pere suposat ho recomanem, sobre tot a famílies amb nens.

Jose
24 Noviembre de 2020 11:04

Hemos pasado un gran fin de semana gracias a Cristina y a su acogedora casa Enric.el alojamiento es muy acogedor, agradable y sobretodo muy muy limpio, Cristina la propietaria es una mujer muy atenta, muy amable y muy generosa.

Boris
27 Octubre de 2020 14:44

La casa acogedora y sobre todo muy limpia, cosa que en tiempos de covid es importante, y la propietaria un encanto de familia muy atentos y muy agradables, gracias cristina por ti atención

Jaume
22 Septiembre de 2020 8:32

És un allotjament rural situat a Deltebre, a una zona tranquila de la vila, té una bona ubicacio per fer desplaçaments per tot el Delta, la casa és molt acollidora i ben decorada, ideal per anar amb canalla, la Cristina la mestressa ès una persona entranyable igual que la seva mare la Virginia, es preocupen molt per les teves necessitats i dubtes sobre la zona.
Van tenir detalls amb nosaltres tant a l'arribar com al marxar.
Molt recomanable

Sonia
19 Septiembre de 2020 21:39

Estancia inolvidable.

Casa muy majilla y la dueña encantadora. Hemos estados dos familias está semana con cuatro niñas y hemos disfrutado mucho sobre todo las peques. Muy recomendable y para repetir.

Lady
02 Octubre de 2019 8:22

Casa acollidora, completament reformada i actualitzada amb tot el necessari per estades en família. El jardí es molt agradable. La única pega que li posaria, es la piscina, que no es d'obra i s'omplia d'insectes

Jose
26 Septiembre de 2019 9:43

Hemos estado una semana 8 personas. Salimos encantados y muy satisfechos tanto con la casa cómo con Cristina y su madre. La verdad es que ha sido un placer, hemos estado de lujo. 100% recomendable. Merece la pena repetir.

Juan
24 Septiembre de 2019 16:57

3 fantásticos días en Casa Enric. Trato inmejorable, limpieza, decoración con gusto. Prefecto para desconectar. Situación ideal para conocer la comarca del Delta del Ebro.

Sergio
15 Julio de 2019 15:04

Magníficos días hemos pasado en Casa Enric. Un lugar genial para desconectar y estar relajado. Cristina, la propietaria, es una bellísima persona, llena de calor de humano y positivismo. Cuando la conozcáis, entenderéis porqué es así. ¡Nos recibió con un delicioso pastel! Sin duda, aconsejable al 100%. La casa está genial, limpia y muy bien decorada. Gracias por todo, Cristina. ¡Hasta pronto!

Albarld
03 Julio de 2019 11:14

Casa bonita. Cristina muy agradable y te ayuda en todo. La única pega la vitro, no nos aclarábamos mucho. Recomendable para familias

Sophie
19 Junio de 2019 4:28

Acogida estupenda: amabilidad, optimismo, cocina muy rica, limpieza, etc.
Cristina y su madre son 2 mujeres formidables!
Muchas gracias y un abrazo!
Sophie

Agregar una opinion