ESPANAINF.COM

Casa Marcial, Girona

Direccion Carrer Comte Tallaferro, 15, Besalú, Girona
Telefono +34 608 02 94 27
Sitio web www.casa-marcial.com
Categories Hotel
Clasificacion 4.9 49 opiniones
Empresas similares cercanas
Hotel 3 Arcs — Carrer Ganganell, 15, Besalú, Girona
Hotel Mas Pelegrí — Mas Pelegrí, Serinyà, Girona
La Fustana — Carrer Girona, 22, 24, Maià de Montcal, Girona

Hotel Casa Marcial opiniones

49
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Gerard
16 Septiembre de 2023 8:53

Tot genial! L'edifici, preciós i ben cuidat; els jardins, la piscina, el personal, els esmorzars.menció especial al servei de neteja de les habitacions, que és excel·lent. Moltes gràcies i fins aviat!

Montse
26 Agosto de 2023 3:18

L’ hotel és un 10 i tot el personal, un 12! Una meravella arquitectònica, situada al costat del mirador amb impressionants vistes sobre el pont. Habitacions impecables, esmorzar complet i bonísim amb embotits de la zona i sucs naturals. Piscina acollidora i relaxant envoltada de natura, espais comuns interiors i exteriors que permeten intimitat i terrassa per sopar al mateix hotel si no vols sortir a sopar fora. Propietaris que cuiden el detall i personal súper atent. No es pot demanar més! No dubteu en reservar una habitació!

Marina
17 Julio de 2023 9:00

El hotel muy bonito y acogedor, i nos han tratado muy bien.nos vamos muy contentos, super recomendable.
Gracias

cristina
10 Julio de 2023 22:37

Hotel molt maco, antiga casa senyorial, amb uns jardins i diferents sales brutals. Vam agafar la suite i era enorme però la veritat que poc funcional, perque poder feia 50m2 però l'habitació 5 i el lavabo 2 tot molt just, però després un menjador una sala i un passadís enorme però que al cap i a la fi no fas servir. Tot i així molt maco, terrassa amb vistes precioses a Besalú i molt tranquil. Esmorzar molt correcte i servei amable. Per últim voldria fer un comentari esperant que pugui ajudar: hi ha una piscina super maca amb vistes al pont i amb unes hamaques zona de gespa. Però és petitona, Bueno doncs estàvem nosaltres dos sols i no parava de venir el personal a banyar-se, que em sembla molt bé que els deixin fer-ho, però que com a mínim respectin el silenci i la tranquilitat dels hostes, ja que nosaltres ens estàvem relaxant i primer dues noies (cambreres del restaurant el capitell) no paraven de xerrar, riure fort, i explicar-se intimitats, i després 4 persones més (manteniment, esmorzars, etc) també saltant a la piscina, xerrant fort.

TERESA
09 Julio de 2023 5:28

Increïble. Ubicació excel•lent. Habitació àmplia, 40m2, amb terrassa pròpia.
Piscina petita però suficient amb molt bones vistes.
Esmorzar fantàstic en quantitat i qualitat. Personal molt amable.

Pilar
16 Abril de 2023 19:41

Un hotel muy recomendable en todos los aspectos. Habitaciones muy bien. Ubicación muy buena. Vistas preciosas. Gemma nos atendió con mucha amabilidad aconsejándonos lugares para visitar. Desayuno buffet muy bien. Muy cerca del centro de Besalú

Ruth
29 Marzo de 2023 16:15

Un lugar perfecto para alojarse en Besalú. Muy cerquita del puente, con unas vistas espectaculares a la montaña. Las habitaciones son muy bonitas y funcionales, la cama cómoda y con varios tipos de almohadas para elegir. El desayuno completo y de buena calidad. Gemma es un amor, nos ha recomendado lugares para visitar y nos ha proporcionado toda la ayuda que hemos necesitado.

Lorelis
30 Diciembre de 2022 6:22

Hidden gem in Besalú as charming as the town itself. Extremely clean and well-provided (extra of everything, they even gave us a pair of fluffy flip-flops). The lady in the reception was very kind, we were departing very early and she prepared breakfast for us out of hours.

