ESPANAINF.COM

Casa Rural Comalats, Lleida

Direccion Carrer Major, 40, L'Ametlla de Segarra, Lleida
Telefono +34 676 29 33 32
Sitio web www.casacomalats.cat
Categories Casa rural
Clasificacion 4.8 23 opiniones
Empresas similares cercanas
Cal Saumell — Carrer Major, 9, Montornès de Segarra, Lleida
Ca La Munda — Carrer de la font, 3, Vilagrasseta, Lleida

Casa Rural Comalats opiniones

23
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Pura
22 Marzo de 2023 8:53

Hemos pasado un fin de semana perfecto. La casa está muy bien equipada, moderna y muy limpia. Nos ha encantado sin duda volveremos!

Marina
15 Marzo de 2023 11:27

La casa és preciosa i molt acollidora; hi hem anat a l’hivern i s’hi està molt bé i calentet. Hem sigut tres parelles amb nadons i és ideal perquè les 3 habitacions estan ben insonoritzades i totes tenen bany propi. L’entorn ple de camps és preciós, i els amfitrions han sigut molt amables i atents. Hi tornarem segur!

Anna
24 Diciembre de 2022 19:46

Casa Comalats és un somni: tot gust i harmonia, dins i fora la casa. La cuina oberta, les habitacions, el pati.i una Segarra que és història viva. Recomanem molt també visitar el celler i deixar-se portar per l'energia contagiosa de l'Eva, una crack total. (Tampoc pot faltar una visita a Cervera, en especial al restaurant L'Antic forn!) Gràcies Eva i família per compartir la casa i la vostra història! Tornarem segur.

marta
26 Noviembre de 2022 20:10

UNA ABSOLUTA MARAVILLA, EL LUGAR, EVA Y SU FAMILIA, EL SILENCIO, EL ENCLAVE Y LA PAZ QUE SE RESPIRA. IDEAL PARA HACER UNA ESCAPADA CON AMIGOS O EN FAMILIA. MERECE LA PENA DESCUBRIRLO Y LUEGO CELEBRARLO CON UNO DE SUS VINOS

Lav
25 Octubre de 2022 6:59

Alquilamos dos dias la casa para nuestras mini vacaciones con la perrita. Recomendada por amigos que ya la habian utilizado y disfrutado. La experiencia empieza por la elegancia de las habitaciones, la terraza con unas vistas inacabables y la piscina ideal para acabar el dia. Eva es una anfitriona increíble y nos recomendó un montón de excursiones y restaurantes. De recibo visitar y probar su bodega con excelentes vinos de elaboracion propia. En nuestra agenda de escapadas imprescindibles. Repetiremos.

user
23 Octubre de 2022 12:16

Casa amb molt d'encant i feta amb molt d'afecte.
Ideal per a desconnectar, totalment equipada i còmoda.
Molt pràctica per a anar amb mascota.
Bons amfitrions, un plaer Eva & Ricard

Ana
21 Octubre de 2022 0:20

Casa Comalats nos enamoró. Viajamos a finales de agosto y la estancia fue fabulosa. Se respira una tranquilidad envidiable y los paseos por el pueblo te conectan con tu esencia y con lo realmente importante.
Recomendable 100% para cargar pilas.
Gracias a Eva por todas sus atenciones y por invitarnos a la puesta de sol del bosquet.

adriana
29 Septiembre de 2022 20:58

Una casa espectacular! L’Ametlla de Segarra té la sort de tenir un moviment de gent inquieta que dona aquesta vida a la comarca. Val la pena passar-hi uns dies. I segur que el Ricard i l’Eva us aconsellaràn les millors activitats que s’hi poden fer al voltant. Encara que quedar-se a la casa i aprofitar les habitacions o la cuina o els dinars al jardí també acaba sent un dels millos plans)

Carlota
29 Agosto de 2022 9:44

Una casa rural preciosa, decorada amb molt de gust i molt acollidora. L' Eva i el Ricard son uns amfitrions encantadors.

Anna
16 Agosto de 2022 21:46

Es el lugar apropiado para conectar con la naturaleza, pasear, descubrir. Fuimos buscando la tranquilidad y encontramos mucho más. Gràcies Eva i Ricard per fer-ho tot tan fàcil i còmode. Repetirem segur.