Núria
28 Diciembre de 2022 8:01

Hem estat molt bé. Situació excel-lent, habitacions netes. El llit és còmode i hi ha 2 coixins per escollir. Hi ha assecador de cabells, raspall de dents, sabó de mans, de cos i xampú. També donen 2 ampolletes d'aigua, que van genial per la nit. Hi ha nevera i es pot regular la temperatura de l'habitació. L'esmorzar molt complet, amb embotits de la zona.

MARIA
22 Diciembre de 2022 18:00

En el exterior de la calle parece una cosa y la sorpresa está en el interior. Tiene un patio precioso que limita con la fachada de una iglesia.
Las habitaciones enormes.
Trato exquisito, súper amables.

Maria
21 Noviembre de 2022 12:04

Me ha encantado. Trato amabilisimo. La habitación y el desayuno estupendo. Tiene un patio interior que linda con una capilla en restauración.

Giselle
09 Noviembre de 2022 20:44

Trato excelente, ambiente placentero un jardín hermoso, habitaciones cómodas y limpias, el desayuno abundante y con zumo natural recién exprimido. Volveremos!

Montse
31 Octubre de 2022 11:23

Lloc molt cuidat, molt bona atenció, molt ben situat, l habitació molt comode, tot molt net, i l esmorçar molt correcte

Van
28 Octubre de 2022 17:34

We stayed here August 2022 as an LGBTQ couple, and I would say everything in this place is excellent! <3

The staff are so friendly, helpful, and hospitable.

They have a great swimming pool overlooking the mountain ranges, and a superb breakfast buffet where you can eat excellent vegetarian friendly food.

The best parts were:
1. The customer-centric services from the staff
2. The location of the hotel
3. The rooms with windows and air-conditioning units
4. They left us a candle with rose petals on our 2nd night

I highly recommend this place)

Petra
25 Agosto de 2022 0:23

Precioso hotel con una ubicación privilegiada, te conquista nada más llegar con su fachada, la habitación impecable, con todo tipo de detalles, más de un 4 estrellas que no de un 3.
La recepcionista encantadora, nos recomendó el restaurante del propio hotel para cenar y fue la guinda del pastel, cenamos en la terraza rodeados de historia. ¡Increíble!
La comida espectacular, los postres para morirse.
¡un diez de hotel!
Desde luego que nos ha dejado tan buen sabor de boca que volveremos
?

Mariana
14 Agosto de 2022 5:42

Excelente ubicación y atención. Tiene un muy buen desayuno y el jardín y la piscina están increíbles. Gracias Gema!

Emilio
08 Agosto de 2022 11:32

Sobresaliente, servicio, trato personal, ubicación magnífica, instalaciones modernas y restaurante excelente. Recomendable 100%

Roser
12 Julio de 2022 14:39

Estada molt agradable en un petit gran hotel en un poble amb molt d'encant com es Bessalú.
Molt bona atenció.
Piscina d'aigua salada.
Habitació molt còmode i esmorzar amb embotits de la zona.

Dani
01 Mayo de 2022 20:27

Hotel recomendado, si quieres visitar Besalú y alrededores.

Tiene una ubicación muy buena para visitar Besalú, personal muy amable, y un hotel muy bonito tanto sus jardines, como su terraza, y su piscina aunque aun no estaba abierta cuando fuimos.

Si tengo que poner algo que no me gusto, fue que en recepción, las 3 veces que fuimos no había nadie, supongo que porque faltaría personal, tuvimos que llamar por teléfono que vinieran, pero llegaron al momento.

Helen
19 Febrero de 2022 13:29

En pleno centro histórico de Besalú, a escasos minutos del puente y de un parking público.
Hotel reformado, habitaciones muy amplias, buen servicio, amabilidad y atención por parte de sus empleados.
Lo volvería a elegir.

PD: justo en la recepción, tienen acceso a su restaurante (El Capitell Espai Gastronomic) que recomiendo encarecidamente

Agregar una opinion