Carlota
11 Agosto de 2022 18:39

Una casa inoblidable, situada en un poble molt tranquil en mig de camps de cereals, vinyes… l’Eva i en Ricard són molt amables, i han sapigut crear una de les cases més acollidores que hem estat mai. No només son creatius amb la casa sinó que també tenen vins de gran qualitat.
La zona està plena de pobles bonics per poder descobrir. Les caminades al cap vespre pels camins de la Segarra o de la Conca són el paradís.
De ben segur que tornarem a Casa Comalats!

Nadia
04 Agosto de 2022 7:12

L'estada a Casa Comalats va ser perfecta! No va faltar de res! A més, la decoració és una meravella, tots els detalls estan súper cuidats, i els llits.pura fantasia! Es nota de seguida el tarannà del projecte quan veus que aposten pels productes eco i de proximitat. I la Eva i el Ricard, fantàstics! Molt atents i disposats. Tornarem segur!

Nubuckcuir
30 Julio de 2022 22:34

Va ser una escapada espectacular, a la casa no li falta detall. Hi ha raconets màgics per tota la casa, està decorada amb molt de gust. L'Eva i el Ricard un 10, tornarem!

Carla
28 Julio de 2022 13:29

Ricard y Eva son encantadores y tienen en cuenta hasta el último detalle.
La casa es preciosa a nivel arquitectónico, decorada con gusto y mimo.
Se permiten acompañantes perrunos de todos los tamaños con suplemento.
Tiene tres habitaciones con su baño privado cada una, además de un último baño común.
La casa cuenta con una pequeña balsa en la que remojarse que goza de buen mantenimiento.
Tiene unos tres escalones en la estancia principal que pueden ser peligrosos para peques que justo comienzan a caminar, pero fácilmente se puede limitar el acceso moviendo un sofá.
Está increíblemente bien equipada: cafetera, horno, lavadora, secadora, juegos de mesa, batidora. Incluso tienen especias o aceite, toallas, trapos, detergente.
De verdad, hemos tenido una estancia excelente y, sin duda, repetiremos.

maria
21 Julio de 2022 14:04

Casa rural amb molt d'encant. Perfecte per la nostra estada a la Segarra. Visita al seu Celler molt recomanable (el vi és epsectacular) i les indicacions que ens van donar els propietaris van ser molt útils (gràcies Eva i Ricard)

Carles
02 Julio de 2022 20:33

Una casa magnífica, molt ben equipada i lloc immillorable. Hem passat 3 dies de màxima tranquilitat on ens hem sentit com a casa. Barbacoa, piscina, terrassa, habitacions comodissimes, cuina preciosa…. En resum, finde perfecte. L’Eva molt atenta perquè no ens faltés de res. Gràcies!

Bernat
24 Junio de 2022 0:05

Un lloc increible per desconnectar en un poble preciós de La Segarra, gaudir d’un paisatge fantàstic, a Casa Comalats el temps s’atura. Vem disfrutar d’un esmorzar molt bo amb productes locals, l’habitació super còmode amb acabats molt comfortables i l’espai comú de cuina i saló és super xulo, tot amb acabats de disseny que alhora respecten les tradicions. Planarro amb amics o familia, l’Eva i el Ricard et fan sentir a casa! Amés pots anar amb el gos i això és un puntazo Tenim pendent tornar-hi per fer el tast de vins a les vinyes del celler Comalats i si pot ser a l’estiu millor, així després ens banyarem a la bassa. Super recomanable!

Berta
14 Mayo de 2022 16:26

Espai preciós! Tant l'allotjament com l'entorn! Ben rústic i decorat amb molt d'encant. Gairebé el vam estrenar. És en un poblet entre camps i vinyes. Ben tranquil i agradable. Hi ha una piscineta per fer-hi un bany refrescant. El porten una parella molt atenta, tenen un celler (molt recomenable visitar-lo).

Alba
13 Mayo de 2022 16:02

CasaComalats es una meravella.
L’espai es preciós, ampli i cuidat al màxim detall. Està fet de tal manera que et sents com a casa. Els amfitrions, el Ricard i l’Eva, fam que t’enoros encara mes de l’entorn i et fan estimar la terra i el seu projecte. Et deixen l’espai íntim que desitges i sempre estan disposats al desig del grup. A mes, l’Ametlla de Segarra es la petita Toscana se Catalunya. Un lloc màgic sens dubte.

Antonia
24 Abril de 2022 14:27

Casa acogedora con encanto. Habitaciones amplias, funcionales e intimas.
El lugar acompaña a la tranquilidad y la harmonia. El desayuno degustación es espectacular.

Agregar una opinion